Da zezamo tebeMaja wrote: 24 Jan 2021, 00:43 Joj sto bih vas pobila. Imate upload milion i download 18 milijardi i zalite se jer "po ugovoru trebate dobiti vise". Koji ce vam klinac vise?

Da zezamo tebeMaja wrote: 24 Jan 2021, 00:43 Joj sto bih vas pobila. Imate upload milion i download 18 milijardi i zalite se jer "po ugovoru trebate dobiti vise". Koji ce vam klinac vise?

Pisao sam ti koliko se sjećam sta trebaš raditi

Nek ima u rezervi, zauhar je imat 50 megabajtova viskaMaja wrote: 24 Jan 2021, 00:43 Joj sto bih vas pobila. Imate upload milion i download 18 milijardi i zalite se jer "po ugovoru trebate dobiti vise". Koji ce vam klinac vise?

Po ugovoru uvijek pise DO sto ne znaci da ce dobiti sto reklamirajuMaja wrote: 24 Jan 2021, 00:43 Joj sto bih vas pobila. Imate upload milion i download 18 milijardi i zalite se jer "po ugovoru trebate dobiti vise". Koji ce vam klinac vise?

Na kompu mi je download ista brzina kao i na mobu,a upload čak i nešto malo manja.
Evo oni mi u telemachu namjestili. Evo sad brzine preko wifi, puno puno boljeMrachno wrote: 24 Jan 2021, 06:12Pisao sam ti koliko se sjećam sta trebaš raditiAriel wrote: 23 Jan 2021, 23:51
E ja bi trebala imati toliku brzinu po ugovoru ali nije nikad toliko, maks preko kabla mozda do 300, preko wifi 140 mada danas mjerila bilo jedva 70
Evo sad sto sam izmjerila, preko wifi brzina

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Isto je i kod BH Telecoma... užas

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest