Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Što su košulje sad sve nekakve vrećaste insan se u njima izgubi, nesimesimetrične na krajevima, ala ...
Juče mi se dopala jedna koša, bordo, kad sam je uzela ona pozada k'o harmonika.
Ok su mi ove što se vežu napred, ali ja ih nemam u planu kupovati jer nisu za posla.
Prva niti haljina niti obuća, a ove dvije su ok za slobodno vrijeme.
Sličnu bijeloj imam u leopard
uzorku, tamna koža namazana suhim zlatnim uljem od @Čupi .....
Fotografije Genevieve Naylor donose dašak jednog davno prošlog vremena i podsjećaju nas na to kako su se žene oblačile i izgledale četrdesetih godina prošlog stoljeća.
Američka fotografkinja Genevieve Naylor rođena je 1915. godine u Massachusettsu, a sa 18 godina se preselila u New York gdje se zaljubila u fotografiju.
Počela je izučavati ovu vrstu umjetnosti i uskoro postala jedna od prvih fotografkinja koju je zaposlio Associated Press.
Jedan zadatak ju je odveo u Brazil, gdje je napravila seriju fotografija žena, a koje su prikazane na izložbi u Muzeju moderne umjetnosti 1945. godine.
Naylor je fotografisala za brojne poznate magazine, uključujući Vogue i Harper’s Bazaar.
Izložba njenih fotografija ponovo je postavljens u New Yorku, a u fotogaleriji možete pogledati neke od njih.