Mustang wrote:da mi je IQ 114

Moderator: Krokodil Behko
Očeva porodica je jedva prihvatila da sam se udala, i opravdanje su vidjeli u trudnoći, međutim kad su skužili da se nisam udala jer sam trudna onda su se zaista naljutili jer sam ih razočarala i tatu su kritikovali što me nije spriječio ...Ruana wrote:Da sam se mlada udala (eee Runa mlada si, nemoj jos) rece mi rahmetli tata a Ruana pozurila. Eh
Ja u 20-tojBonaqua wrote:Valahi nijedna od vas nije bila mladja od mene kad ste se udale
Bonaqua wrote:Meni roditelji potpisivali
17godina.
Mojoj mami se nije svidjao moj muz, pa je bila malo tatu nalozila mada se on nikad nije u to mjesao, ali eto pokusao je pricom da me obrlati sve dol ja nisam rekla tati po prvi put u zivotu " mogu li cuti tvoje iskreno misljenje pa cijeli zivot zivis kao papagaj, samo mi ponavjas ono sto ti mama kaze"Ciklama wrote:Očeva porodica je jedva prihvatila da sam se udala, i opravdanje su vidjeli u trudnoći, međutim kad su skužili da se nisam udala jer sam trudna onda su se zaista naljutili jer sam ih razočarala i tatu su kritikovali što me nije spriječio ...Ruana wrote:Da sam se mlada udala (eee Runa mlada si, nemoj jos) rece mi rahmetli tata a Ruana pozurila. Eh
Pa ja po vodi tako je i dosao u Dansku morem. Dok su ga ove dankinje barile bugari mu ukraji biciklo.dacina_curica wrote:Opet vozi biciklo po vodi.![]()
Sad Spanac dodji pa nam napisi da imas Jesus komplex.
Moja rodica se našla s jednim sa nepunih 17 i nije nikome rekla skoro godinu danaBonaqua wrote:Meni roditelji potpisivali
17godina.
Spanac_113 wrote:Mustang wrote:da mi je IQ 114![]()
Ja bih to nazvala problemom...Mustang wrote:zna se desiti da zene dovedem dvaput do vrhunca , dok ja jednom
mozda zenamaTrepavica wrote:Ja bih to nazvala problemom...Mustang wrote:zna se desiti da zene dovedem dvaput do vrhunca , dok ja jednom![]()
De turi film, da se to procijeniMustang wrote:zna se desiti da zene dovedem dvaput do vrhunca , dok ja jednom
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests