NK dinamo zagreb

Kutak za sportski trenutak
laganini
Spamer
Spamer
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: NK dinamo zagreb

Post by laganini » 24 Nov 2015, 08:17

..bod bi bio ravan čudu..ma nemaju šanse :ok iako je ove godine igra dinama u evropi za razinu više..triba pošteno priznat.. :ok
..slobodan čovik kad tad bude baniran..

mojper
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by mojper » 24 Nov 2015, 09:40

Olympiacos je bio spreman za pad, onako samo Dinamo gubi. Tu je bila prilika za prezimljavanje, makar i na trećem mjestu u Europa ligi.

Realno, danas nemaju šanse. I oslabljeni Arsenal je prejak.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 11 Dec 2015, 10:11

mojper wrote:Olympiacos je bio spreman za pad, onako samo Dinamo gubi. Tu je bila prilika za prezimljavanje, makar i na trećem mjestu u Europa ligi.

Realno, danas nemaju šanse. I oslabljeni Arsenal je prejak.
Dok se stariji zadovoljavaju, da nisu više kanta za napucavanje, juniori hladno ulaze u europsko proljeće :respekt

Image

Juniori Dinama porazom 'proslavili' proljeće u Europi

U posljednjem susretu F skupine juniorske Lige prvaka nogometaši Dinama su na Hitrec-Kacianu izgubili od Bayerna 0-1, no i usprkos porazu osigurali su 'europsko proljeće'...

Juniori Dinama protiv Bayerna (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL)
Upitno je tek hoće li mladi nogometaši Dinama izboriti direktan plasman u osminu finala ili će igrati u play-offu za plasman u osminu finala.

Ukoliko u posljednjem dvoboju ove skupine Olympiacos u Pireju pobijedi Arsenal, Dinamo će osvojiti prvo mjesto u skupinu i direktan prolaz među 16 najboljih. U svakom drugom slučaju, prvo mjesto osvaja londonski sastav, dok će Dinamo biti drugi i natjecanje nastavlja u play-offu.

Bayern je do prve pobjede u skupini stigao golom Marca Stefandl u 74. minuti. Momčad Marija Cvitanovića je imala nekoliko sjajnih prilika, no igrači Dinama nisu uspjeli svladati Christiana Fruchtla. Bavarci su tako uzvratili Dinamo za poraz u Münchenu 1-2.

U posljednjem susretu ove skupine u 17 sati sastaju se Olympiacos i Arsenal. Na ljestvici vodi Arsenal s 10 bodova koliko ima i Dinamo, dok je treći Olympiacos sa sedam bodova. Bayern je posljednji s četiri boda. Ukoliko Olympiacos pobijedi, zatvorit će se krug tri momčadi sa po 10 bodova u kojem su 'modri' najbolji.

REZULTATI:

DINAMO - Bayern 0-1 (Stefandl)
Olympiacos - Arsenal (17.00 sati)

LJESTVICA:

1. Arsenal 5 3 1 1 9-5 10
2. DINAMO 6 3 1 2 9-8 10
3. Olympiacos 5 2 1 2 7-8 7
4. Bayern Munchen 6 1 1 4 3-7 4
Habibti, ya nour el - ain... :srce

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9407 times
Been thanked: 11165 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko » 16 Dec 2015, 09:41

Twente izbačen iz Europe

Image
Nizozemski nogometni savez (KNVB) zabranio je Twenteu nastup u europskim kupovima na tri sezone, te ga kaznio sa 45,250 eura zbog lažiranja dokumentacije potrebne za izdavanje licenci za nastup u euro kupovima, te zbog činjenice da je bivši predsjednik kluba s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača.

KNVB je kaznio Twente izbacivanjem iz Europe, a ukoliko do konca ove sezone ne ukloni sve nepravilnosti ostat će i bez licence za natjecanje u prva dva razreda nizozemskog nogometa.

Istražitelji su otkrili kako je bivši predsjednik kluba Aldo van der Laan s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača. Van der Laan je navodno pristao da agencija klubu plati pet milijuna eura za 10 do 50 posto prava na transfere sedmorice igrača. Među njima su: Luc Castaignos, Quincy Promes, Bilal Ould-Chikh, Youness Mokhtar, Dušan Tadić, Shadrach Eghan i Kyle Ebecilio.

Nakon što je cijela afera završila u javnosti predsjednik kluba je podnio ostavku, a vodstvo KNVB-a pokrenulo istragu. Osim štetnog ugovora za klub otkrivene su i brojne nepravilnosti u dokumentaciji za izdavanje licenci. Novo vodstvo kluba sada mora ukloniti sve nedostatke i nepravilnosti, te otkriti sve krivce u ovoj aferi.

"Istragom je utvrđeno kako je Twente na osnovu lažne dokumentacije dobio licencu za nastup u Europskoj ligi u sezoni 2014/15. Dobili su dozvolu za nastup na osnovu nepotpunih i netočnih informacija," poručili su iz KNVB-a.

Klub iz Enschedea kroz svoju povijest jednom je bio prvak Nizozemske, 2010. godine, a tri puta je pobijedio u nizozemskom Kupu.

(sportske novosti)

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 16 Dec 2015, 11:32

Krokodil Behko wrote:
Twente izbačen iz Europe

Image
Nizozemski nogometni savez (KNVB) zabranio je Twenteu nastup u europskim kupovima na tri sezone, te ga kaznio sa 45,250 eura zbog lažiranja dokumentacije potrebne za izdavanje licenci za nastup u euro kupovima, te zbog činjenice da je bivši predsjednik kluba s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača.

KNVB je kaznio Twente izbacivanjem iz Europe, a ukoliko do konca ove sezone ne ukloni sve nepravilnosti ostat će i bez licence za natjecanje u prva dva razreda nizozemskog nogometa.

Istražitelji su otkrili kako je bivši predsjednik kluba Aldo van der Laan s jednom menadžerskom agencijom oštetio klub prilikom transfera igrača. Van der Laan je navodno pristao da agencija klubu plati pet milijuna eura za 10 do 50 posto prava na transfere sedmorice igrača. Među njima su: Luc Castaignos, Quincy Promes, Bilal Ould-Chikh, Youness Mokhtar, Dušan Tadić, Shadrach Eghan i Kyle Ebecilio.

Nakon što je cijela afera završila u javnosti predsjednik kluba je podnio ostavku, a vodstvo KNVB-a pokrenulo istragu. Osim štetnog ugovora za klub otkrivene su i brojne nepravilnosti u dokumentaciji za izdavanje licenci. Novo vodstvo kluba sada mora ukloniti sve nedostatke i nepravilnosti, te otkriti sve krivce u ovoj aferi.

"Istragom je utvrđeno kako je Twente na osnovu lažne dokumentacije dobio licencu za nastup u Europskoj ligi u sezoni 2014/15. Dobili su dozvolu za nastup na osnovu nepotpunih i netočnih informacija," poručili su iz KNVB-a.

Klub iz Enschedea kroz svoju povijest jednom je bio prvak Nizozemske, 2010. godine, a tri puta je pobijedio u nizozemskom Kupu.

(sportske novosti)
Pokušavam ovo prebaciti na HNL, HNS, nk dinamo i Mamića, ali mi ne ide nikako :misli

tako to ide u normalnoj državi...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 16 Dec 2015, 18:16

Da, zbog toga sam i postavio na ovoj temi. Jbg i Mamić je uradio ISTO TO preko svoje agencije, opljačkao klub, a naknadno smo doznali da je i država opljačkana a HNS umjesto da smijeni ili učini bilo šta protiv njega, on smijeni cijeli HNS, postavi svoje ljude i na kraju, postavi i svog izbornika reprezentacije :lud

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 17 Dec 2015, 16:33

Krokodil Behko wrote:Da, zbog toga sam i postavio na ovoj temi. Jbg i Mamić je uradio ISTO TO preko svoje agencije, opljačkao klub, a naknadno smo doznali da je i država opljačkana a HNS umjesto da smijeni ili učini bilo šta protiv njega, on smijeni cijeli HNS, postavi svoje ljude i na kraju, postavi i svog izbornika reprezentacije :lud
Da...u najmanju ruku slična zlodjela, vjerojatno mnogo dublja i dalekosežnija s gorim posljedicama se zbivaju u Hrvatskoj...ali to ti je isto kao i sa političarima....ni trunke obraza a još manje odgovornosti, da moral i ne spominjem- moral je ionako stvar podsmijeha ovdje. "jesi budala, i ja bi da mogu "

Još jedna posljedica, gazdine vlade....naima mali Ćorić nije htjeo pod Mamićeve skute i kao takav ( zamisli odbio potpisati ugovor sa Mamić sports agency) postao persona non grata u domaćem klubu.....

