Ubijeni Dragan Đurić i ranjeni Željko Gajić na spisku srpskih policajaca koji su učestvovali u genocidu u Srebrenici
Odjednom mi ga nije ni žao
Fino ja rekoh negdje gore, u policiji RS, sve vrvi od četnika, a sad bi da se skriju iza paravana institucija države i još očekivati, da se neko pospe pepelom.
Ovo nije pokušaj pravdanja predmetnog vehabije, pa tako da me se ne stavlja u taj kliše. Dobio je što je i zaslužio, jer je glup, a abd da se tako provedu i ostale vehabije. Nema tu nikakve odbrane, nego je fazon u tome, da se sigurno neću posipati pepelom, kad to od mene traži neki prononsirani četnik koji je činio i gore stvari od ovog maloumnika.
drugrankovic wrote:Krokodil Behko wrote:Divno i nebitno? Pedeset mrtvih koje si i ti eto zapišao?
Rado bih da se obračunamo s vehabijama i šta tebe boli, ako mi hoćemo ukinuti marame?
Na koji način, komentar nekog srpskog hejtera može biti relevantan u svemu ovome? Čak je i retardiran, pa tvrdi da je Avaz produžena ruka Vlade FBiH, a svi znamo da su SDA i Avaz na ratnoj nozi.
Ali znam ja šta je u pitanju. Ko vas ne zna, skupo bi vas platio. Avaz je objavio da su mu Srbi likvidirali oca, pa sad i to valja popišati a na Avaz napasti zbog drskih "dezinformacija".
Vi niti priznajete, niti ćete ikada priznati šta ste sve učinili u ratu, pa eto i iza rata.
Mi ćemo se obračunati s vehabijama, ali vi se nikada nećete obračunati s četničkim ravnogorskim pokretom, koji broji oko 100.000 ljudi, deseterostruko je brojniji od vehabija, baštini genocide i sve ostale vrste zločina i kao takav je najterorističkija organizacija savremenog svijeta.
PRAVDANJA ... fino i NEBITNO
KRELAC samo krece u osvjete do bespuca... kad se spomjene handzar divizija, pa jasenovac, jadovno, zlocini u I sv ratu, tvoj odgovor je vrlo jasan
stoga ne budi licemjer
kazem fino al NEBITNO

Ja licemjer? Reče lik koji odjutros, popljuva pedeset ubijenih u RS poslije rata, činjenicu da je ubijeni policajac nekakav genocidaš (nikakvo čudo za RS), i još mi tu po milioniti put pišeš o Handžar diviziji, a eto skorije pokolje ćemo preskočiti, pa ćemo nastaviti o handžaristima, na bazi svjedoćenja ćorave babe Cvijete iz četrdeset i neke.
A to, koliko ima četnika u Srbiji, pogledaj predzadnju vijest na portalu, pa mi javi, da slučajno tu rehabilitaciju Mihailovića nisu isposlovala ta dva autobusa beznačajnih likova?
I za kraj, nema te bošnjačke stranke koja danas nije osudila ovaj napad, a bit će i konkretne mjere za sedam dana. Fino rekoh, mi ćemo to počistiti, ali vi ćete ostati isti kao i do sada, zahlupani do bola s idejom, da jedan čobanski narod ima slavnu historiju. Piši ti šta hoćeš. Bog dao pa si haos elokventan u tome, međutim bijedno izgleda kad se koriste sva ta sredstva s ciljem opravdavanja provođenja genocidnog plana B iliti drugi ešalon, iza Karadžića i Mladića. Mašala, ima vas mnogo. Skoro pa svi Srbi. Ko će vas počistiti?