Ona je trenutno tamo, a ti kao dobar domaćin treba da zoveš na ručak i kafu.Re: Gdje se trenutno nalazite

Tako ide u mom kraju.

Ona je trenutno tamo, a ti kao dobar domaćin treba da zoveš na ručak i kafu.Re: Gdje se trenutno nalazite
Melek wrote:Sad upravo zavrsio sastanak sa jednom firmom sto hoce da implementira AlwaysOn Availability za neke baze podataka, geographically dispersed. Ma briljiro
Kod Zelenog vazda ima bujruma. Ja sam rekao-ko god dodje u Zen'cu bujrum, samo neka se javNe i pijemo kafe, ručamo, šta god.Chloe wrote:@Zeleni
Ona je trenutno tamo, a ti kao dobar domaćin treba da zoveš na ručak i kafu.Re: Gdje se trenutno nalazite![]()
Tako ide u mom kraju.
i ručak, veliš... E da znaš koja sam ja pog..ovaj gurman koji sam postalagreeneyes wrote:Chloe wrote:@Zeleni![]()
Samo mi bješe malKo nezgodno Ideju pitati, jer ne znam s kim je. Ako joj obaveze to dozvoljavaju bujrum na kaHvu, ručak.
Jesam ti rekao da ne kupuj od rumunjaNole wrote:U dnevnoj ležim sav nikakav a na tv ništa pametno nema...dobio sam i vruću teleću crvenu čorbu al nikvog ukusa nemam pa mi žena kaže žali bože tebi tu lepu čorbu trebala sam ti neku iz kesice![]()
Nemam visoku temperaturu al ni se manta u glavi i neki čudan ukus u nosu...
Ne pamtim kad sam bio u Rumuniji..al kao momak u Aradu smuvam jednu san snova...jbt Sekuritatea me jurila posle... Drugar bio u policiji a ja im utek'ostorm wrote:Jesam ti rekao da ne kupuj od rumunjaNole wrote:U dnevnoj ležim sav nikakav a na tv ništa pametno nema...dobio sam i vruću teleću crvenu čorbu al nikvog ukusa nemam pa mi žena kaže žali bože tebi tu lepu čorbu trebala sam ti neku iz kesice![]()
Nemam visoku temperaturu al ni se manta u glavi i neki čudan ukus u nosu...
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests