Koje novine preporucujes?

Rum je htio otvoriti biblioteku, svi bi tu mogli izlaziti, citati grupno do mile volje.
Moderator: Krokodil Behko
Koje novine preporucujes?
grina sam i zaboravila jer su za njim uslijedilidamir5 wrote: 25 Feb 2018, 08:28Sta jespacebound wrote: 25 Feb 2018, 07:13 moj komentar, ne na njega, on je samo jedan, vec na vas sve muske koji ste komentarisali dosadna temi, osim ovog kojeg ne vidim sta pise i storma jeTreba sto vise citati, pokazete se
![]()
u greenovom i zlockovom komentaru?
![]()
U jednoj carsiji gdje sam prije stanovao,imadoh jednu cudnu konu,starija zena.spacebound wrote: 25 Feb 2018, 09:24grina sam i zaboravila jer su za njim uslijedilidamir5 wrote: 25 Feb 2018, 08:28Sta jespacebound wrote: 25 Feb 2018, 07:13 moj komentar, ne na njega, on je samo jedan, vec na vas sve muske koji ste komentarisali dosadna temi, osim ovog kojeg ne vidim sta pise i storma jeTreba sto vise citati, pokazete se
![]()
u greenovom i zlockovom komentaru?
![]()
komentari.
...da narod cita .....
Goni ba ublajhana plavuša koja glumi uvijek povrijeđenu žrtvu, da bi nadobila sve isto umazeno derište.
Nase majke i Nene su kraljice spram ublajhana plavuša.Socrates wrote: 25 Feb 2018, 09:37 E svašta, ljudi moji.![]()
Hajde, brt, nastavite sa ovim, ja znam zašto sam pričao sta sam pričao.
Pa nek' budem najgore forumsko zlo.![]()
Pita se čovjek imate li ili da li ste imali majke.![]()
O čemu ti bolan? Jesi li se otrijeznio?Mutevelija wrote: 25 Feb 2018, 09:40Nase majke i Nene su kraljice spram ublajhana plavuša.Socrates wrote: 25 Feb 2018, 09:37 E svašta, ljudi moji.![]()
Hajde, brt, nastavite sa ovim, ja znam zašto sam pričao sta sam pričao.
Pa nek' budem najgore forumsko zlo.![]()
Pita se čovjek imate li ili da li ste imali majke.![]()
Nisu im ove generacije ni do koljena, nemoj da ih usta uzimas u istom postu sa novim poretkom žena, one su trpile sve i svašta ove danas ništa ne trpe i opet kenjaju.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests