U Dominikanskoj, po prvi put van resorta

Moderator: VIP
Joj bona. Kad se vracas? Možda ti je i bolje van resorta.
Vracam se u nedelju, hopefully.Socrates wrote: 20 Jun 2019, 19:45Joj bona. Kad se vracas? Možda ti je i bolje van resorta.
Ne bih da te upaničim, ali Ameri digli veliku frku kako je osam njihovih turista umrlo u Dominikanskoj u zadnjih godinu dana, u različitim resortima. Sve se navodno pripisuje srčanim udarima, ali neki pretpostavljaju da je u pitanju nešto što je u hrani ili picu. Niko ne misli da je namjerno, nego, eto.
Eto, ne znam da li sam ovo trebao pisati ali bih se osjećao isto lose i da nisam.![]()
Pa sto ne ides ko sav svijet u Neumtoxic wrote: 20 Jun 2019, 22:46Vracam se u nedelju, hopefully.Socrates wrote: 20 Jun 2019, 19:45
Joj bona. Kad se vracas? Možda ti je i bolje van resorta.
Ne bih da te upaničim, ali Ameri digli veliku frku kako je osam njihovih turista umrlo u Dominikanskoj u zadnjih godinu dana, u različitim resortima. Sve se navodno pripisuje srčanim udarima, ali neki pretpostavljaju da je u pitanju nešto što je u hrani ili picu. Niko ne misli da je namjerno, nego, eto.
Eto, ne znam da li sam ovo trebao pisati ali bih se osjećao isto lose i da nisam.![]()
Tek kad sam dosla saznala sam za te slucajeve. Ovde je 6 hotela povezano, i jedan od je gde su nasli bracni par mrtav. Meni prvi put ovde, i po prvi put u DR uzasno iskustvo i u resortu i van njega.
Jedva cekam da idem kuci.
Brt, kraj onakve Kanade, ne treba da prelazim granicuVrag wrote: 20 Jun 2019, 22:52Pa sto ne ides ko sav svijet u Neumtoxic wrote: 20 Jun 2019, 22:46
Vracam se u nedelju, hopefully.
Tek kad sam dosla saznala sam za te slucajeve. Ovde je 6 hotela povezano, i jedan od je gde su nasli bracni par mrtav. Meni prvi put ovde, i po prvi put u DR uzasno iskustvo i u resortu i van njega.
Jedva cekam da idem kuci.![]()
Nije istina. Imamo i mi 11 godisnjih doba
Jeli ovo Briga post napisala.
Moji su dali novim komšijama i vodu i struju,jedno vrijeme i telefon,priključak na kanalizaciju i milion malih usluga.Oni su dopustili mojima da beru po bašti i plasteniku i voćnjaku šta žele.Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:28 Na temu:
Pričala sam da ima prazan plac u mahali. I sad prave tu kuću neke nove komšije. Malu, montažnu, ali trebali su saliti ploču/temelj.
I sad treba im voda, struja. Tražili, damo im. Ni prvi ni zadnji.
Zaibretilo me što su insistirali da plate i još nam poklone uzeli.
Uglavnom svi gledaju da ne plate, a još ako kažeš nije ništa već vidiš kako se udaljava.
Elem, kod ljudi sa sela sam primijetila (iako se u načelu ne slažemo u mnogim stavovima) da rijeđe ostaju dužni od čaršijanera.
Ovi moji, samo da je guzovače.
Bogami deficit takvih.Nice try wrote: 21 Jun 2019, 09:48Moji su dali novim komšijama i vodu i struju,jedno vrijeme i telefon,priključak na kanalizaciju i milion malih usluga.Oni su dopustili mojima da beru po bašti i plasteniku i voćnjaku šta žele.Zagorka wrote: 20 Jun 2019, 18:28 Na temu:
Pričala sam da ima prazan plac u mahali. I sad prave tu kuću neke nove komšije. Malu, montažnu, ali trebali su saliti ploču/temelj.
I sad treba im voda, struja. Tražili, damo im. Ni prvi ni zadnji.
Zaibretilo me što su insistirali da plate i još nam poklone uzeli.
Uglavnom svi gledaju da ne plate, a još ako kažeš nije ništa već vidiš kako se udaljava.
Elem, kod ljudi sa sela sam primijetila (iako se u načelu ne slažemo u mnogim stavovima) da rijeđe ostaju dužni od čaršijanera.
Ovi moji, samo da je guzovače.
Ne mora se ni plaćati,dovoljno je pokazati ljudskost![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests