Emir Kusturica

Pozorište, slikarstvo, škola, fakultet, istraživanja, izumi.

Moderator: Krokodil Behko

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2230 times
Been thanked: 5234 times
Status: Offline

Re: Emir Kusturica u helikopteru nadletio iznad Sarajeva (FOTO)

Post by Beni » 03 Feb 2021, 12:12

Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:10
Beni wrote: 03 Feb 2021, 12:06

Ja ne kmecim to sto si ti balija, turkofil, samo mi sega sto ste optereceni :haha
Vidi se ko nije opterećen, više ti posjećuješ i ostavljaš komentare na temama vezanim za islam i bošnjanstvom nego ja kao ponosan Bošnjak i musliman.
:haha
Fuck you a friendly note to start the day

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 3830 times
Been thanked: 3538 times
Status: Online

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 12:17

tuzlak1212 wrote: 03 Feb 2021, 12:05
Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:02

Dvostruki aršini jer valja vam Turska koja negira genocid nad NEKIM DRUGIM narodom a smetaju vam Brega i Čola koji su otišli kod agresora koji je gađao NJIHOVU državu i NJIHOV grad i VAŠU državu i gradove lično. Koja logika :D.
Rekao sam da Turska kumuje sa Rusima koji osporavaju svaku presudu i rezoluciju, a Brega i Cola se druze isto tako s tim ljudima iz Beograda

Znaci Rusija podrzava zlocince a Turci sa njima partneri, BG podrzava zlocince a Brega i Cola kao Sarajlije nisu okrenuli ledja Beogradu.
Sto ce reci da su za nas i nase interese Brega, Cola i Turci isti klinac i druze se sa genocidasima, jedne mrzite a druge obozavate
Ljudi su izgleda počeli vjerovati da političari moraju biti kao Trump ili Dodik koji će otvoreno u lice nekome reći da se jebe i neće mu pružiti ruku.
To što Turska i Rusija sarađuju oko velikih pitanja je sasvim normalno i diplomatski. Sastaje se i Amerikanac sa Rusom, Izraelac sa Palestincem, Albanac sa Srbijancem.
Drugo je neko poput Čolića, tebe mene ili komšije ti, obični "smrtnici" što nismo primorani da sjedimo i sarađujemo sa nekim.
To što se večeras sastaju Bakir i Dodik sa Ericom Nelsonom ne daje meni opravdanje da idem kod nekog Jovana na Pale da pijemo gdje je srpski nacionalizam nakaktivniji.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 586 times
Been thanked: 877 times

Post by tuzlak1212 » 03 Feb 2021, 12:20

Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:17
tuzlak1212 wrote: 03 Feb 2021, 12:05
Rekao sam da Turska kumuje sa Rusima koji osporavaju svaku presudu i rezoluciju, a Brega i Cola se druze isto tako s tim ljudima iz Beograda

Znaci Rusija podrzava zlocince a Turci sa njima partneri, BG podrzava zlocince a Brega i Cola kao Sarajlije nisu okrenuli ledja Beogradu.
Sto ce reci da su za nas i nase interese Brega, Cola i Turci isti klinac i druze se sa genocidasima, jedne mrzite a druge obozavate
Ljudi su izgleda počeli vjerovati da političari moraju biti kao Trump ili Dodik koji će otvoreno u lice nekome reći da se jebe i neće mu pružiti ruku.
To što Turska i Rusija sarađuju oko velikih pitanja je sasvim normalno i diplomatski. Sastaje se i Amerikanac sa Rusom, Izraelac sa Palestincem, Albanac sa Srbijancem.
Drugo je neko poput Čolića, tebe mene ili komšije ti, obični "smrtnici" što nismo primorani da sjedimo i sarađujemo sa nekim.
To što se večeras sastaju Bakir i Dodik sa Ericom Nelsonom ne daje meni opravdanje da idem kod nekog Jovana na Pale da pijemo gdje je srpski nacionalizam nakaktivniji.
Ok, kod tebe vrijedi kad ocjenjujes druge ljude
Bog,
drzava,
sve ostalo

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 12:20

Beni wrote: 03 Feb 2021, 12:12
Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:10

Vidi se ko nije opterećen, više ti posjećuješ i ostavljaš komentare na temama vezanim za islam i bošnjanstvom nego ja kao ponosan Bošnjak i musliman.
:haha
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 12:24

tuzlak1212 wrote: 03 Feb 2021, 12:20
Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:17
Bog,
drzava,
sve ostalo
Šta vrijedi? Ko prica ovdje o Bogu i državi?
Ovdje se radi da mu fanove i prijatelje, raju sa kojom je odrastao bombarduju, ubijaju, gori svaki pedalj gdje je hodao kao momčić a on kao nevin dječačić priča kako je sa generalom pričao o pčelama.
Je li to dovoljno da ocjenim nekoga kao šupka?

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9617 times
Been thanked: 16155 times

Post by spacebound » 03 Feb 2021, 12:28

Djuru mi ne dirajte :oklagija
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Beni
Fuck you
Fuck you
Mood:
Has thanked: 2230 times
Been thanked: 5234 times

Post by Beni » 03 Feb 2021, 12:31

spacebound wrote: 03 Feb 2021, 12:28 Djuru mi ne dirajte :oklagija
ti si svakako iz RS-a :srce

joj sad kad te turkofili operu na ruke :valja
Fuck you a friendly note to start the day

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14192 times
Been thanked: 9788 times

Post by Julia-Klara » 03 Feb 2021, 12:32

nemam shiFci... *ebo Nemanju i njegove letove
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9617 times
Been thanked: 16155 times

Post by spacebound » 03 Feb 2021, 12:33

Beni wrote: 03 Feb 2021, 12:31
ti si svakako iz RS-a :srce

joj sad kad te turkofili operu na ruke :valja
:metla

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 12:38

Djuro pravi emisije o glupim Bosancima, Muji i Sulji, Šemsi na recepciji a ne smije se tamo usuditi da se kao Bosanac ruga Slovencima.
Naletih za Novu godinu na neku emisiju o njemu, ja mislim Đurologija, poče nešto brbljati pred publikom o jezicima "Ja sam govorio srpsko-hrvatskim ali eto taj naziv više ne postoji, sada imaju ovi novi bosanski, hercegovački, crni i gorski".

Dok bošnjačka djeca u pola države ne idu u školu jer im se ne priznaje jezik on pravi šprdačinu oko toga. Hajd što će mu to glavni fazon biti u nastupima u Banjaluci gdje će se svi smijati tom izmišljenom jeziku ali i Bošnjo će se u po Sarajeva tome smijati.

tuzlak1212
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 586 times
Been thanked: 877 times

Post by tuzlak1212 » 03 Feb 2021, 12:39

Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:24
tuzlak1212 wrote: 03 Feb 2021, 12:20

Bog,
drzava,
sve ostalo
Ovdje se radi da mu fanove i prijatelje, raju sa kojom je odrastao bombarduju, ubijaju, gori svaki pedalj gdje je hodao kao momčić a on kao nevin dječačić priča kako je sa generalom pričao o pčelama.
Ocito nije toliko tesko prebolit Sarajevo, sta da ti kazem

Previse se od njih ocekuje da budu partizani, nezahvalan zahtjev pa je nezahvalan i response

Ni jednog od njih u sustini nije napravilo Sarajevo il raja nego su se sami napravili, koga je Sarajevo pravilo taj je u Sarajevu i danas jer nije za bolje od tog

Ko sam sebe pravi slabo kome duguje

bosnjakinja
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 225 times
Been thanked: 359 times

Post by bosnjakinja » 03 Feb 2021, 13:05

Komunisti>posrbice

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 15:25

tuzlak1212 wrote: 03 Feb 2021, 12:39
Naseef Mushroom wrote: 03 Feb 2021, 12:24
Ocito nije toliko tesko prebolit Sarajevo, sta da ti kazem

Previse se od njih ocekuje da budu partizani, nezahvalan zahtjev pa je nezahvalan i response

Ni jednog od njih u sustini nije napravilo Sarajevo il raja nego su se sami napravili, koga je Sarajevo pravilo taj je u Sarajevu i danas jer nije za bolje od tog

Ko sam sebe pravi slabo kome duguje
Stvar je što su se svi oni privukli nakon rata sa patetičnim porukama "Ovo je i moje Sarajevo", " Poklanjam svom Sarajevu pjesmu", "Zaželio sam se svojih ćevapa" i ostalih bla bla bla izjava.
Sve je to kriv Halid Bešlić kada je onda onog kokošara Harisa Džinovića pozvao kao gosta na koncertu (koji je sam izjavio da je imao tremu kako će ga sarajevska publika prihvatiti) koji ne samo da je otvorio vrata svim drugim izdajicama nego je se i dokazalo da nemamo nikakvog ponosa i ne sjećamo se šta je bilo prije 3 dana.

Pogledaj ove tri ojebine. Zajebavaju se i ismijavaju publiku a oni jadni ne kontaju, znaju da im okrenu golu guzuicu ovi bi i dalje padali u ekstazu. Da imamo ponosa oni bi bili persone non grata

HAVANA
Pituljica
Pituljica
Has thanked: 2643 times
Been thanked: 22197 times

Post by HAVANA » 03 Feb 2021, 15:32

Sad ni losa ne valja jel? :plavi Znaci kad se na sta porezes previjes ga na ranu i prodje. :lupa Ti stvarno trpas i sto jest i sto nije.Haj kusturica i nele,supci klasicni.Bregovica su vazda samo i samo pare interesovale,puca njega qrac i za jednim,drugim i trecim.Gdje ces bolan djuru i losu trpati tu? I kemala ste trpali,tifu,davorina...Tebi izgleda samo valja ako klice braci turcima itd? Cirkus.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.

HAVANA
Pituljica
Pituljica

Post by HAVANA » 03 Feb 2021, 15:40

Znaci frajer ni pjesmu ne zna napraviti a da nekog ne voli.Cuj i losa zli cetnik :plavi

Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera » 03 Feb 2021, 15:47

greeneyes wrote: 03 Feb 2021, 11:47 Drvece se zeleni, nije ovo sad slikano
Stara fotka..

Ja sam analizirala kabinu, to je Roinson, a iznad mog balkona nije preletio sa svojim modelom. :ok
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 15:57

HAVANA wrote: 03 Feb 2021, 15:32 Sad ni losa ne valja jel? :plavi Znaci kad se na sta porezes previjes ga na ranu i prodje. :lupa Ti stvarno trpas i sto jest i sto nije.Haj kusturica i nele,supci klasicni.Bregovica su vazda samo i samo pare interesovale,puca njega qrac i za jednim,drugim i trecim.Gdje ces bolan djuru i losu trpati tu? I kemala ste trpali,tifu,davorina...Tebi izgleda samo valja ako klice braci turcima itd? Cirkus.
Nisam rekao ni da je Loša četnik ni da je Đuro u rangu Kusturice ali svako je na svoj način dokazao da je šupak kada je njihov grad gorio, neki više a neki manje. Neki su zaslužili da budi proglašeni personom non grata a neki nisu ali su zaslužili da im na koncert dođe samo 10 osoba.
Kada Bono, Pavarotti i Iron Maiden imaju potrebu oglasiti se radi agresije na BiH jer su ljudi a FGR traži izgovore zašto se rođene Sarajlije ne oglase.

Nađi gdje sam pljuvao Kemu i Davorina i bilo koga ko je bio u Sarajevu ili se oglasio da ukaže na agresiju. I ti nekome govoriš da trpa i šta jest i šta nije.

Pravi uzrok svega ovoga je da su mnoge najpoznatije Sarajlije prije rata Srbi ili im je pola familije Srbi pa kada je bilo najteže ili su stali na stranu agresora ili su šutjeli kada je bio rat.
E onda nastaje problem, kaže Sarajlija iza rata "Možemo 2-3 umjetnika prekrižiti ali ovdje imamo 20 prijeratnih Sarajlija koji su okrenuli leđa svom gradu, ne možemo ih sve prekrižiti" i onda se ponižavaju, pune dvorane i dopuštaju svakakve izjave jer ako 20 osoba prekrižiš onda ćeš ispasti negativac.

HAVANA
Pituljica
Pituljica

Post by HAVANA » 03 Feb 2021, 16:00

Nema svrhe pisati...

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 16:23

HAVANA wrote: 03 Feb 2021, 16:00 Trpaju svuda, citam to stalno. Evo upravo citam kako levat trpa miru petrovic na jebenim komentarima o bolnici... Veze s vezom nema al strpa je on uredno na pale jer komentarise sarajevsku bolnicu i ratna desavanja u drzavnoj... Zasluge itd... Znas ko je ona? Cija majka?
Ti opet o nečemu što je neko drugi napisao a ne ja.
Napisao je i neko kada vidi šta je SDA uradila od države što se kaje što karadžić nije sve poklao i što više nije pobijeno u Srebrenici pa ne trpam to tebi samo zato što i ti ne simpatišeš SDA. Ja se držim šta je ko napisao lično na ovom forumu u komentarima.

Evo još nešto o "ljudini" Čoliću.
Jedna od prvih važnijih stvari gdje se Kusturica kritikuje je film Underground koji je financiran od strane slobodana miloševića za vrijeme dok je bila agresija na BiH. Goran Bregović je bio zaslužan za soundtrack koji se isto kritikuje pa se on po poznatom hinjskom stilu vadi "moj posao je samo muzika bez obzira koji je film" ali ima jedna pjesma, glupa totalno, ali je važno ko pjeva sa Bregovićem, ljudina Čolić.
Ne može se više ni naći na YouTube, ne bi me čudilo da je ljudina lično bio zaslužan da se ukloni

Ovo što piše stalno da nedostaje scena, to su bile scene iz filma Underground pa je nakon svađe sa Bregovićem Kusturica tražio da se uklonu scene, znači njih trojica su itekako sarađivali zajedno u Beogradu.

Eto ga, Zdravko "ljudina" Colić je za vrijeme agresije na BiH snimio pjesmu za miloševićev i Kusturicin film

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Naseef Mushroom » 03 Feb 2021, 16:26

Ali pazi, Fazla se pljuje jer je predstavpjao BiH u naboljem svjetlu kada je bilo najteže i otišao u neku drugu neutralnu državu a brane se oni koji su otišli u državu agresora.

Post Reply

Return to “Kultura, umjetnost, edukacija, nauka”