Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
harlekin wrote:tebi normalno psovat mrtvim ljudima majku?ne izgleda ti to malo retardirano?
covjek je stvori drzavu
sta si ti stvorio vece od tog da bi mogao pljuvat to?
najveci uspjeh je to sto si bolesni nekrofil kojeg pale mrtvi?
ti si bolestan
Nebih da se mijesam, ali kolga mrki62 sigurno bolestan nije,
sem da je totalno ogorcen da nije dobio obecane zlatne kasike i viljuske.
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
harlekin wrote:tebi normalno psovat mrtvim ljudima majku?ne izgleda ti to malo retardirano?
covjek je stvori drzavu
sta si ti stvorio vece od tog da bi mogao pljuvat to?
najveci uspjeh je to sto si bolesni nekrofil kojeg pale mrtvi?
ti si bolestan
Nebih da se mijesam, ali kolega mrki62 sigurno bolestan nije,
sem da je totalno ogorcen da nije dobio obecane zlatne kasike i viljuske.
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud
mrki62 wrote:Mrtve ja ne diram , mrtvi su množina , ja jednog jedinog mrtvaca diram,...... dabogda mu zemlja kosti izbacila, dabogda mu mezar još koji put po zraku letio.
Jel sad bolje i razumnije
nekontam,pa imas ti svojih kakvih mrtvih,mama tata?
posudim ti dvi bombe pa miniraj ak te to pali
Ni ja se ne slažem s potpisom, jer kakav god da je Alija bio, nije više među živima i nema smisla zaista.
Da je neko postavio isti takav, samo za nekog Hr ili Srpskog "velikana" isto bih rekla.
Prema tome, potpis će biti uklonjen.
mrki62 wrote:Mrtve ja ne diram , mrtvi su množina , ja jednog jedinog mrtvaca diram,...... dabogda mu zemlja kosti izbacila, dabogda mu mezar još koji put po zraku letio.
Jel sad bolje i razumnije
nekontam,pa imas ti svojih kakvih mrtvih,mama tata?
posudim ti dvi bombe pa miniraj ak te to pali
nekontam zasto ja moram ispadat debil i kreten,ak je jasno da je taj potpis koma za bilo kog normalnog,prvo pustis da se neko dobro iznervira pa onda maknes to?
harlekin wrote:nekontam zasto ja moram ispadat debil i kreten,ak je jasno da je taj potpis koma za bilo kog normalnog,prvo pustis da se neko dobro iznervira pa onda maknes to?
Ti si došao ovdje podyebavat i provocirat , kao što si i na Bol chatu a ako Maja tebi puše uz guzicu , to ne znači da ću ti i ja.
madam Bovary wrote:Pratim Sheldona paralelno s forumom,pa ispravite me ako nisam dobro skontala,je li ovo Dust korigira ove,a adacta Dust,a Behko opet njih
adactu niko ne korigira niti on bilo koga , adacta je moderator na ovom pdf. i moderirao sam kada sam usao na forum , procitao i ocjenio sta je off. ...a mislim da ti to veoma dobro kontas samo izgleda treba malo nemira da se unese ?
Jel moguce na forumu namjestiti da se slike automatski smanjuju na odredjenu velicinu... Vjerujem da negdje u opcijama foruma to treba da ima i da se namjesti...
OVako dosta temi je pokvareno sa velikim slikama, jer rasiri forum i onda nepregledno...
Ima opcija da se odredi dimenzija slike, ali ako staviš veću ne smanji se sama, nego ti jednostavno piše da ne možeš postati tu sliku zbog neodgovarajuće dimenzije.
Za automatsko smanjivanje slike treba instalirati mod, a ja to ne znam.
On je mislio, možda na ove preko uploadera.
Imamo tu temu. "Upload images" Nekoliko puta
preporučih sajtove, na kojima se slike mogu resajzirati
po želji. Zbog slika, učitanih na taj način, teme se razvlače
a ne ove preko forumskih postavki. Tako razumjeh.
Ne behko nisi shvatio... Znam ja smanjiti slike nije to problem... Ali moze se na forum ubaciti da on smanji na odredjenu velicinu, znaci kad bilo ko postavi link neke slike ona smanji u velicinu foruma i onda se forum ne razvlaci...
I kao sto maja rece postoje adoni, al eto ona ne zna ubacit.. a bilo bi dobro da ima..
Da, bilo bi dobro. Najviše mi se sviđa na forumu herceg bosne. Slika se smanji, ali u ćošku imaš povećalo i kad klikneš na njega pokaže se u punoj dimenziji. Onda ideš opet na to povećalo i smanji se.
A inače od ovih informatičkih "genija" svako zna dati savjet u vezi foruma, a kad treba nešto konkretno i korisno uraditi, niko ne zna.
Ne mislim na tebe Black