Kosovo
Moderator: Krokodil Behko
- dr laganini
- Inventar foruma

- Status: Offline
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10064 times
- Been thanked: 17062 times
- Status: Online
Re: Косово это Сербия/Kosovo is Serbia
Vladimir RUS wrote:[Bošnjaci su sa druge strane tj. BiH je bila agresor na Srbiju tj. na SR Jugoslaviju i to kao saučesnik u NATO agresiji na SRJ 1999
A mislila sam da sam sve čulaNema potrebe za replike, ne mislim učestvovati u diskusiji, samo ovo se mora izdvojit i zapamtit.Pa dokle vaše gluposti i bezobrazluk idu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Evo ga, Vlado na strani pravde.Vladimir RUS wrote:Kada malo bolje razmislim, kao Srbin podržavam kosovsku nezavisnost. Kada imaš nešto takvo u svom komšiluku to je podsticaj da se ide dalje.
. . . . . . . . .
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Crvena kao boja Slovena.Čarobni wrote:Crvena kao u Turčina?Vladimir RUS wrote:Krv je moja crvena. U njoj nema ništa osim krvi, kao i kofeina 12 sati.Čarobni wrote:
Ne pitam te za religiju, već za krv.
I Turčin može bit hrišćanin.
Znam, čuo sam za Sulejmana Veličanstvenog.
http://nadica-janic.blogspot.ba/2013/09 ... -boje.html
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Mislio sam da je to poznat podatak. NATO avioni tokom bombardovanja Srbije 1999 su bili stacionirani i u Tuzli odakle su išli u Srbiju. BiH je bila saučesnik u NATO agresiji nad Srbijom u kojoj je ubijeno 3000-4000 ljudi.spacebound wrote:Vladimir RUS wrote:[Bošnjaci su sa druge strane tj. BiH je bila agresor na Srbiju tj. na SR Jugoslaviju i to kao saučesnik u NATO agresiji na SRJ 1999
![]()
A mislila sam da sam sve čula
![]()
Nema potrebe za replike, ne mislim učestvovati u diskusiji, samo ovo se mora izdvojit i zapamtit.Pa dokle vaše gluposti i bezobrazluk iduNi sky vam nije limit.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Kosovo ako nekim čudom bude podržano od strane čitavog svijeta (od svih strana svijeta) ni Republika Srpska neće čekati skrštenih ruku. Dokle god važi rezolucija 1244 SB UN dotle će i postojeće uređenje (RS u okviru BiH) biti sasvim prihvatljivo. Ako se promjeni rezolucija 1244 biće to kraj i Dejtonske BiH od koje će nastati još jedna nezavisna teritorija.Socrates wrote:Evo ga, Vlado na strani pravde.Vladimir RUS wrote:Kada malo bolje razmislim, kao Srbin podržavam kosovsku nezavisnost. Kada imaš nešto takvo u svom komšiluku to je podsticaj da se ide dalje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11848 times
Tipični internetski ratnikVladimir RUS wrote: Kosovo ako nekim čudom bude podržano od strane čitavog svijeta (od svih strana svijeta) ni Republika Srpska neće čekati skrštenih ruku. Dokle god važi rezolucija 1244 SB UN dotle će i postojeće uređenje (RS u okviru BiH) biti sasvim prihvatljivo. Ako se promjeni rezolucija 1244 biće to kraj i Dejtonske BiH od koje će nastati još jedna nezavisna teritorija.
Halo ba, pa krenite već jednom, mi jedva čekamo da to uradite
92. se više nikad neće desiti.
Kad već govorimo o ovim stvarima, jesil se ti prvo sjetio, da provjeriš cijene traktora?
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Nisu sva pisanija internet ratovanje.Krokodil Behko wrote:Tipični internetski ratnikVladimir RUS wrote: Kosovo ako nekim čudom bude podržano od strane čitavog svijeta (od svih strana svijeta) ni Republika Srpska neće čekati skrštenih ruku. Dokle god važi rezolucija 1244 SB UN dotle će i postojeće uređenje (RS u okviru BiH) biti sasvim prihvatljivo. Ako se promjeni rezolucija 1244 biće to kraj i Dejtonske BiH od koje će nastati još jedna nezavisna teritorija.
Kad već govorimo o ovim stvarima, jesil se ti prvo sjetio, da provjeriš cijene traktora?
Čemu nervoza? Ko je rekao da će išta biti?
Pričam o "u slučaju da se desi to i to" ne i da će se desiti.
Jesi se ti pripremio u slučaju nedao bog rata da osvaneš na 25 odsto teritorije?
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4449 times
- Been thanked: 3405 times
I ti se dobro pripremi ako u tom slucaju osvanes na onih 25 odsto zapadno od BrckogVladimir RUS wrote:Nisu sva pisanija internet ratovanje.Krokodil Behko wrote:Tipični internetski ratnikVladimir RUS wrote: Kosovo ako nekim čudom bude podržano od strane čitavog svijeta (od svih strana svijeta) ni Republika Srpska neće čekati skrštenih ruku. Dokle god važi rezolucija 1244 SB UN dotle će i postojeće uređenje (RS u okviru BiH) biti sasvim prihvatljivo. Ako se promjeni rezolucija 1244 biće to kraj i Dejtonske BiH od koje će nastati još jedna nezavisna teritorija.
Čemu nervoza? Ko je rekao da će išta biti?![]()
Jesi se ti pripremio u slučaju nedao bog rata da osvaneš na 25 odsto teritorije?
Banjalucki bazen bi tad mogao dobro da se zacrveni..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Kad niste mogli ni tada zašto mislite da možete sada.Melek wrote:I ti se dobro pripremi ako u tom slucaju osvanes na onih 25 odsto zapadno od BrckogVladimir RUS wrote:Nisu sva pisanija internet ratovanje.Krokodil Behko wrote:Tipični internetski ratnikVladimir RUS wrote: Kosovo ako nekim čudom bude podržano od strane čitavog svijeta (od svih strana svijeta) ni Republika Srpska neće čekati skrštenih ruku. Dokle god važi rezolucija 1244 SB UN dotle će i postojeće uređenje (RS u okviru BiH) biti sasvim prihvatljivo. Ako se promjeni rezolucija 1244 biće to kraj i Dejtonske BiH od koje će nastati još jedna nezavisna teritorija.
Čemu nervoza? Ko je rekao da će išta biti?![]()
Banjalucki bazen bi tad mogao dobro da se zacrveni..
- Melek
- Deer Hunter

