Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ironman wrote: 12 Oct 2024, 13:28
Kako se ne ljutis vices saces mi poslat fbi . A ovdje jedini ti kukas.
Zasto ,to mi nije jasno ...
Sad ozbiljnoj meni , Fuddi I par jos na forumu pravi razliku da li je Trump Ili Kamala npr. u Bijeloj Kuci al ostatku foruma manje vise je deverat sa Jablanicama I kamenolomima kojima se "nezna vlasnik" da se trosi energija u Izbore I ko ce bit na vlasti u Bosni ko sto se brine dalekim mjestima kao USA I Ukrajina , Bosna bi bila mala Svicarska.
Totalno zamjenjeni prioriteti .
Pa ja po politici pisem iz zabave..dosade.
Bonus kad naletim na fasiste ,vise ili manje skrivene.
Onda ih pokusam navest da skinu masku...
I tako..
rocko wrote: 12 Oct 2024, 12:44
Veliki Donald Trump je na putu da. bude 47 POTUS
Juce Obama place I napada crnce sto podrzavaju Velikog Trumpa a ne Kamalu.
Za Kamalu glasaju zenetine ispranog mozga I pickonje kojima zene komanduju svi ostali su uz Big daddy Trump
harlekin wrote: 11 Oct 2024, 20:15
Vidi mandat jednog vidi drugog,pusti sta se prica,ovaj ce jest malu djecu,on ce ovo on ce ono,coek bio predsjednik,i?
Ljudi puse price,jednostavno.
Jebe mi se za njegov mandat. Ovo će mi uvijek biti važnije.
Ali tebi je Palestina važnija čak i od Bosne.
Daj molim te,poredit Palestinu i Bosnu.
Bosnu je svijet podrzao,pomogao,vojno,ekonomski,mi je sjebali i unistili,da ikom stalo do Bosne digao bi se protiv ljudi sto je srozavaju od rata.Nama drzavu dat isto ko majmunima space shutl.
Palestinci u agoniji zive decenijama i isti taj svijet financira i pomaze njihovo unistenje.
Poredit to dvoje je bolesno.
Za Kamalu glasaju zenetine ispranog mozga I pickonje kojima zene komanduju svi ostali su uz Big daddy Trump
Trump i Kamala su mi isto zlo, samo je pitanje koje je od njih dvoje mrvicu manje.
Hajde što je Trump takvo zlo - lik se bori za moć - samo kako ti tako gorljivo slijediš to zlo?! Šta to tebi nedostaje u životu?
Jedino sto primjecujem je da po prvi put pred izbore ispred kuca nema nijednog znaka podrske za bilo kojeg kandidata.
Ili je narodu svejedno, ili se boji da mu kuca ne izgori.
Haj mu znaj
Trump i Kamala su mi isto zlo, samo je pitanje koje je od njih dvoje mrvicu manje.
Hajde što je Trump takvo zlo - lik se bori za moć - samo kako ti tako gorljivo slijediš to zlo?! Šta to tebi nedostaje u životu?
Nista mu ne fali.
To ti se kod nas u Bosni zove, pasjaluk.
Kako isto?
De procitaj ko se nada pobjedi Trumpa.
Bolan sve i jedno fasisticko govno od masjarske,austrije,holandije,francuske...
Zasto?
Nemam zivaca ponavljat zasto je globalno bitno da predsjednik bude demokratski kandidat.
ironman wrote: 12 Oct 2024, 17:32
Kako isto?
Zasto?
Nemam zivaca ponavljat zasto je globalno bitno da predsjednik bude demokratski kandidat.
Nisu ni Kamala i ekipa joj daleko od fašizma, samo što je bolje upakovan.
Kako isto?
Zasto?
Sad ozbiljnoj meni , Fuddi I par jos na forumu pravi razliku da li je Trump Ili Kamala npr. u Bijeloj Kuci al ostatku foruma manje vise je deverat sa Jablanicama I kamenolomima kojima se "nezna vlasnik" da se trosi energija u Izbore I ko ce bit na vlasti u Bosni ko sto se brine dalekim mjestima kao USA I Ukrajina , Bosna bi bila mala Svicarska.
Totalno zamjenjeni prioriteti .
Pa ja po politici pisem iz zabave..dosade.
Bonus kad naletim na fasiste ,vise ili manje skrivene.
Onda ih pokusam navest da skinu masku...
I tako..
Ma jami ban toga zivis u drzavi napravljemoj od strane fasista I njihovoj saradnika Po mjeri za fasiste energiju na to usmjeri mi "strani" fasisti smo problem nekih drugih strainih drzava a da me vidis u crnoj kosulji , ja sam ti iz ustanickog kraja gdje smo toliki ustanici da u zadnja dva rata obiljezavamo se sa velikim U
Kako isto?
Zasto?
Fuddo wrote: 12 Oct 2024, 15:01
Ne mogu nam djeca u skolu, a nemremo ni u bolnici od njih
Very stable genius briljira opet
Narod, pardon, zombiji vicu aarggghhhhh hoka-hey!
Sve je to istina u mnogima mjestima
eno ti U NYC kaze Erick Adams Demokrata gradomacelnik NYC optuznicu je protiv mene digli korumpirani FBI jer Sam se usudio da govorim javno krizi koji su izazvali Kamala I Bajden sa nekontrolisanom granicim I emigracijom , da sam ostao bez para da financiram programe za njujorcane placajuci za ilegalne imigrante
Fuddo wrote: 12 Oct 2024, 15:01
Ne mogu nam djeca u skolu, a nemremo ni u bolnici od njih
Very stable genius briljira opet
Narod, pardon, zombiji vicu aarggghhhhh hoka-hey!
Sve je to istina u mnogima mjestima
eno ti U NYC kaze Erick Adams Demokrata gradomacelnik NYC optuznicu je protiv mene digli korumpirani FBI jer Sam se usudio da govorim javno krizi koji su izazvali Kamala I Bajden sa nekontrolisanom granicim I emigracijom , da sam ostao bez para da financiram programe za njujorcane placajuci za ilegalne imigrante
U kojim mnogim, mjestima?
I zasto ne komentarises izjavu svog nadredjenog?
Dodao bih samo, i svi oni koji ga podrzavaju.
Ovaj je davno sve rekao
Vrnerali su ti politicari a ne vojnici
Trenutno aktivno podržavanje Izraela u uništavanju Palestinaca.
Doduše, nije da ni prije to nisu radili.
To su relacije koje traju puno duze od njih dvoje.
Danas je jos vise izrazeno jer ih aipac sve drzi za jaja, i ko god se usprotivi uniste ga, a najveci razlog je sto kontra strana jedva doceka.
Vidjeti pod, docek onog fasiste u kongresu i ko mu aplaudira.
Vecina demokrata u kongresu nije htijela ni prisustvovati.