Al je kurton, nema on pojma, samo koristi vec dostupne informacije sa interneta..
ja ga pitam nesto, a on kaze, nema podataka o tome, sve sam pretrazio..
znaci, obicna trazilica..
a Kinezi, j.... ih lude, unistice svijet..
Roboti i vještačka inteligencija
Moderator: Krokodil Behko
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3659 times
- Been thanked: 6727 times
- Status: Offline
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21586 times
- Been thanked: 19615 times
Re: Roboti i vještačka inteligencija
Ja sam redovno počeo da koristim ChatGPT na poslu kod analiza i finansijskih izvještaja, a preko 90% ljudi za to nije ni čulo u poslovnoj organizaciji.
I bome olakša posao da valja... naravno, treba uvijek dodatno prekontrolisati sve, ali uglavnom sve bude tačno.
Bome nismo ni svjesni koliko se brzo razvija sve u ovom segmentu. Bar mi koji nismo u toj struci.
I bome olakša posao da valja... naravno, treba uvijek dodatno prekontrolisati sve, ali uglavnom sve bude tačno.
Bome nismo ni svjesni koliko se brzo razvija sve u ovom segmentu. Bar mi koji nismo u toj struci.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 599 times
- Been thanked: 896 times
- Status: Online
A nije ovaj chat kojeg mi mozemo koristit taj AI o kojem institucije pricaju
Institucije imaju svoje modelinge i interne treninge, simulacije itd
Ovaj konvencionalni chat za svakog covjeka je nesto sto pokusava biti jack of all trades na minimalnim troskovima, kapacitetima i cesto ce grijesit
Ja na poslu imam claude code i to je cudo Bozije u poredjenju s bilo cim jer je specificirano treniran za kodiranje
To ja kontam, da li mozda neko masovne pare ulaze u treniranje i simuliranje ljudskog tijela pa toliko ispadaju cudne ideje sa svih strana
Institucije imaju svoje modelinge i interne treninge, simulacije itd
Ovaj konvencionalni chat za svakog covjeka je nesto sto pokusava biti jack of all trades na minimalnim troskovima, kapacitetima i cesto ce grijesit
Ja na poslu imam claude code i to je cudo Bozije u poredjenju s bilo cim jer je specificirano treniran za kodiranje
To ja kontam, da li mozda neko masovne pare ulaze u treniranje i simuliranje ljudskog tijela pa toliko ispadaju cudne ideje sa svih strana
- ironman
- sirius
- Has thanked: 24808 times
- Been thanked: 25270 times
Pitam ga kako rijesiti problem sa konzumacijom bijelog luka.
Milion odgovora .
Ja napisem pa lakse i protivnicima dat da pojedu on se poce smijat.
Milion odgovora .
Ja napisem pa lakse i protivnicima dat da pojedu on se poce smijat.
dream of spring...