tandrčeš bezveze

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Pun ko brod zet
Jbm li ga u usta lažljiva. Montirani procesi? Asim nedužan? PU, sve mu jbm mafijaško.Krokodil Behko wrote: 23 Feb 2023, 18:18BAKIR IZETBEGOVIĆ, PREDSJEDNIK SDA: „Ovih dana je oslobođen Sarajlić, a uskoro će biti oslobođen i Novalić…“
Gostujući u Pressingu na N1, lider SDA Bakir Izetbegović govorio je o procesima koji se vode protiv ljudi iz ove stranke, kazavši da su sve montirani procesi. Također, lider SDA je najavio da će u narednom periodu optužbi u predmetu "Respiratori" biti oslobođen i aktuelni premijer FBiH Fadil Novalić.
Politički suparnici poručuju da kad više SDA ne bude u vlasti da će tek usljediti obračun sa vama?
“33 godine smo u vlasti i nikada nismo poslali takvu poruku ljudima. Pogledajte sa kakvim mi ljudima imamo posla. Samo neka izvole. Ovih dana je oslobođen Sarajlić, a uskoro će biti oslobođen i Novalić. Sve su to montirani procesi“, kazao je Izetbegović i dodao:
“Pretpostavljam da hoće”.
Na pitanje kako komentariše navode da “SDA kontroliše pravosuđe”, Izetbegović je kazao:
“Pa zbog toga nam je Novalić na sudu, proganjaju naše generale. Osmicu razvlače po sudovima. To su gluposti. Tužilaštvo je amatersko. Suđenja Brankoviću, Bičakčiću – ti ljudi samo počnu procese i potroše novac. Ne uspjeva im. Gađaju i stalno maše metu“.
“Ja sam Izetbegović, moj otac je Alija Izetbegović, moja sestra Lejla koja je faktički napravila Bošnjačku gimnaziju, moja supruga je podigla i napravila ponos od KCUS-a. To je prva borbena linija, gore ljudi umiru i gore mora biti vojna disciplina. Izetbegovići su predano služili ovu zemlju i mi smo pošteni. Ne samo pošteni, nego skromni ljudi. Dakle, skromni ljudi“, kazao je Izetbegović.
Kao da je ovo šta boljeFuddo wrote: 23 Feb 2023, 19:31 Et, to je ta Kolut paradigma
Sam vici, galami, oooojjj lopoviiii
I eto ga, pobijedio si
Tako je. Čovjek je pljunutiFuddo wrote: 23 Feb 2023, 19:10 Evo, sad ovaj konkretan slucaj
Cojek stvarno nije bahat, ne kurci se nikakvim materijalnim zajebancijama.
Ne divlja autima, nema ga na nekim gala vecerama dje svak svakog jebe, i mores reci obzirom na poziciju, da jeste skroman.
Fuddo wrote: 23 Feb 2023, 18:48 Kad vidim onog Koluta, Bakir je za njega Churchill
Ajeste sebi izabrali
Dodaj i onog trenerku iz Konjica
Boba mi fali da vas se odreknem preko avaza
Na njih dvojicuArthur Dent wrote: 23 Feb 2023, 20:37Fuddo wrote: 23 Feb 2023, 18:48 Kad vidim onog Koluta, Bakir je za njega Churchill
Ajeste sebi izabrali
Dodaj i onog trenerku iz Konjica
Boba mi fali da vas se odreknem preko avazakrenuh da ti odgovorim na ovo, al telefon i evo do sad...
mislis na dritana od bosne ponosne? i mislis na zvalju niksica, kojeg vec 20 i kusur godina nazivam djubre pogano, mislis li na njih prohe ti?![]()
ja ne mogu ocima da ih vidim. posebno onog pingvina, onu ohlupinu niksica.. zeldac mi se okrene.Fuddo wrote: 23 Feb 2023, 20:40Na njih dvojicuArthur Dent wrote: 23 Feb 2023, 20:37
krenuh da ti odgovorim na ovo, al telefon i evo do sad...
mislis na dritana od bosne ponosne? i mislis na zvalju niksica, kojeg vec 20 i kusur godina nazivam djubre pogano, mislis li na njih prohe ti?![]()
Da su oni doveli pametne ljude, iskrene, koji nisu poltroni, koji imaju drzavnicki stav, pa cojek ne bi nista reko.Arthur Dent wrote: 23 Feb 2023, 20:44ja ne mogu ocima da ih vidim. posebno onog pingvina, onu ohlupinu niksica.. zeldac mi se okrene.
niksicu je samo jedna stvar vazna. a to je njegova pozicija. pa nek ode sva bosna u pm, on ce je dati. znam ga. znam...Fuddo wrote: 23 Feb 2023, 20:50Da su oni doveli pametne ljude, iskrene, koji nisu poltroni, koji imaju drzavnicki stav, pa cojek ne bi nista reko.Arthur Dent wrote: 23 Feb 2023, 20:44
ja ne mogu ocima da ih vidim. posebno onog pingvina, onu ohlupinu niksica.. zeldac mi se okrene.
Bakiru je davno vakat bio da ide.
Al ove smecare, uhljupe, i onda se nadaju necemu?
Pa vidis bolan da ce im zametnit rat izmedju sebe da se biju, a ovi sto sih jedva docekalo, kofol europejci, trljaju ruke i smiju se budalama.
Al dzaba govorit, to je uprlo i nema druge, mores ga sam namarat.
dovodio investore chan, dovodio ljude sa opakim novcem da ulazu. kaze niksic, a dje sam jaaaaa, jaaaa...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest