Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ironman wrote: 01 Apr 2021, 23:09
Ne smiju uskratiti plin nikome.
I ne smiju uslovljavati nacin odnosno rutu isporuke.
Nema to veze sa ignorisanjem Lavrova.
Ne sumnjam da ce sve zavrsiti pizitivno za prozapadnu stranu u BiH.
Rusofilija nema sta da trazi na ovim koordinatama.
Onda iz sarajevogasa lažu. A ako lažu i ako je tako kako ti kažeš, nekome su rusi dobro napunili djepove
Nista se sakriti ne moze.
A zamjenik direktora CIA- e je dvaput bio u Sarajevu u par mjeseci pocetkom 2020..
Nema teorije da bilo ko u Bh gasu smije ista uraditi bez amina iz US ambasade.
Ovo je NATO teritorij a rusi koriste priliku dok se Bidenova administracija nije zahuktala..optereceni su vakcinacijom maksimalno.
P.s.
Kao ovisnik o vijestima,ovo sam zakljucio,ali kao i svaki internet ekspert ostavljam mogucnost da nemam pojma sta pisem
Onda iz sarajevogasa lažu. A ako lažu i ako je tako kako ti kažeš, nekome su rusi dobro napunili djepove
A zamjenik direktora CIA- e je dvaput bio u Sarajevu u par mjeseci pocetkom 2020..
Ovo je NATO teritorij a rusi koriste priliku dok se Bidenova administracija nije zahuktala..optereceni su vakcinacijom maksimalno.
Aha to je to znaci , ne znam sto onda nama prijete sankcijama
P.s.
Kao ovisnik o vijestima,ovo sam zakljucio,ali kao i svaki internet ekspert ostavljam mogucnost da nemam pojma sta pisem
Nema potrebe da naglasavamo kako je sve sto pisemo samo nase misljenje
Zasad, mi nemamo drugu soluciju, osim ruskog plina.
Ovaj iz Azerbejdžana, nije ni stigao, a hadezeovci su već izblokirali sve radnje oko toga.
Američki terminal na Krku, rasprodat je za narednih nekoliko godina, a svakako ni tu nemamo tačku konekcije.
Najlakše je biti defetista, ali šta bi taj neko uradio, da je na Novalićevom mjestu?
Bil smio reći Sarajlijama, ko vas jebe grijte se na ćumur?
Ionako im je zrak zagađen, pa tako da plina biti mora.
Krokodil Behko wrote: 02 Apr 2021, 00:54
Ovaj iz Azerbejdžana, nije ni stigao, a hadezeovci su već izblokirali sve radnje oko toga.
Američki terminal na Krku, rasprodat je za narednih nekoliko godina, a svakako ni tu nemamo tačku konekcije.
Najlakše je biti defetista, ali šta bi taj neko uradio, da je na Novalićevom mjestu?
MA ja sam siguran da će Novalić znati slagati nešto tipa ja ne bi rekao da plina nema, nego da nismo dogovorili se sa dostavljačima plina
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Krokodil Behko wrote: 02 Apr 2021, 00:54
Ovaj iz Azerbejdžana, nije ni stigao, a hadezeovci su već izblokirali sve radnje oko toga. Američki terminal na Krku, rasprodat je za narednih nekoliko godina, a svakako ni tu nemamo tačku konekcije.
to je krajnje pederski,hinjski
Lazovi
Davno je receno,bas od njiha,da ce jedan krak obavezno ici za BH.
Upravo zbog toga da smanje Ruski utjecaj u BH.
Sad,kao obicno,jedu vango i piju hladnu vodu.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ima tu malo i istine. Zadnjih decenija ovi zahodnjaci su najblaze receno zbunjeni. Pomalo kilavi, mutavi. Ok, perfidni - to pod broj jedan.
A za vrijeme rata oni nam prvi nanijetili nestanak. Dobro, ne prvi vec drugi. Egzekutori su bili ti prvi. Potpomognuti direktno rusima a indirektno zahodnjacima.
Ti jarca
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
I sad, kakva je alternativa bolja, realno gledano? Ili da nas svi skupa cerece, ovi direktno a oni indirektno ili da sklopimo deal s npr rusima ali da se zna, da nam barem pomognu srediti FBiH da se odblokiraju sva sranja i da zivimo ko ljudi. Da otpepaju promicatelji i da prorade stvari. Sta mi tu imamo vise mastati o necemu...
Weak people revenge.
Strong people forgive.
previse je to zakukuljeno,zamumuljeno
jedno je sigurno
oni se radi nas nece nikad,nikad ni uzbuditi ....
do nas je
treba postavit ljude s karakterom,mudima
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Melek wrote: 02 Apr 2021, 08:07
I sad, kakva je alternativa bolja, realno gledano? Ili da nas svi skupa cerece, ovi direktno a oni indirektno ili da sklopimo deal s npr rusima ali da se zna, da nam barem pomognu srediti FBiH da se odblokiraju sva sranja i da zivimo ko ljudi. Da otpepaju promicatelji i da prorade stvari. Sta mi tu imamo vise mastati o necemu...
Prijatelju,wtf.
S rusima nema dogovora.
Pogledaj na mapu ko se dogovorio s rusima i na sta lici.
Samo SAD i NATO savez.
Sve drugo nas vodi u propast.
Melek wrote: 02 Apr 2021, 08:07
Prijatelju,wtf.
S rusima nema dogovora.
Pogledaj na mapu ko se dogovorio s rusima i na sta lici.
Samo SAD i NATO savez.
Sve drugo nas vodi u propast.
Sve to znam i razumijem, samo nas brt ovi zavlace na mile oci.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
ironman wrote: 01 Apr 2021, 23:16
Aha to je to znaci , ne znam sto onda nama prijete sankcijama
Dupli pas. Nema sta drugo biti
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Melek wrote: 02 Apr 2021, 08:51
Treba sjesti za sto i sa rusima, barem ono u tajnosti. Ispitati ima li kake nafake i sa te strane
Mnogobrojna iskustva iz prošlosti kažu da tu ne može biti nikakvog hajra. Gdje se oni učvrste, tu instaliraju vječitog predsjednika kojeg ne možeš skinut ni vojnim udarom.
Daleko im dobra kuća.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Bas tako. S tim sto su nam ovi drugi uveli sankcije na odbranu golog zivota kad je bilo stani pani. A danas nas mrcvare raznoraznim promicateljima uvazavajuci njihove banditske interese. Vjerovato jer im se interesi poklapaju
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Jednostavno je previse vremena proslo a da oni nisu uradili nista ni po pitanju Nato-a ni po pitanju EU, vec samo furaju perfidnu furku. Kad ti neko kaze - dogovori se sa cetnikom i ustasom, pa vi zajedno morate u Nato i EU, to ti onda sve kaze.
Weak people revenge.
Strong people forgive.