Ako uzmemo u obzir koliko para na npr. uvoznu flaširanu vodu dajemo, osjetit će i tu siću u masi drugih proizvoda.Chan wrote: 17 Nov 2023, 07:49 Ma kakav bojkot ba.
Ne budite smiješni i ne padajte na te gluposti. Možete samo Bingu napraviti štetu s tim, a naša je kompanija.
To što bojkotujete je sića svakako. Ne gube oni ništa.
PALESTINA - Od rijeke do mora
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3484 times
- Status: Offline
Re: PALESTINA - Od rijeke do mora
- Totem
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Plus za vreme rata Izrael je bio naklonjen koliko toliko prema Bosnjacima. Pogotovu Bosanski Jevreji. Ako nista drugo, nisu pomagali uopste ni Srbima ni Hrvatima. Nije dobro dugorocno da od Izraela napravis neprijatelja.
Jedna lasta....men'scini prolijece
- Totem
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 5 times
Chloe wrote: 17 Nov 2023, 08:29Ako uzmemo u obzir koliko para na npr. uvoznu flaširanu vodu dajemo, osjetit će i tu siću u masi drugih proizvoda.Chan wrote: 17 Nov 2023, 07:49 Ma kakav bojkot ba.
Ne budite smiješni i ne padajte na te gluposti. Možete samo Bingu napraviti štetu s tim, a naša je kompanija.
To što bojkotujete je sića svakako. Ne gube oni ništa.
Ti to ozbiljno?
Jedna lasta....men'scini prolijece
- Chloe
- Žena za sva vremena

Da. S moje tačke gledišta, bit ću pitana za svaki fening koji sam zaradila, kao i u šta sam potrošila, nek je smiješno, nek je ništa, mir sa sobom je nešto neprocjenjivo. Neko će razumjeti, neko ne.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22226 times
- Been thanked: 20316 times
- Status: Online
Ma smiješno.HAVANA wrote: 17 Nov 2023, 08:28 Da su svi u tome i kompletan lanac se poremeti pa hajd.Ovako urusavas i ono jada sto imas...Cuj mi fol bojkot ,komplet sto nas ima u bih ko jedan kvart u istanbulu,omanji...
Išto što su na klixu prije par godina pojedini pozivali na bojkot Violete i još nekih zbog Hrvatske i Kolinde i njenih izjava. Mislim da je to onaj idiot SaraFina predvodila. Jbt pola ljudi ne bi imalo tariguza i ostalog što prave, masa Bošnjaka koji tu rade bi ostali bez posla, napravili bi štetu privredi s obzirom da je u pitanju jača kompanija, ali de da mi bojkotujemo.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9735 times
- Been thanked: 11474 times
Ne kupujem robu iz raznih zemalja. Ja bojkotujem još od 92. i jebe mi se.
Izraelski proizvodi i onih koji ih podržavaju akceptirani i ne kupujem ni to.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 10:05 Ne kupujem robu iz raznih zemalja. Ja bojkotujem još od 92. i jebe mi se.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ovo je kraj, ovo je zaista kraj.
Ovoj bagri smeta čak i mačiji hodža, kako bi se izljubili s braćom Izraelcima

Hafiz Mustafa Efe, poznati imam u džamiji Aziz Mahmud Hüdayi u Üsküdaru, Istanbul, tokom obavljanja umre, priveden jod strane policije zbog upotrebe riječi Gaza i Palestina.
Tokom učenja dova i haremu Kabe te snimanja videa u kojem je spominjao riječi Gaza i Palestina, policija je lišila slobode turskog hafiza na 12 sati. Na zahtjev konzulata Republike Turske Efe je pušten na slobodu.
Mustafa Efe je prije nekoliko godina postao poznat po udomljavanju mačaka, posebno zimi, u svojoj džamiji Aziz Mahmud Hüdayı.
Vlasti Saudijske Arabije zabranjuju da se izražava bilo kakva podrška Palestincima koji se svakodnevno ubijaju ili da se javno kritikuje Izrael.
Po pisanju medija u Turskoj, Mustafa Efe je priveden jer je bez dozvole snimao dronom iznad Kabe. Također, već neko vrijeme ne obavlja dužnost imama u nekoj od džamije već se bavi turizmom i organiziranjem putovanja na hadž i umru, za šta je ustvari i snimao video dronom.
Ovoj bagri smeta čak i mačiji hodža, kako bi se izljubili s braćom Izraelcima
Istanbulski imam uhapšen u Meki jer je učio dovu za Gazu

Hafiz Mustafa Efe, poznati imam u džamiji Aziz Mahmud Hüdayi u Üsküdaru, Istanbul, tokom obavljanja umre, priveden jod strane policije zbog upotrebe riječi Gaza i Palestina.
Tokom učenja dova i haremu Kabe te snimanja videa u kojem je spominjao riječi Gaza i Palestina, policija je lišila slobode turskog hafiza na 12 sati. Na zahtjev konzulata Republike Turske Efe je pušten na slobodu.
Mustafa Efe je prije nekoliko godina postao poznat po udomljavanju mačaka, posebno zimi, u svojoj džamiji Aziz Mahmud Hüdayı.
Vlasti Saudijske Arabije zabranjuju da se izražava bilo kakva podrška Palestincima koji se svakodnevno ubijaju ili da se javno kritikuje Izrael.
Po pisanju medija u Turskoj, Mustafa Efe je priveden jer je bez dozvole snimao dronom iznad Kabe. Također, već neko vrijeme ne obavlja dužnost imama u nekoj od džamije već se bavi turizmom i organiziranjem putovanja na hadž i umru, za šta je ustvari i snimao video dronom.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2832 times
- Been thanked: 23355 times
Nemoj tako,to su nasa braca.j.... im sestru.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Evo silnog oružja, koje su našli u i oko bolnice. Par bombica i paklo hurmi

- Chloe
- Žena za sva vremena

Uskraćivanje dove je dno dna. 
Gadovi, al doći će i oni na svoje, kadli tadli.
Gadovi, al doći će i oni na svoje, kadli tadli.
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Uzdrmali smo inače ozbiljno dansku ekonomiju kada smo bojkotovali danske proizvode poslije onih karikatura Poslanika.Chloe wrote: 17 Nov 2023, 10:08Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 10:05 Ne kupujem robu iz raznih zemalja. Ja bojkotujem još od 92. i jebe mi se.
Izraelski proizvodi i onih koji ih podržavaju akceptirani i ne kupujem ni to.![]()
![]()
A što ćemo sa proizvodima "Made in China"?
Genocid nad Ujgurima, politička podrška Srbiji, zajednički nastup sa Rusijom u Vijeću Sigurnosti kada je riječ o nama,.... ?
Ili ljetovati u zemlji koja podržava HDZ, ugoscava Dodika ko jarana, ... gledati zabavne emisije istočnog susjeda koji je rehabilitovao četnike, gdje se masa naših takmiči,... police nam pune Knjaza Miloša i Jamnice pored naše bolje vode. Valjda je koja naša marka za sve ovo nabrojano financirala pasivnu fazu rata protiv nas.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Lik bez principa i sebe samog, nikada neće shvatiti kako neki ljudi rade neke stvari sebe radi, a ne zbog nekog drugog. Čist ko suza, boli me q i za dansku i za ćifute. Radim to zbog sebe. Ali, nemreš ti to shvatiti, nisi produhovljen.
Nije daleko od pameti, da ovo radiš za novac, jer se nacrtaš uvijek kad se na temi pojavi nešto novo, a što bi moglo sjebati cionističku propagandu.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
To osporavaju mnogi.Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 10:18 Evo silnog oružja, koje su našli u i oko bolnice. Par bombica i paklo hurmi
![]()
Čak i Amnesty International i UN.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

Obično ljudi koji su u jednoj krajnosti trpaju neistomišljenike u drugu krajnost. Postoji mnogo nijansi sive izmedju crnog i bijelog.Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 10:47Superhik wrote: 17 Nov 2023, 10:44
Uzdrmali smo inače ozbiljno dansku ekonomiju kada smo bojkotovali danske proizvode poslije onih karikatura Poslanika.
Lik bez principa i sebe samog, nikada neće shvatiti kako neki ljudi rade neke stvari sebe radi, a ne zbog nekog drugog. Čist ko suza, boli me q i za dansku i za ćifute. Radim to zbog sebe. Ali, nemreš ti to shvatiti, nisi produhovljen.
Nije daleko od pameti, da ovo radiš za novac, jer se nacrtaš uvijek kad se na temi pojavi nešto novo, a što bi moglo sjebati cionističku propagandu.
Malo si mi podigao rejting, prije sam bio zločesti cionista, sad sam samo plaćenik.
Imaš li išta kod sebe na čemu piše "Made in China" mr produhovljeni? Pitam za onog što me plaća.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Superhik wrote: 17 Nov 2023, 10:54Obično ljudi koji su u jednoj krajnosti trpaju neistomišljenike u drugu krajnost. Postoji mnogo nijansi sive izmedju crnog i bijelog.Krokodil Behko wrote: 17 Nov 2023, 10:47
Malo si mi podigao rejting, prije sam bio zločesti cionista, sad sam samo plaćenik.![]()
Ali si prvenstveno, nedovoljno inteligentan, da bi vodili diskusiju, pa pribjegavaš imputiranju nečeg što nije rečeno.
Jasan je kontekst rečenice - i plaćenik i cionista, a taj smajli neće moći poduprijeti izmišljotinu.
-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

Rekao bih da si prilično emotivan kada se meni obraćaš, možda mi se samo čini.
Ne reče mi imaš li išta kod sebe gdje piše "Made in China"? Tek toliko da vidim gdje je granica tvoje principijelnosti, inteligencije, produhovljenosti,...
Ne reče mi imaš li išta kod sebe gdje piše "Made in China"? Tek toliko da vidim gdje je granica tvoje principijelnosti, inteligencije, produhovljenosti,...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Superhik wrote: 17 Nov 2023, 11:02 Rekao bih da si prilično emotivan kada se meni obraćaš, možda mi se samo čini.
Ni traga emotivnosti, samo je tvoja fikcija u pitanju.
Što se Kine tiče, prelistaj stare postove i doznaj.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2832 times
- Been thanked: 23355 times
Cuj violeta.Pa vise je on doprinosa dao za bih nego svi politicari zajedno.Oni su stetocine a takvi pogon i osnova za opstanak i razvoj.Il kad mi pocnu protiv binga,jok eto bolje da ga nema…Al u qrcu.Chan wrote: 17 Nov 2023, 10:00Ma smiješno.HAVANA wrote: 17 Nov 2023, 08:28 Da su svi u tome i kompletan lanac se poremeti pa hajd.Ovako urusavas i ono jada sto imas...Cuj mi fol bojkot ,komplet sto nas ima u bih ko jedan kvart u istanbulu,omanji...
Išto što su na klixu prije par godina pojedini pozivali na bojkot Violete i još nekih zbog Hrvatske i Kolinde i njenih izjava. Mislim da je to onaj idiot SaraFina predvodila. Jbt pola ljudi ne bi imalo tariguza i ostalog što prave, masa Bošnjaka koji tu rade bi ostali bez posla, napravili bi štetu privredi s obzirom da je u pitanju jača kompanija, ali de da mi bojkotujemo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Moja jedina zamjerka Bingu je što bi mogao više plaćati radnike, ali to ne znači da ću prestati tu kupovati preko 90% vremena.