HAVANA wrote: 03 Feb 2021, 16:00
Trpaju svuda, citam to stalno. Evo upravo citam kako levat trpa miru petrovic na jebenim komentarima o bolnici... Veze s vezom nema al strpa je on uredno na pale jer komentarise sarajevsku bolnicu i ratna desavanja u drzavnoj... Zasluge itd... Znas ko je ona? Cija majka?
Ti opet o nečemu što je neko drugi napisao a ne ja.
Napisao je i neko kada vidi šta je SDA uradila od države što se kaje što karadžić nije sve poklao i što više nije pobijeno u Srebrenici pa ne trpam to tebi samo zato što i ti ne simpatišeš SDA. Ja se držim šta je ko napisao lično na ovom forumu u komentarima.
Evo još nešto o "ljudini" Čoliću.
Jedna od prvih važnijih stvari gdje se Kusturica kritikuje je film Underground koji je financiran od strane slobodana miloševića za vrijeme dok je bila agresija na BiH. Goran Bregović je bio zaslužan za soundtrack koji se isto kritikuje pa se on po poznatom hinjskom stilu vadi "moj posao je samo muzika bez obzira koji je film" ali ima jedna pjesma, glupa totalno, ali je važno ko pjeva sa Bregovićem, ljudina Čolić.
Ne može se više ni naći na YouTube, ne bi me čudilo da je ljudina lično bio zaslužan da se ukloni
Ovo što piše stalno da nedostaje scena, to su bile scene iz filma Underground pa je nakon svađe sa Bregovićem Kusturica tražio da se uklonu scene, znači njih trojica su itekako sarađivali zajedno u Beogradu.
Eto ga, Zdravko "ljudina" Colić je za vrijeme agresije na BiH snimio pjesmu za miloševićev i Kusturicin film
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.