RAZGOVOR VEĆ 'PAO'

SENZACIJA Kraljevski klub došao u Zagreb po Dinamovog nezadovoljnika

Image
Goran Mehkek / Cropix
Autor: Portal Jutarnji.hr

Manchester City nije najzvučniji klub koji želi Antu Ćorića.

U srijedu je, naime, u Zagreb na pregovore stiglo izaslanstvo Real Madrida, s ocem Miljenkom i 18-godišnjim veznjakom razgovarali su u njegovom kafiću, ponudili kaljenje u Castilli, pa postuPno ubacivanje u prvu momčad.

Ostat će u Zagrebu nekoliko dana kako bi pronašli adekvatnog sugovornika u Dinamu. Dakako, čekaju da se vrati Zdravko Mamić, što se očekuje u petak, tako da je moguće da u subotu Ćorić i ne zaigra za Modre protiv Intera.

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 17 Dec 2015, 18:05

Ali ono baš krkansko ponašanje ima, taj Mamić.
Nije HR stomilionska država i čudi me kako ga svi trpe tako dugi niz godina.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 17 Dec 2015, 18:12

Krokodil Behko wrote:Ali ono baš krkansko ponašanje ima, taj Mamić.
Zato što je hrvatska kolektivno u banani....pola ih zaturilo glavu u pijesak i gledaju ima li kore kruha ( zbog tih istih ljudi na vlasti ) a drugoj polovini je on idol, jer je to simbol uspjeha, ukradi, prevari i muljaj....ima nešto sitno ljudi koji stvari nazivaju pravim imenom, ali nedovoljno da bi se stvorila kritična masa za promjene....u svim segmentima društva.
Uvijek kažem, nije tu sad ni lik zdravko mamić problem....obični krkan koji se "snašao" u tom sustavu....izbacio ga sustav i da se nije on ukazao, to bi bio netko drugi.... eto igor štimac na primjer......ne fali hrvatskoj krkansko- mafijaškog kadra :oo

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 17 Dec 2015, 18:16

storm wrote:
Krokodil Behko wrote:Ali ono baš krkansko ponašanje ima, taj Mamić.
Zato što je hrvatska kolektivno u banani....pola ih zaturilo glavu u pijesak i gledaju ima li kore kruha ( zbog tih istih ljudi na vlasti ) a drugoj polovini je on idol, jer je to simbol uspjeha, ukradi, prevari i muljaj....ima nešto sitno ljudi koji stvari nazivaju pravim imenom, ali nedovoljno da bi se stvorila kritična masa za promjene....u svim segmentima društva.
Uvijek kažem, nije tu sad ni lik zdravko mamić problem....obični krkan koji se "snašao" u tom sustavu....izbacio ga sustav i da se nije on ukazao, to bi bio netko drugi.... eto igor štimac na primjer......ne fali hrvatskoj krkansko- mafijaškog kadra :oo

Zbilja ne fali. Ono što fali jeste neki hrvatski Ivica Osim, pa da to malo posloži.
Vjerovatno se mislilo da je Šuker neka legenda, da voli nogomet i da će on to sve pozlatiti, ali čini mi se da on nema neke veze s reformom HNS :hm

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 17 Dec 2015, 18:21

Pa Šuker je tek još jedan u toj plejadi, gdje i navedeni pripadaju.... dobro ga spomenu :oo

Igračka legenda i ljudsko smeće...zato je i bio pogodan, da ga se namontira u prvu fotelju HNS ......strahovito neinteligentan momak, dovoljno pokvaren i zvučnog imena....terna za Mamića

Jedan Zvonimir Boban bi to mogao....ali opet tek kad se s vrha tj politički malo sve promijeni....ovako bi se potrošio i nestao zauvijek.
Trenerski ja se nadam Slavenu Biliću opet jednom.
Zvonimir Boban- Dario Šimić- Slaven Bilić.....možda , možda

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko » 17 Dec 2015, 18:28

Boban bi bio dovoljno autoritativan, s tim da bi on morao imati podršku od
stvarnih financijera HNS. sam ništa neće moći.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 17 Dec 2015, 18:44

Krokodil Behko wrote:Boban bi bio dovoljno autoritativan, s tim da bi on morao imati podršku od
stvarnih financijera HNS. sam ništa neće moći.
Vidiš tu su stvari malo drukčije posložene, nego u normalnim državama...tamo postoje financijeri, nogometni savez je firma, ali ovdje to drukčije ide.
Mamić je mecena političkim strankama, pa prema niže....javna je tajna, kako se ustavni i vrhovni suci s njim vozikaju na njegovoj jahti, ispijaju butelje i gutaju morske delicije, pa dolazimo do onih najnižih službenika, koji određene predmete ili ostavljaju u ladici ili urgentno proguraju....čivav jedan sistem, zato je nedodirljiv s koje ga se god strane napadne....
Čovjek posjeduje policijske dosjeje, dečki koji se bore protiv njega s tribine s ulice....to i jesu jedini oponenti ovom ludilu, koje će progutati jednu reprezentaciju i .čitav kult, godinama građen oko nje....sve za dobit jedne obitelji i nešto mrvca njenim podguzima.

Boban je pametno ocijenio da je u tom sustavu kakav jest trenutno, apsolutno nemoguće napraviti bilo što.
Možda nakon očekivanih presuda, možda taj razvikani MOST i donese neke nove odnose u političkom životu....

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 18 Dec 2015, 20:32

:bua :bua :bua

KRIMINAL U SPORTU
Dinamo s Mamićem ikona Remetinca
Klupski bus i radna zajednica dočekali Mamića pred Remetincem
On ih sve pozvao na piće

Image
Piše: D.R.

Foto: Index (D.D.)

ZDRAVKO MAMIĆ izašao je iz Remetinca uz ovacije klupske vojske i uz kulisu Dinamovih boja. Građanski iz Maksimirske svoj je grb večeras ovjekovječio pred zatvorom. Nekad ponos Zagreba, Dinamo je sa Zdravkom danas ikona Remetinca.

"Zdravko, Zdravko", orilo se pred zatvorom. Mamić je novinare i svoje suradnike odmah pozvao na piće, "da im otvori dušu".

Napustio istražni zatvor nakon što je Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda odbacilo Uskokovu žalbu i potvrdilo da može na slobodu nakon upisa založnog prava na jednu nekretninu i uplate nešto više od 6,3 milijuna kuna jamstva u gotovini.

"Prije svega, zahvalio bih se svojim cimerima. Stekao sam nove prijatelje. Hrana je iz 16. stoljeća, smršavio sam šest kilograma. Tu država treba reagirati. Hvala svima koji su me dočekali. Najradije bih vam otvorio dušu... Ako moja radna zajednica želi, idemo svi na piće. Ne smijem govoriti o postupku, ali najbolja odvjetnica u Hrvatskoj će me obraniti", kazao je Mamić okružen masom i kamerama, u live nacionalnom prijenosu.

Image

Iako će se braniti sa slobode, Mamić ne smije obnašati funkciju izvršnog predsjednika u klubu. Izvanraspravno vijeće zabranilo mu je da predsjeda Dinamovom upravom te komunicira sa svjedocima istrage, kojih je u klupskim redovima pozamašan broj. U sklopu dvije istrage, Mamić i suradnici pod sumnjom su za izvlačenje blizu 200 milijuna kuna iz gradskog kluba. No taj klub, gazdu do grla opterećenog teškim optužbama da ga potkrada, bezrezervno podržava, a njegovo puštanje iz pritvora uveličava mahanjem Dinamovim zastavama.

Dinamo je pred Remetinec poslao svoj pola milijuna eura vrijedan autobus i regrutirao dio radne zajednice Dinama u Mamićeve fanove. Naoružani su zastavama "svetinje" te odjeveni u službene trenirke Dinama i Hrvatskog nogometnog saveza. Mamićev izlazak na slobodu uživo su pratili Toti Dedić, zaslužni članovi uprave i savjetnici Tomislav Marčinko, Ado Kožul i Ognjen Naglić, prvi pendrek Maksimira Krešimir Antolić te glasnogovornica kluba Sandra Špičić.

Tomislav Marčinko na sceni je još od Tuđmanovog doba, a Mamićev je dugogodišnji savjetnik u Dinamu.

Marčinko se srdačno pozdravio s odvjetnicom Mamićevih dok su cupkali pred Remetincem. Iako pod temperaturom 39, zbog čega je jučer morala odgoditi ročište i Mamićevu obranu od optužbi za prijetnje smrću u slučaju Murić pred Općinskim sudom, Sloković danas već izgleda vidno bolje i dočekala je Zdravka, koji joj je po izlasku odmah uputio i komplimente i poljupce.

Image

Reality pred Remetincem nastavak je ridikularizacije najtežih koruptivnih istraga od hrvatske samostalnosti. Za Milana Bandića organiziran je mimohod potpore, Sanaderu i Slokovićki po krovu automobila skakao je youtuber Vitaly Zdorovetskiy, dok Zdravka Mamića najžešće bodre oni koji od njegovih poslova žive.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 29 Dec 2015, 08:07

Image
Pinto odlazi u Premierligu, Dinamu tri milijuna eura
Ivo Pinto nakon dvije i pol godine napušta Maksimir
Odlazi u engleski Norwich
Piše: A.Ha.

IVO PINTO nakon dvije i pol godine napušta Maksimir, te odlazi u engleski Norwich.

Portugalski branič danas će obaviti liječnički pregled u Engleskoj, a zatim i službeno postati član Norwicha, doznaje Goal.com. Do kraja sezone očekuje ga velika borba da s novim klubom ostane u Premierligi.

Pinto je s Dinamom osvojio dva naslova prvaka, nastupao je u Ligi prvaka i Europskoj ligi, a ukupno je odigrao 111 utakmica za zagrebački klub.

Dinamo će za Pinta dobiti tri milijuna eura uz još jedan mogući milijun kroz dodatne bonuse. Hrvatski prvak sada je ostao na jednom desnom beku - Rumunju Alexandruu Matelu.

mojper
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by mojper » 29 Dec 2015, 15:05

Dobar je Pinto bio, ali neka ide, vjerojatno bi stagnirao ili bi nazadovao, čisto sumnjam da bi još napredovao u HNL-u.

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 29 Dec 2015, 15:20

Solidan... Tri milje ne vrijedi ni u snu :oo... Meni nikad prežaliti Cufrea :tuga

mojper
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by mojper » 04 Jan 2016, 05:02

storm wrote:Solidan... Tri milje ne vrijedi ni u snu :oo... Meni nikad prežaliti Cufrea :tuga
Pa iskreno, 3 milje i nije neka lova. Vrsaljko je prodan za duplo više po nekim izvorima, ista pozicija :cudi

Po meni je transfer realan, čovjek je povremeni reprezentativac Portugala i konstantno dobar. :ok

Cufre.. Ah, teška tema, nije mi se baš vraćat na tu temu :(

storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm » 04 Jan 2016, 08:06

Mamić dovodi slovenca na poziciju Pinta....Peter Stojanović igrač nk maribor :oo

No navodno su tu i Anderlecht, az Alkmar zainteresirani....cijena bi trebala biti preko dva miljunčića...

Image

uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 3638 times
Been thanked: 3570 times

Post by uvijek_kontra » 04 Jan 2016, 08:08

Ooo, citala sam o tome. Mali je odlican.
Al zaista. Nadam se da ce njegov potencial
iskoristit max. jer ga u Mb nisu.

Divota je gledati kako igra. :ok
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“

Post Reply

Return to “Fudbal”