Odraz wrote: 30 Jun 2020, 10:04
almir90 wrote: 28 Jun 2020, 19:19
Ja sam nešto zbunjen, kad su cure mlade većinom nama muškarcima govore kako moraju hodati sa starijim jer su one zrelije u odnosu na svoje godine. A kada one dođu u te zrelije godine onda nama muškarcima govore kako nije uredu da izlazimo sa mlađim djevojkama jer su nezrele i naivne, te ih iskorištavamo. Jebe lud zbunjenog.
Zato sam i otvorio ovu temu ... radi dvostrukih arsina.
Kad muskarac krese mladu piletinu tad zene komentarisu "spopala ga kriza srednjih godina" , sta ce ti, treba ti starija, sta ona ima a ja nemam (???) i nalaze stotinu mahana, a kad ona smota mladu piletinu prica je kako je on zreo za svoje godine, razmislja zrelije od starijih muskaraca, ponasa se kao gospodin, hoce da se uda za njega, suze roni kad je ostavi, nece reci da je u krizi srednjih godina niti ce ikako biti samokriticna.
Muskarci sasvim drugacije reaguju ... recimo za ove mlade dobijes samo cestitke, cak i kad kao mladji muskarac izlazis sa starijom damom, bez razlike.
Iako su cestitke za mlade zenske iskrenije.
Kriza srednjih godina, kod muškaraca, ne manifestira se samo na način da se upusti u vezu, ili češće u neuspješni pokušaj zavođenja, s mlađom ženom. To je tek jedan od simptoma. Čak i nije toliko čest. Kriza srednjih godina puno češće se ispoljava na način da muškarac počne poprimati navike, vokabular, stil oblačenja, obilježja generacija mlađih od sebe. Isto tako izlasci na mjesta u koja izlaze mladi je jedan od učestačijih simptoma. To je ujedno i odgovor, na tvoje pitanje, zašto se pravi razlika između muškarca i žena koje traže mlađe partnere. Naime, žene ako se i odluče na takav korak, za razliku od muškaraca, ne mijenjaju svoje navike, stil oblačenja, niti prihvaćaju vokabular tih mlađih muškaraca.
Naravno, uvijek postoje iznimke.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM