Sve o vašem horoskopskom znaku
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
- Status: Offline
Re: Sve o vašem horoskopskom znaku
Mozda rak ili skorpija. 

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Heidi
- Forum [Bot]
Dobro, do POZIVA covjek promijeni mnoga zanimanja. Pitaj se sta bi bas volio da radis, ali ostani realan prema sebi. Mlad si i imas sve sanse, da budes sto jesi, a da ti niko to ne zamjera jer mozes da se objasnis ili pametno povuces.
Carl Gustav Jung je kazao, nasa natalna karta pokazuje nas potencijal i u kojem polju mozemo biti najbolji. Kod tebe je prva kuca, a prva kuca si TI. Moras da radis na sebi, pa ce te i ti rezultati voditi na pravo mjesto. Sabur i trud su tvoje kljucne rijeci. U suprotnom ne izgleda nimalo dobro.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3039 times
NAjgore sto sam bio u građevinarstvu u IT sektoru u trgovini u drvoprerađivačkoj industriji svagdje pomalo a nigdje određeno 
Tesko mi je to shvatiti naci jer od malena su me u okolini "gurali" da budem kao jedna osoba koja sam "trebao" biti e eto deformitet je ostao do puberteta pa i dalje.

Tesko mi je to shvatiti naci jer od malena su me u okolini "gurali" da budem kao jedna osoba koja sam "trebao" biti e eto deformitet je ostao do puberteta pa i dalje.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Heidi
- Forum [Bot]
To nije za tebe, znam, ali gledaj i na to malo drugacije. Prihvatis neki poslic na gradjevini, a tamo upoznas nekog kolegu koji zna za radno mjesto koje tebi bolje pase. I tako putujes. Ribe su mastovite, ukljuci tu magiju u glavi da savldas te prve prepreke, bice ti lakse. Tako sam ja radila.
Plivaj jednostavno.
Plivaj jednostavno.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14338 times
- Been thanked: 9935 times

ŠKORPION – VODENJAK
Ovo je osoba jakih principa, no ponašanja mu znaju biti vrlo neumjesna, nezgodna, ekscentrična. Ponekad zna biti i prgav, a omiljen mu je stav provokacija. Iako ima sve šanse za uspješnu karijeru, baš svojim stavom, zna sam sebi uprskati stvari.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

Blizanac-blizanac? 

1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
prelistaj unazad par stranica i nadji

- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9795 times
- Been thanked: 16459 times
da ti to nisi obrnulaJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:16
ŠKORPION – VODENJAK
Ovo je osoba jakih principa, no ponašanja mu znaju biti vrlo neumjesna, nezgodna, ekscentrična. Ponekad zna biti i prgav, a omiljen mu je stav provokacija. Iako ima sve šanse za uspješnu karijeru, baš svojim stavom, zna sam sebi uprskati stvari.

ukucaj u pretrazivat racunanje podznaka, ali moras znatit acno vrijeme rodjenja.Ako sam dobro zapamtila sa klixa i ti ono bi skorpija

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
:ahspacebound wrote: 28 Sep 2018, 13:24da ti to nisi obrnulaJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:16
ŠKORPION – VODENJAK
ukucaj u pretrazivat racunanje podznaka, ali moras znatit acno vrijeme rodjenja.Ako sam dobro zapamtila sa klixa i ti ono bi skorpija![]()

- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
jesam škorpionJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:25:ahspacebound wrote: 28 Sep 2018, 13:24da ti to nisi obrnulaJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:16
ŠKORPION – VODENJAK
ukucaj u pretrazivat racunanje podznaka, ali moras znatit acno vrijeme rodjenja.Ako sam dobro zapamtila sa klixa i ti ono bi skorpija![]()
to objasnjava neke stvari
![]()
ali neam pojma koje mi je vrijeme rođenja, jbg ne sjećam se bio sam vrlo mlad

(rodni list ofo ono nikad se ne sjetim pogledat)
"ignorance is bliss"
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
jesamJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:16
ŠKORPION – VODENJAK

VODENJAK – ŠKORPION
Ima priličnu dozu intuicije na koju se svakodnevno oslanja. Izvana može djelovati hladnokrvno, no iznutra je filantrop. Sposoban je za spašavanja drugih i u najtežim situacijama. Dobar je i kao strateg, a najčešće ima sretnu starost.
dobro si, ova skorpija-vodolija je shit u poredjenju sa mnom

- spacebound
- Urednik foruma
skorpija i vodenjak su recept za katastrofu kako god okrenes
Nije ni tebi lako 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- spacebound
- Urednik foruma
eh kad se sjetis virni, dotad si bezpodznacanmad_max_ba wrote: 28 Sep 2018, 13:27jesam škorpionJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:25:ahspacebound wrote: 28 Sep 2018, 13:24da ti to nisi obrnulaJulia-Klara wrote: 28 Sep 2018, 13:16
ŠKORPION – VODENJAK
to objasnjava neke stvari
![]()
ali neam pojma koje mi je vrijeme rođenja, jbg ne sjećam se bio sam vrlo mlad![]()
(rodni list ofo ono nikad se ne sjetim pogledat)

- spacebound
- Urednik foruma
Kad je tebi?
Kako je dupli uticaj znaka i podznaka u Blizancima briljantan, kameleonski obojen pa imamo utisak da nekad vidimo 4 osobe u jednoj, a ustvari jednu dopadljivu, tužnu, euforičnu i intelegetnu prirodu koju krasi ogroman senzibilitet i ljubav prema životu, prirodu koja voli astrologiju i egzoteriju, koja veruje u sudbinu, koja veruje da za nju postoji rešenje, jer je često praćena malim haosom izmedju emocija, porodice i sopstvene odgovornosti i reputacije.Iako ga ne drži mesto dupli Blizanac uvek želi nešto novo, on mora da bude u pokretu da bi bio " živ" i izvan svega mrzi monotoniju, dosadu, pasivnost, kontrolu i posesivnost.On veruje u ljubav možda i više nego neki vodenjak, ali je u stalnom emotivnom " iskušenju" izmedju prošlosti, nalaženja sebe, sadašnjosti i očekivanja bolje budućnosti.Nekad mu je teško da se nosi sa svakodnevnim aktivnostima, pa je odličan u konkretnim, često i posredničkim poslovima.Ima i situacija da sebe traži na više strana, a ne može da pronadje, pa uvek mora konkretizovati svoje ciljeve i biti malo realan na koju stranu da krene.
Svestan je da ništa ne dolazi slučajno. Izuzetan je kosmopolita koga zadivljuju neobični karakteri, sjajan istraživač sa posebnim kapacitetima za tajna zanimanja.Često zna da bude neshvaćen zbog svoje izražene mentalne navaletnosti i ljubavi prema učenju( posebno u malim sredinama), ali vrlo sklon da želi da napravi red u svom domu.Na njegov život veoma jak uticaj imaju bliski rodjaci, porodica, pa od njihovog pozitivnog/negativnog učešća zavisi malo i njegova lična sigurnost.Radoznao, sklon da stalno prikuplja nove informacije, nalazi neobičnu i poučnu literaturu, često u potrazi za istinom i mudrošću.Emotivno mu smeta sklonost da ne vidi mane voljene osobe i da sam isplanira unapred narednu emotivnu priču, pa mora raditi više na objektivnosti.Često biva srećniji daleko od mesta i doma rodjenja.Trudi se da bude prilagodljiv, ali mu nekad fali malko više samokontrole.Kao roditelj najsrećniji jer se vraća u vreme kada je bio dete( po prirodi je detinjast i stalno traži pažnju).Odličan savetnik, prijatelj koji posebno dolazi do izražaja " spašavajući druge" ali često zbog svoje neralnosti i promenjivosti malo neshvatljiv kada on zapadne u neke svoje krize.Dupli Blizanac pripada osobama koje su vrlo živahne, koje kasnije sazrevaju i osobama koje su veoma okrenute obrazovanju.Nekako uče stalno o životu i imaju mogućnost da stalno napreduju.Ovo su i svetski putnici koji često menjaju adresu i kojima je stalno potreban " izazov" i novi ljudi.Poseduje jaku logiku lakog povezivanja stvari.Ne može bez tehničkih sprava, automobila jer mu to mnogo pomaže u svakodnevnim poslovima.U poslu često " pati zbog drugih" i nekako oseća da stalno traži svoje mesto pod suncem koje dolazi samo kada sam hrabrim potezima promeni stav, ponašanje i napravi situaciju prema sebi.Dupli Blizanac iako vrlo prepoznatljiv po osmehu, spefičnog hoda, i izuzetnog ukusa za lepotu ima čest problem sa nalaženjem sopstvenog identiteta i zbog toga stalno mora raditi na sebi i menjanjem svojih navika.Stoji da je sposoban za sve, ali da uvek ima utisak da mu nešto malo " fali".Sigurnost se može naći u braku, promeni zemlje ili pokretanju originalnih ideja u poslu gde može doći do izražaja.Njemu je prosto sudjeno da radi sa velikom masom ljudi da bi ostao atraktivan.Vezuje se i ulazi u zajednicu kad dolazi do faze da " diže ruke od ljubavi".Može imati mnogo sreće od potomstva.Veoma je zabavan, odličan u predstavljanju drugih i zaštiti tudjih prava.Medjutim, uvek treba da teži nalaženju sebe, da bi bio dovoljno cenjen kod drugih.Često je opterećen mišljenjem svog okruženja i to ga dodatno opterećuje.
Halal mu cufte
Svestan je da ništa ne dolazi slučajno. Izuzetan je kosmopolita koga zadivljuju neobični karakteri, sjajan istraživač sa posebnim kapacitetima za tajna zanimanja.Često zna da bude neshvaćen zbog svoje izražene mentalne navaletnosti i ljubavi prema učenju( posebno u malim sredinama), ali vrlo sklon da želi da napravi red u svom domu.Na njegov život veoma jak uticaj imaju bliski rodjaci, porodica, pa od njihovog pozitivnog/negativnog učešća zavisi malo i njegova lična sigurnost.Radoznao, sklon da stalno prikuplja nove informacije, nalazi neobičnu i poučnu literaturu, često u potrazi za istinom i mudrošću.Emotivno mu smeta sklonost da ne vidi mane voljene osobe i da sam isplanira unapred narednu emotivnu priču, pa mora raditi više na objektivnosti.Često biva srećniji daleko od mesta i doma rodjenja.Trudi se da bude prilagodljiv, ali mu nekad fali malko više samokontrole.Kao roditelj najsrećniji jer se vraća u vreme kada je bio dete( po prirodi je detinjast i stalno traži pažnju).Odličan savetnik, prijatelj koji posebno dolazi do izražaja " spašavajući druge" ali često zbog svoje neralnosti i promenjivosti malo neshvatljiv kada on zapadne u neke svoje krize.Dupli Blizanac pripada osobama koje su vrlo živahne, koje kasnije sazrevaju i osobama koje su veoma okrenute obrazovanju.Nekako uče stalno o životu i imaju mogućnost da stalno napreduju.Ovo su i svetski putnici koji često menjaju adresu i kojima je stalno potreban " izazov" i novi ljudi.Poseduje jaku logiku lakog povezivanja stvari.Ne može bez tehničkih sprava, automobila jer mu to mnogo pomaže u svakodnevnim poslovima.U poslu često " pati zbog drugih" i nekako oseća da stalno traži svoje mesto pod suncem koje dolazi samo kada sam hrabrim potezima promeni stav, ponašanje i napravi situaciju prema sebi.Dupli Blizanac iako vrlo prepoznatljiv po osmehu, spefičnog hoda, i izuzetnog ukusa za lepotu ima čest problem sa nalaženjem sopstvenog identiteta i zbog toga stalno mora raditi na sebi i menjanjem svojih navika.Stoji da je sposoban za sve, ali da uvek ima utisak da mu nešto malo " fali".Sigurnost se može naći u braku, promeni zemlje ili pokretanju originalnih ideja u poslu gde može doći do izražaja.Njemu je prosto sudjeno da radi sa velikom masom ljudi da bi ostao atraktivan.Vezuje se i ulazi u zajednicu kad dolazi do faze da " diže ruke od ljubavi".Može imati mnogo sreće od potomstva.Veoma je zabavan, odličan u predstavljanju drugih i zaštiti tudjih prava.Medjutim, uvek treba da teži nalaženju sebe, da bi bio dovoljno cenjen kod drugih.Često je opterećen mišljenjem svog okruženja i to ga dodatno opterećuje.
Halal mu cufte

1n73LL1g3nc3 15 7h3 4b1L17Y 70 4D4P7 70 CH4NG3
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood: