Onda cekala pred Sjemenarnom 35 minuta dok je brat dosao s torbom, dala mu 20km ko za gorivo (ustvari da manje ronca) i 10 taksisti...ko nema u glavi, ima u nog...novcaniku
U trecem osnovne zaboravila skolski ruksak i sad ovo.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma šta sve imaš u glavi svaki dan i super si!Maja wrote: 19 Jan 2024, 18:34 Eto, nek Morgen ovo procita. Neki dan je plakala zbog bankomata i jer u familiji ima Alc bolesti.
A bgm i ja se nekad toga bojim. Kako zaboravljam stvari.

Maja wrote: 19 Jan 2024, 18:34 Eto, nek Morgen ovo procita. Neki dan je plakala zbog bankomata i jer u familiji ima Alc bolesti.

Ja bi mogo roman napisati o tome.O previse stvari mislis.Nadajmo se da je do toga.Maja wrote: 19 Jan 2024, 18:34 Eto, nek Morgen ovo procita. Neki dan je plakala zbog bankomata i jer u familiji ima Alc bolesti.

Dori wrote: 19 Jan 2024, 18:36Ma šta sve imaš u glavi svaki dan i super si!Maja wrote: 19 Jan 2024, 18:34 Eto, nek Morgen ovo procita. Neki dan je plakala zbog bankomata i jer u familiji ima Alc bolesti.
Ja bi se pogubila kad bi dobila 3 narudžbe za nešto![]()
Pa neki dan sam odvela dijete u školu bez torbe. I ne bi ni skontala da me nisu zvali iz škole![]()
![]()

ama vi ste sitni ja u mladosti zaboravio 50kg para pod stolom srecom niko nije zavirivao pa sa ih sutra zatekao.

Bas, mogao bi, ionako je puna para, ona stedi a ja trosim..Koraci_u_noci wrote: 19 Jan 2024, 18:55 Idi za njom i kupi, obogatit ces se. Bar neke koristi od nje

Ja naso u sakou od bajrama pedes marakaMatan wrote: 19 Jan 2024, 18:53 Moja zena uvijek zaboravlja gdje je ostavila pare..
mozes joj u jaknama uvijek naci par stoja..
ja u svojima nazalost, nikad nista ne zaboravim..
nikad u svojoj jakni nisam nista nasao![]()

Sto je najgore ako ti se to pocne dogadjat nes ni skontat, jedino ti to more bit utjehaMaja wrote: 19 Jan 2024, 18:34 Eto, nek Morgen ovo procita. Neki dan je plakala zbog bankomata i jer u familiji ima Alc bolesti.