Dok se stariji zadovoljavaju, da nisu više kanta za napucavanje, juniori hladno ulaze u europsko proljećemojper wrote:Olympiacos je bio spreman za pad, onako samo Dinamo gubi. Tu je bila prilika za prezimljavanje, makar i na trećem mjestu u Europa ligi.
Realno, danas nemaju šanse. I oslabljeni Arsenal je prejak.
Pokušavam ovo prebaciti na HNL, HNS, nk dinamo i Mamića, ali mi ne ide nikakoKrokodil Behko wrote:Twente izbačen iz EuropeNizozemski nogometni savez (KNVB) zabranio je Twenteu nastup u europskim kupovima na tri sezone, te ga kaznio sa 45,250 eura zbog lažiranja dokumentacije potrebne za izdavanje licenci za nastup u euro kupovima, te zbog činjenice da je bivši predsjednik kluba s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača.
KNVB je kaznio Twente izbacivanjem iz Europe, a ukoliko do konca ove sezone ne ukloni sve nepravilnosti ostat će i bez licence za natjecanje u prva dva razreda nizozemskog nogometa.
Istražitelji su otkrili kako je bivši predsjednik kluba Aldo van der Laan s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača. Van der Laan je navodno pristao da agencija klubu plati pet milijuna eura za 10 do 50 posto prava na transfere sedmorice igrača. Među njima su: Luc Castaignos, Quincy Promes, Bilal Ould-Chikh, Youness Mokhtar, Dušan Tadić, Shadrach Eghan i Kyle Ebecilio.
Nakon što je cijela afera završila u javnosti predsjednik kluba je podnio ostavku, a vodstvo KNVB-a pokrenulo istragu. Osim štetnog ugovora za klub otkrivene su i brojne nepravilnosti u dokumentaciji za izdavanje licenci. Novo vodstvo kluba sada mora ukloniti sve nedostatke i nepravilnosti, te otkriti sve krivce u ovoj aferi.
"Istragom je utvrđeno kako je Twente na osnovu lažne dokumentacije dobio licencu za nastup u Europskoj ligi u sezoni 2014/15. Dobili su dozvolu za nastup na osnovu nepotpunih i netočnih informacija," poručili su iz KNVB-a.
Klub iz Enschedea kroz svoju povijest jednom je bio prvak Nizozemske, 2010. godine, a tri puta je pobijedio u nizozemskom Kupu.
(sportske novosti)
Da...u najmanju ruku slična zlodjela, vjerojatno mnogo dublja i dalekosežnija s gorim posljedicama se zbivaju u Hrvatskoj...ali to ti je isto kao i sa političarima....ni trunke obraza a još manje odgovornosti, da moral i ne spominjem- moral je ionako stvar podsmijeha ovdje. "jesi budala, i ja bi da mogu "Krokodil Behko wrote:Da, zbog toga sam i postavio na ovoj temi. Jbg i Mamić je uradio ISTO TO preko svoje agencije, opljačkao klub, a naknadno smo doznali da je i država opljačkana a HNS umjesto da smijeni ili učini bilo šta protiv njega, on smijeni cijeli HNS, postavi svoje ljude i na kraju, postavi i svog izbornika reprezentacije
Zato što je hrvatska kolektivno u banani....pola ih zaturilo glavu u pijesak i gledaju ima li kore kruha ( zbog tih istih ljudi na vlasti ) a drugoj polovini je on idol, jer je to simbol uspjeha, ukradi, prevari i muljaj....ima nešto sitno ljudi koji stvari nazivaju pravim imenom, ali nedovoljno da bi se stvorila kritična masa za promjene....u svim segmentima društva.Krokodil Behko wrote:Ali ono baš krkansko ponašanje ima, taj Mamić.
Nije HR stomilionska država i čudi me kako ga svi trpe tako dugi niz godina.
storm wrote:Zato što je hrvatska kolektivno u banani....pola ih zaturilo glavu u pijesak i gledaju ima li kore kruha ( zbog tih istih ljudi na vlasti ) a drugoj polovini je on idol, jer je to simbol uspjeha, ukradi, prevari i muljaj....ima nešto sitno ljudi koji stvari nazivaju pravim imenom, ali nedovoljno da bi se stvorila kritična masa za promjene....u svim segmentima društva.Krokodil Behko wrote:Ali ono baš krkansko ponašanje ima, taj Mamić.
Nije HR stomilionska država i čudi me kako ga svi trpe tako dugi niz godina.
Uvijek kažem, nije tu sad ni lik zdravko mamić problem....obični krkan koji se "snašao" u tom sustavu....izbacio ga sustav i da se nije on ukazao, to bi bio netko drugi.... eto igor štimac na primjer......ne fali hrvatskoj krkansko- mafijaškog kadra
Vidiš tu su stvari malo drukčije posložene, nego u normalnim državama...tamo postoje financijeri, nogometni savez je firma, ali ovdje to drukčije ide.Krokodil Behko wrote:Boban bi bio dovoljno autoritativan, s tim da bi on morao imati podršku od
stvarnih financijera HNS. sam ništa neće moći.
Pa iskreno, 3 milje i nije neka lova. Vrsaljko je prodan za duplo više po nekim izvorima, ista pozicijastorm wrote:Solidan... Tri milje ne vrijedi ni u snu... Meni nikad prežaliti Cufrea
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 4 guests