Prvi red - prva s desna
Drugi red - u sredini
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Maloprije se pitam gdje si ti, pošla vidjeti kad si bila i uzmem odgovoriti Blau na post,ina wrote: 05 Mar 2018, 15:06 Slatki su....A favirit mi je mali (ili mala) u sredini... sa jednom zelenom snjurom i sto se zaozbiljio i ukocio k'o vojnik.
![]()

Telepatija znaci.Chloe wrote: 05 Mar 2018, 15:10Maloprije se pitam gdje si ti, pošla vidjeti kad si bila i uzmem odgovoriti Blau na post,ina wrote: 05 Mar 2018, 15:06 Slatki su....A favirit mi je mali (ili mala) u sredini... sa jednom zelenom snjurom i sto se zaozbiljio i ukocio k'o vojnik.
![]()
kad sam postala vidim i ti pisala.![]()

'ajde, pazite se, ljubi dječaka ...ina wrote: 05 Mar 2018, 15:17Telepatija znaci.Chloe wrote: 05 Mar 2018, 15:10Maloprije se pitam gdje si ti, pošla vidjeti kad si bila i uzmem odgovoriti Blau na post,ina wrote: 05 Mar 2018, 15:06 Slatki su....A favirit mi je mali (ili mala) u sredini... sa jednom zelenom snjurom i sto se zaozbiljio i ukocio k'o vojnik.
![]()
kad sam postala vidim i ti pisala.![]()
Ma bila sam jucer nesto kratko... Cini mi se.
Mali mi nesto slabunjav... Iako vec danas bolje na osnovu sinoc. Evo upravo zaspao. Namjeravam i ja.
![]()
Do citanja.

I ja bih se mogla zamisliti....
Nikakve, sta si se prep'o. Mozda samo sto samo joj

Jao što su slatki

i ja i ja ...lejlamo wrote: 18 Mar 2018, 14:48 Meni se ovakve moje najviše sviđaju...i najudobnije se osjećam..
Volim šešire![]()