Ne da mislimo nego smo ubijedjeni. Pa zar vas nije i tada Clinton spasio?Vladimir RUS wrote: Kad niste mogli ni tada zašto mislite da možete sada.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Misliš vas je spasio Klinton s obzirom da je NATO sveo kontrolu VRS sa 75 odsto na 49 odsto teritorije BiH.Melek wrote:Ne da mislimo nego smo ubijedjeni. Pa zar vas nije i tada Clinton spasio?Vladimir RUS wrote: Kad niste mogli ni tada zašto mislite da možete sada.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Spasio je bogami vas, jer da je NATO htio mogao je da odradi isti scenario kao I u Hrvatskoj. Holbrook je pisao da je zalio sto nije dozvolio pad Banja Luke, a samim tim I citave Republike Srpske. Sto ja ne vidim kao neko rjesenje, I ne bih nikad zastupao, for the record.Vladimir RUS wrote:Misliš vas je spasio Klinton s obzirom da je NATO sveo kontrolu VRS sa 75 odsto na 49 odsto teritorije BiH.Melek wrote:Ne da mislimo nego smo ubijedjeni. Pa zar vas nije i tada Clinton spasio?Vladimir RUS wrote: Kad niste mogli ni tada zašto mislite da možete sada.
Nisu tu neku pretjeranu ulogu igrali ni Armija BIH, ni Hrvatska Vojska, ni VRS. Nego iskljucivo sta je NATU bio strateski cilj.
A ti se zanosi da ste igrali neku ulogu.
. . . . . . . . .
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš

Kako gdje.Sheval wrote:Smijurija.
Svugdje se smije reci Kosovo je Srbija osim na samom Kosovu
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1096103
- Melek
- Deer Hunter

Ti si fakat osinut 100 gradi sa tom svojom pc-opsesijom. To vec granici sa retardiranoscu. Ima li ista drugo da ti mozes oglabati umjesto toga (i uz to ne dodajuci nikakve pc-primjese u to)? Jesi takav i u vlastitoj mahali? Mora da ti se smiju iza ledjaVladimir RUS wrote:Kako gdje.Sheval wrote:Smijurija.
Svugdje se smije reci Kosovo je Srbija osim na samom Kosovu
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1096103
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
-
posmatrac
- Inventar foruma

Bajazit je kasnije tvrdio da lakse ni jednu zemlju nije osvojio, od RaskeVladimir RUS wrote:Pitaj Murata dali je bilo kasno.Sheval wrote:U Pristini osvanuo grafit.
Kasno Marko na Kosovo dođe![]()
![]()
-
posmatrac
- Inventar foruma

Da DAyton nema nikave veze sa Srbijom i sa Hrvatskom, predsjednici tih drzava, koji su uveliko uticali na rat u Bih, ne bi bili ni pozvani da ucestvuju u tom mirnovnom procesu, ne bi bilo logike da budu uopste pozivani.dr laganini wrote:..upravo suprotno potpisali su u ime naroda koje predstavljaju..kakve veze ima dejton s hrvatskom
Last edited by posmatrac on 09 Dec 2016, 17:06, edited 1 time in total.