Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
VODENJAK – JARAC
Svojom vanjštinom odaje dojam ozbiljnosti i strogoće, a kad ga čovjek bolje upozna, ostaje zatečen njegovim liberalnim stavovima i pogledima na život. Dosljedan je i može biti oslonac u težim trenucima. Razumije čovjeka i pruža konkretnu pomoć.
Veseli i optimistični ovnovi koji sa svima vole pričati o svojim uvjerenjima, a skoro ništa u životu ih ne može natjerati da potpuno izgube optimizam. I kad se razočaraju u poslu, ljubavi ili prijateljstvu oni se brzo oporave i začas su opet puni elana i životne energije. Za ljubavno partnerstvo trebaju vrlo tolerantnu osobu koja se može nositi s njihovom vrlo nemirnom naravi.
...na ovo bi Heidi morala pripaziti! ...na to sam i sama pala, vec nekoliko puta ...oni su za kratkorocnu uporabu!
Jebivjetri, znam
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Chloe wrote: 27 Sep 2018, 18:30
VODENJAK – JARAC
Svojom vanjštinom odaje dojam ozbiljnosti i strogoće, a kad ga čovjek bolje upozna, ostaje zatečen njegovim liberalnim stavovima i pogledima na život. Dosljedan je i može biti oslonac u težim trenucima. Razumije čovjeka i pruža konkretnu pomoć.
dosadna ...
Joj ako te....e, sad mi ga dizes, znas
Socrates wrote: 27 Sep 2018, 18:32
Hvala lijepo na komplimentima.
Veca misli na nemiran duh, ne mogu dugo biti sa jednom zenom, ili cak vole biti istovremeno SA dvije.
...ako je tip imalo faca, njemu je malo i 3 ...on bi njih sve im'o ...ali ne mislim ja na to, nego na duhovni razvoj ...oni teoretski znaju sve, a jok ba, iza nea nista!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
VAGA-BIK
Smiren i prejednostavan. Nema smisla za borbu ili ratobornost, čak do te mjere da mu nedostaje impulsa. Potrebano mu je da ga se potiče i bocne da bi krenuo u neka poduzimanja. Koji put je sklon lijenosti i pretjeranoj uživanciji, a naročito u hrani. Osjetljiv je na bubrege.
"Osjetljiv je na bubrege." Na bijele samo, to ne volim jesti
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Socrates wrote: 27 Sep 2018, 18:32
Hvala lijepo na komplimentima.
Veca misli na nemiran duh, ne mogu dugo biti sa jednom zenom, ili cak vole biti istovremeno SA dvije.
...ako je tip imalo faca, njemu je malo i 3 ...on bi njih sve im'o ...ali ne mislim ja na to, nego na duhovni razvoj ...oni teoretski znaju sve, a jok ba, iza nea nista!
Duhovni razvoj se U horoskopu gleda preko Merkura, tako da to bas i nema smisla sto so napisala, astroloski gledano. Strijelac podznak daje taj vrtirepski sarm, da, mnogi ga osudjuju na nevjeru, ali je to sve samo povrsno gledano.
RAK-JARAC
Posebna kombinacija zanimljive ambicioznosti koja ima dušu. Decentan je i začudo dobro privaćen od drugih, unatoč pomalo rezerviranom držanju. Ozbiljan je i odlučan za vođenje kreativnih poslova.
RAK-JARAC
Posebna kombinacija zanimljive ambicioznosti koja ima dušu. Decentan je i začudo dobro privaćen od drugih, unatoč pomalo rezerviranom držanju. Ozbiljan je i odlučan za vođenje kreativnih poslova.
Aj dobro.. cuj ozbiljan. odlucan..
Strog