Mutevelija wrote: 13 May 2023, 13:29 Zato treba mijenjati zakone u državi, da se ostavi zbog dzume dozvoljeno vrijeme na trotoarimai parkiranje
Moramo državu mijenjati
Neka dzamije prave parkinge i riješen problem
Moderator: Krokodil Behko
Mutevelija wrote: 13 May 2023, 13:29 Zato treba mijenjati zakone u državi, da se ostavi zbog dzume dozvoljeno vrijeme na trotoarimai parkiranje
Moramo državu mijenjati
Jeste u pravu, ovdje zakona nema, nemoj me nasmijavat. Oni ti kraj ovoga prodju, prvi se parkiraju i odu u kladionicu, u toku radnog vremena. Dedo ko zna koliko godina ovo gleda, nakupi sa frustracija. Ja se pitam koliko to sabura ima u nama kad na svako sranje sutimo i trpimo. Isto zombiji, isto mrtvi, svi samo trpe i skupljaju u sebe, i kad jednom neko bar malo ventil propuse odmah se svi sjate da ga osudjuju i pametuju.BritkiMozak wrote: 13 May 2023, 13:33Nije u pravu uzeti zakon u svoje ruke. Trebao je stati kraj auta, nazvat policiju i reč ti ti ti auti sa tim i tim registarskim brojem su se parkirali na trotoar. Ljudi ne mogu prolaziti i zbog toga moraju ići na pločnik gdje ih može pokupiti neki auto.spacebound wrote: 13 May 2023, 11:45 U pravu djed, naravno. Ode na namaz, a pri tome cini grijeh jer zbog njega ljudi moraju sici s trotoara.
Narod bezmud, niko nista ne smije. Nedo bog da te neko prijaviDuminjo wrote: 13 May 2023, 13:26 A nisu ljudi toliko ni divljaci koliko su vlast i narod pasivni. Vide da ih niko i ne opominje a kamo li kaznjava i ostavljaju ko i ostali. Fazon je da jedan parkira, eto drugog i odmah ostali kad vide da se tu moze, parkiraju isto.
Ja sam zimus na godisnjem bio u Sarajevu kad je onaj snijeg zavalio par dana. Uzeo od dosade i cistio oko zgrade. Bilo tu 5 auta koji su smetali i nije se moglo prolaziti od njih a jedva ocistiti snijeg.
Nisam htio zvati policiju ni lupati, nedo bog, vec od zajebancije napiso ceduljicu, okasio ispod brisaca i zamolio da narednih par dana, dok je nevremena, negdje drugo parkiraju. 4 auta istu noc nisu bila tu. Samo je jedno ostalo i to na njemu bilo snijega. Vidi se da nije niko ulazio u Auto i da nije vozeno. Narednog dana i tog auta nije bilo tu.
Jbg, nakon 5-6 Dana kada se snijeg istopio, vratili se opet
Moze se nekad i fino i ne mora se divljati. Ima bezobraznih, ima i normalnih. Svega ima. A bogami je, bar Sarajevo, tijesno i nije lako za parking.
Problem je sto velika vecina vidi svakakva parkiranja pa laje po internetu ili mahali a nista konkretno ne cini. Galami se a da nas niko ne cuje.
Ti si iz sa. Raspitaj se ko je i ja ću preuzeti kaznu
Bukvalno ides gradom i gledaš npr ove kolone i samo prodjes.
M otislo je to javno. Neko ce sigurno platiti dok ja dodjem u Sa..
Pa štaš ić, moreš nazvat
Zato pajdo ko ima muda iskoristi. Da vidis dje ja parkiram kola, sve dok me ne prijavljuju sefu i policiji odlicnoDuminjo wrote: 13 May 2023, 15:12Bukvalno ides gradom i gledaš npr ove kolone i samo prodjes.
Onda dodjes kuci i sa zenom uz kafu "e jebo majku koja smo mi stoka, da vidiš kako se to parkira, kako to ostavlja, da bog sacuva, nema ovo nigdje, jebemti drzavu, jebemti narod vaki, divlji zapad"
Srkne kahvu, zapali cigaru i upali GRAND pa okrene onaj broj da glasa za neku grandušu.
![]()
Kaka muda i picke materine, mene je strah kazne a kazne nema
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests