Moderator: spacebound
Ni moji vala. Najvise je mrh doguro s vip statusom
Dijete si. Oprosticu ti sve. Nisam ja Wonder Woman.
Džaba ti admin status
Desava li se ovo jos?Maja wrote: 26 Apr 2014, 11:58 Eh ovako...
Iako ćete svi reći jok, velahavle, ima nešto u tome.
Pratila sam ovako na forumima i chatovima kako se obični forumaši trude da postanu miljenici glavnih.
Ne mislim na uvlačenje u dupe već...recimo ovako...kako u reali pali status i moć...tako i u virtuali.
Baš juče sam se zezala nešto na taj način na jedinom forumu kojeg ponekad posjetim osim ovog.
Žene odišu ponosom kad ih, kako sarajlije kažu, gotivi neki moderator, pa se bore za njegovu naklonost.
To narafski ne promiče običnim muškim forumašima pa ih djetinjasto optužuju da se uvlače modeatorima, ljubomorni su kao što i u reali imaš zavidnih kojima je papan svako ko je uspješniji od njih.
Situacija se više odnosi na odnos forumašica-moderator, nego forumaš-moderatorka.
Znači više se žene pale na moderatore i admine, nego muškarci na žene sa statusom.
Kod nas na forumu nije to izraženo ali na većini foruma zaista jeste.
Jeste li vi primjećivali takvo nešto?
I još sta sam primijetila, uvijek su žene te koje uzmu nick sličan forumašu s kojim su "u šemi".
Npr on ima nick Neshvaćeni, ona odmah mijenja svoj u Neshvaćena. Obrnuto jok.
Ti si meni sjela jos ondara kad sam viko da bolje izgleda tema na kliksu vego ovdje. A i mala mi je sjela, custa i kulturna curaMaja wrote: 26 Apr 2014, 11:58 Eh ovako...
Iako ćete svi reći jok, velahavle, ima nešto u tome.
Pratila sam ovako na forumima i chatovima kako se obični forumaši trude da postanu miljenici glavnih.
Ne mislim na uvlačenje u dupe već...recimo ovako...kako u reali pali status i moć...tako i u virtuali.
Baš juče sam se zezala nešto na taj način na jedinom forumu kojeg ponekad posjetim osim ovog.
Žene odišu ponosom kad ih, kako sarajlije kažu, gotivi neki moderator, pa se bore za njegovu naklonost.
To narafski ne promiče običnim muškim forumašima pa ih djetinjasto optužuju da se uvlače modeatorima, ljubomorni su kao što i u reali imaš zavidnih kojima je papan svako ko je uspješniji od njih.
Situacija se više odnosi na odnos forumašica-moderator, nego forumaš-moderatorka.
Znači više se žene pale na moderatore i admine, nego muškarci na žene sa statusom.
Kod nas na forumu nije to izraženo ali na većini foruma zaista jeste.
Jeste li vi primjećivali takvo nešto?
I još sta sam primijetila, uvijek su žene te koje uzmu nick sličan forumašu s kojim su "u šemi".
Npr on ima nick Neshvaćeni, ona odmah mijenja svoj u Neshvaćena. Obrnuto jok.
Ne sjecam se ovog.Ti si meni sjela jos ondara kad sam viko da bolje izgleda tema na kliksu vego ovdje
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests