Gospodine Seljak

Moderator: VIP
bagra wrote: 12 Jul 2022, 14:13 pa koja to budala napravi laznu
dojavu o bombi u Domu zdravlja !??![]()
dvaput
alahu dragi. svasta sam cuo al ovo...![]()
![]()
boga mi
Previše je takvih. Nadam se da će se ozbiljnije poraditi na psihičkom zdravlju. Užas je postalo. Ne znaš više koja će te budala lišiti života i gdje.
Na mene također filmovi znaju ostaviti dojam. Quo Vadis Aida je jedan od njih.
Dobar tokar cas posla srediMorningStar wrote: 13 Jul 2022, 19:07 Treba mi onaj metalni pin sto ide na osovinu iz motora prema generatoru - da li da ganjam da ga naprave ili da trazim gdje popravljaju generatore ima li da kanibaliziram sa nekog sto be radi.
![]()
Tako ce i biti - samo da odabere propisan komad metala da nebi bilo hrkljusa jer ono ako izleti u toku rada - houston , we have a problemRum wrote: 13 Jul 2022, 19:09Dobar tokar cas posla srediMorningStar wrote: 13 Jul 2022, 19:07 Treba mi onaj metalni pin sto ide na osovinu iz motora prema generatoru - da li da ganjam da ga naprave ili da trazim gdje popravljaju generatore ima li da kanibaliziram sa nekog sto be radi.
![]()
goni to sve u p.mat...Maja wrote: 17 Jul 2022, 11:30 Joj eno onih dijasporaca u kone. Vec sam ih 2x izbjegla pa su pitali konu sto to nema Maje. Sumnjaju da ih izbjegavam. Ne smetaju oni meni, mogu ja sa svakim pricati, nego sto ne daju da se pusi. Sto ce mi kafa bez cigara jbt. Kona hoce da pukne od ljutnje iako ne pusi ali zbog drugih komsija. I ono kad dodjem do ulaznih vrata pa me docekaju njihove markirane papucetine![]()
Maja wrote: 17 Jul 2022, 11:30 Joj eno onih dijasporaca u kone. Vec sam ih 2x izbjegla pa su pitali konu sto to nema Maje. Sumnjaju da ih izbjegavam. Ne smetaju oni meni, mogu ja sa svakim pricati, nego sto ne daju da se pusi. Sto ce mi kafa bez cigara jbt. Kona hoce da pukne od ljutnje iako ne pusi ali zbog drugih komsija. I ono kad dodjem do ulaznih vrata pa me docekaju njihove markirane papucetine![]()
Maja wrote: 17 Jul 2022, 11:30 I ono kad dodjem do ulaznih vrata pa me docekaju njihove markirane papucetine![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests