Crna hronika

Televizija, štampa, internet portali.

Moderator: Krokodil Behko

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Status: Offline

Re: Sarajevo: Muškarac u Domu sindikata prijeti samoubistvom

Post by Lebowski »

Možemo nagađati razloge. :123 ...ako nije previše morbidno.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima

USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456

Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Nela »

pa ne znam bas, mozda mu hoce dati otkaz a on u kreditu. Plata mu je bila, to sigurno znam :D. (bjezi Leb, ogrijesit cu se)
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Nela
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Nela »

Atif Š. (61), vozač u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nalazi se u Sindikatu zdravstvenih radnika KS, a koji se nalazi u zgradi Doma Sindikata na Skenderiji, te je stavio sebi nož pod grlo i prijeti da će se ubiti ako mu se ne odgovori gdje je novac od članarine koju plaća 37 godina Sindikatu.

- Prijavljeno nam je oko 14,30 sati da se u Domu Sindikata nalazi muškarac nezadovoljan statusnim pitanjima u svojoj firmi i prijeti da će se povrijediti oštrim predmetom. Na mjesto dogođaja upućene su policijske patrole i ekipe Hitne pomoći – kazali su za “Avaz” iz MUP-a Kantona Sarajevo, dodajući da predstavnici Sindikata i policija pregovaraju s njim da odustane od samopovrijeđivanja.

Kako saznajemo Atif je nedavno izašao iz bolnice gdje je ležao jer je imao infarkt.

- Tačno je da je to naš uposlenik i da je nedavno izašao iz bolnice. Najvjerovatnije je bio nezadovoljan što ga niko nije posjetio od predstavnika sindikalne organizacije. Razgovarala sam s njim sat vremena i kazala mu da je to pogrešan put. Odgovorio mi je da nema namjeru nikog drugog povrijediti ali da želi da zna gdje je novac koji je uplaćivao toliko godine kao članarinu Sindikatu – kazala nam je Sena Softić - Taljanović, direktorica Hitne pomoći.
Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9628 times
Been thanked: 11372 times

Post by Krokodil Behko »

te je stavio sebi nož pod grlo i prijeti da će se ubiti ako mu se ne odgovori gdje je novac od članarine koju plaća 37 godina Sindikatu.
E to bih i ja volio da znam. Ovi sindikati, ničemu ne služe.
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3898 times
Been thanked: 2930 times

Post by Pasaga »

Citam tamo,smestili ga na psihijatriju.
Direktoricu i sve odgovorne da krivicno odgovaraju.
Momentalni otkazi,plus krivicna odgovornost.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Maloljetnu kćerku izudarala kutlačom zbog seksa sa momkom

Post by Lebowski »

Image

Emira Bašić iz Sarajeva već nekoliko dana živi u neizvjesnosti, jer ne zna ništa o maloljetnoj kćerci Zejni Nour (15), koja je 4. januara oko ponoći pobjegla sa momkom Almirom Alićem (36) iz porodične kuće u Paljevskoj ulici u naselju Reljevo. Kćerkin nestanak zabrinuta majka prijavila je i policiji.

Čula buku

Očajna majka tri djevojčice ispričala je za "Avaz" kako je Almiru iz sažaljenja dozvolila da živi neko vrijeme u njenoj kući dok se ne snađe za smještaj, ne sluteći šta će joj se desiti.

Image

- On nije imao posao ni novac, a ni krov nad glavom. Deportiran je iz Kanade u BiH zbog mnoštva krivičnih djela koje je počinio. Već je veoma dugo u sukobu sa zakonom. On je narkoman i diler. Bilo mi ga je žao pa sam dopustila da živi kod nas, ali je, očito, iskoristio to, odnosno moju kćerku. Ona je učenica devetog razreda Osnovne škole "Isak Samokovlija". Vjerovala je svemu što joj je govorio, naivna je i povodljiva. Porodica me je konstantno upozoravala na njega, ali nažalost, nikoga nisam slušala. Ispostavilo se da su sve vrijeme bili u pravu - ispričala je majka Emira.

Istrčala iz kuće

Ona je rekla da je u subotu navečer pokušala zaspati, ali je čula neobičnu buku u maloj sobi i ustala iz kreveta da vidi šta se dešava.

- Moja kćerka i Almir su imali seks. Kada sam ih ugledala u sobi, nisam mogla vjerovati šta vidim svojim očima. Počela sam je udarati kutlačom, a Almir je nasrnuo na mene. Vikala sam se i vrijeđala je. Pitala sam je zašto pravi k.... od sebe, a ona je odgovorila da ga voli i da se ne miješam u to. Istrčali su iz kuće i pobjegli u nepoznatom pravcu. Otišla sam do komšije i prijavila policiji da mi je kćerka oteta. Pitali su me ko ju je oteo, a ja sam ispričala šta se desilo, na šta su mi rekli da to nije otmica, jer je otišla svojom voljom - kazala je zabrinuta majka, koja moli sve one koji nešto znaju o njenoj kćerci, da to prijave policiji.

Od tog dana Emira nije više ni čula ni vidjela svoju kćerku Zejnu niti zna na kojem mjestu da je traži, jer se djevojčica ne javlja na majčine pozive.

(Dnevni Avaz)

Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Re: Maloljetnu kćerku izudarala kutlačom zbog seksa sa momko

Post by Lebowski »

Naslov im je totalno glup.

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

U dvije riječi: Nije normalna. :kafa
alma75
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by alma75 »

Kako neodgovorna majka. Nije razmišljala o svojoj djeci kad je tog lika primila u kuću.
Luna.
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 4 times
Been thanked: 15 times

Post by Luna. »

Pa da je pametna ne bi s takvim tipom imala posla a kamoli da zivi kod nje u kuci
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
harlekin
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 164 times
Been thanked: 361 times
Status: Online

Post by harlekin »

jel vama upalo u oci da lik ima 36g a ona 15? :hm
da je moja rodica kakva,nasli bi ga u vrecama negdje u kontejneru :kafa
Lebowski
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Lebowski »

Pedofilija obična.
Malo toga je jasno..čuj pustila ga u kuću iz sažaljenja. Ne piše ni šta joj je bio, ne izgledaju mi kao ljubavnici.

Ruana

Post by Ruana »

On nije imao posao ni novac, a ni krov nad glavom. Deportiran je iz Kanade u BiH zbog mnoštva krivičnih djela koje je počinio. Već je veoma dugo u sukobu sa zakonom. On je narkoman i diler. Bilo mi ga je žao pa sam dopustila da živi kod nas, ali je, očito, iskoristio to, odnosno moju kćerku. Ona je učenica devetog razreda Osnovne škole "Isak Samokovlija". Vjerovala je svemu što joj je govorio, naivna je i povodljiva. Porodica me je konstantno upozoravala na njega, ali nažalost, nikoga nisam slušala. Ispostavilo se da su sve vrijeme bili u pravu - ispričala je majka Emira.
Ovo primila u kucu i sad se pita gdje joj je kcerka.
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Re: Crna hronika

Post by Bambi »

Četiri osobe povrijeđene u sudaru "seata" i "opela"

U mjestu Nova Bila danas se u poslijepodnevnim satima dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala putnička vozila "seat alhambra i "opel astra".

Uviđaj je izvršila policija, a četiri povrijeđene osobe zadobile su lakše tjelesne povrede, te su nakon ukazane pomoći u bolnici Dr. "Fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj pušteni kući.

Po završetku istrage bit će poznati uzroci koji su doveli do ove saobraćajna nesreće.

(avaz.ba)
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

SAMOUBISTVO NA ČENGIĆ-VILI: 19-godišnji mladić skočio sa zgrade u Gradačačkoj ulici

Oko jedan sat iza ponoći u sarajevskom naselju Čengić-Vila, Gradačačkoj ulici broj 28, pronađeno je beživotno tijelo mladog muškarca.

O tom događaju građani su obavijestili policiju koja je utvrdila da se radi o 19-godišnjem mladiću koji je najvjerovatnije počinio samoubistvo jer na tijelu nema tragova nasilja, javlja Avaz.ba.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS uz prisustvo dežurnog kantonalnog tužioca.

(Doznajemo.com/Avaz.ba)
Foster1213
Na probnom
Na probnom

Post by Foster1213 »

Treba biti jak pa ostati kad je tesko, najlakse se ubiti i nanijeti bol svima koji su te volili :(
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

HOROR NA AUTOBUSKOJ STANICI U TUZLI: Autom iz suprotne trake ušao u stanicu i pokosio pješake! Čuje se zavijanje vozila Hitne pomoći

Image

Večeras se u Tuzli tačnije u mjestu Sjenjak dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđeno nekoliko ljudi.

Prema izjavama očevidaca i jedne čitateljke portala koja je nesreću vidjela iz autobusa, sve govori kako se vjerovatno nesreća dogodila tako što je vozač automobila škoda octavia iz suprotne trake izgubio kontrolu i ”zabio” se u kiosk uz punu stanicu ljudi.

Navodno je bilo u pitanju takmičenje “uličnih trkača” na pravcu prema Siminom Hanu, a ulijetanju je prethodio sudar s automobilom marke golf 5.

Na mjesto nesreće je došlo više vozila hitne pomoći, i nastala je opšta gužva na cesti. Policija je takođe stigla na mjesto nesreće, a obaviješten je i dežurni tužilac..

Prema prvim informacijama, u tuzlansku bolnicu, na Ortopediju, prevezeno je četvero ljudi, a o težini njihovih ozljeda zasad nema više informacija.

- U nezgodi su učestvovali vozači S. Derviš koji je upravljao škodom octaviom i K. Nihad koji je vozio golf 5. Kretali su se iz pravca Slavinovića ka centru grada, kada je došlo do kontakta između vozila, pa je jedno (Škoda) prešlo na suprotnu stranu i udarilo u kiosk na atobuskoj stanici, udarivši i građane koji su se tu zatekli – kazali su iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona!

(Doznajemo.com/S.Nišić/Foto: Fb)
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9628 times
Been thanked: 11372 times

Muškarac iz Zavidovića umro u autu tokom seksa s ljubavnicom

Post by Krokodil Behko »

Image

Policija iz Zavidovića u mjestu Potklečje pronašla je jučer u Audiju tijelo Perice Dragića (57) čiji je nestanak policiji prijavila njegova supruga u ponedjeljak.

- Tačno je da je tijelo pronađeno i da nisu pronađeni tragovi nasilja. Pretpostavljamo da je 57 – godišnjak doživio moždani ili srčani udar, no, tačan uzrok smrti bit će poznat nakon što bude obavljena obdukcija – kazao je u izjavi za “Avaz” Redžo Delić, tužilac Tužilaštva Zeničko – dobojskog kantona, koji je rukovodio uviđajem na mjestu događaja.

No, iako nam iz Tužilaštva ZDK nisu htjeli potvrditi, ali ni demantirati tu informaciju, kako “Avaz” saznaje, od izvora bliskog istrazi u automobilu Audi pronađena su i spuštena sjedišta, te se pretpostavlja da je Dragić u momentu smrti bio sa ljubavnicom.

Na to upućuju još i neki tragovi pronađeni u Audiju.

Ženska osoba očigledno je pobjegla kada je Dragić umro. No, policija još nije utvrdila ko je ona – kazao je za “Avaz” izvor blizak istrazi.

(avaz)
laganini
Spamer
Spamer

Re: Muškarac iz Zavidovića umro u autu tokom seksa s ljubavn

Post by laganini »

..toga se bojim..jes da je lipo da umreš ko jebač ali neka...
..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Trepavica

Re: Muškarac iz Zavidovića umro u autu tokom seksa s ljubavn

Post by Trepavica »

Bas lijepa smrt... :ooo neki umru radeci , neki opet umru od tuge ....ovako bar sex sa ljubavnicom dokrajcio.. :oo * ljubavnice za izbjegavati*
Post Reply

Return to “Mediji”