Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4403 times
- Been thanked: 3356 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Bolji je snajper.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4403 times
- Been thanked: 3356 times
Od koga preuzimaju?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- insomnia
- Rđav kurac

Od Turske
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Hoces reci da je prirodno lud? I to je moguce.bosnjakinja wrote: 30 Dec 2021, 01:43Nije on pijan.Lavlje_srce wrote: 30 Dec 2021, 01:42 Pijana budala. Cuj psuje "majku srpsku, pa majku balijsku". Kakav idiot.
Htio srusiti avion da ne bi sletio u Beograd, sad ce docekati Novu Godinu u beogradskom zatvoru. Nema dalje.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- insomnia
- Rđav kurac

Nece. Pustili ga. Cojk je izgleda ptsp ovac zahvaljujuci upravo Srbima.
Ako je stvarno istina ono sto svijet pise po internetu mogu ga za kurac povuci
Ako je stvarno istina ono sto svijet pise po internetu mogu ga za kurac povuci
- Lavlje_srce
- Alienka

I za ovo ima opravdanje.
Sta da si ti s djetetom bio u avionu?
Trebalo ga je nokautirati u startu i zdravo.
Trebalo ga je nokautirati u startu i zdravo.
Memento Mori
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9866 times
- Been thanked: 11663 times
Lavlje_srce wrote: 30 Dec 2021, 00:25
Pa pitanje je bilo "kako gledate na Otvoreni Balkan"? Ja ne volim nikoga od onih koje sam gore navela (EU/Amerika/Kina/Rusija), a te sape bi nas malo manje gurale u ratove, kad bismo se ujedinili na balkanskoj razini. Ima tu i mentaliteta, slicniji smo nego sto to sebi zelimo ili mozemo priznati. Ali ok, znam od ranije da se ti neces sloziti, a znam i zasto.
Jeftini populizam.
Sad da te poitam, šta i kako...pretpostavljam da bih se načekao na odgovor, ili bi eventualno bila neka tirada protiv "balkanizama, baliluka, itd"
- Lavlje_srce
- Alienka

Neces nista cekati. Normalni mogu s normalnima, budalama svakako nema spasa.Krokodil Behko wrote: 30 Dec 2021, 14:44Jeftini populizam.Lavlje_srce wrote: 30 Dec 2021, 00:25
Pa pitanje je bilo "kako gledate na Otvoreni Balkan"? Ja ne volim nikoga od onih koje sam gore navela (EU/Amerika/Kina/Rusija), a te sape bi nas malo manje gurale u ratove, kad bismo se ujedinili na balkanskoj razini. Ima tu i mentaliteta, slicniji smo nego sto to sebi zelimo ili mozemo priznati. Ali ok, znam od ranije da se ti neces sloziti, a znam i zasto.
Sad da te poitam, šta i kako...pretpostavljam da bih se načekao na odgovor, ili bi eventualno bila neka tirada protiv "balkanizama, baliluka, itd
Sta je ijedan rat ikad rijesio? Jos vam nije dosta, a? Pa ratujte vi, ali u svojoj kuci.
Memento Mori
- Lavlje_srce
- Alienka

Nekome bi jedan brzinski rat osigurao jos 5 godina na vlasti.
Memento Mori
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/reg ... jim-721197insomnia wrote: 30 Dec 2021, 14:37 Nece. Pustili ga. Cojk je izgleda ptsp ovac zahvaljujuci upravo Srbima.
Ako je stvarno istina ono sto svijet pise po internetu mogu ga za k.... povuci
Dobro je normalan, imalo.
Dozvolite da se obratimo
-
bosanski migrant
- Sitna buranija

- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
Ma podjela drzave je vjerovatno najbolje rjesenje, rijesili bi se govana za sva vremena ali ko nam je kriv sto smo ovako slabi i sto se nasih govana ne bi rijesili ni za 100 godina pa nam na isto dodje
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22494 times
- Been thanked: 20614 times
Glupo je šprdanje sa osobom koja je očigledno doživjela traume. Nije to klasični inat i slično, jer bi njegove reakcije bile sasvim drugačije.
Ovo što ga razvlače po medijima i društvenim mrežama je užas. Čovjek je očigledno psihički bolesnik, a trigger je bio spomen leta prema Beogradu da mu se sve nazad vrati što je proživio. Naravno, razumijem i kroz šta su putnici prošli sa takvom osobom i bilo kojom drugom, ali de bar malo razumijevanja.
Ovo što ga razvlače po medijima i društvenim mrežama je užas. Čovjek je očigledno psihički bolesnik, a trigger je bio spomen leta prema Beogradu da mu se sve nazad vrati što je proživio. Naravno, razumijem i kroz šta su putnici prošli sa takvom osobom i bilo kojom drugom, ali de bar malo razumijevanja.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

In meantime,
Lider SAD-a Joe Biden i ruski predsjednik Vladimir Putin trebali bi večeras u 21:30 sati po centralnoevropskom vremenu obaviti telefonski razgovor, a glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov iznio je određene detalje i teme o kojima će državnici razgovarati.
Peskov je pojasnio kako je telefonski razgovor inicirala Moskva te je naglasio kako je Putin smatrao da je razgovor neophodan prije januarskih sastanaka između zapadnih zemalja, NATO-a i Rusije.
"Inicijator razgovora bio je Vladimir Putin. Što se tiče satnice, sastanak će se održati u 23:30 po moskovskom vremenu. To je sasvim normalno ukoliko se u obzir uzme vremenska razlika. Znate da ruskom predsjedniku kasno vrijeme nikada nije predstavljalo problem, pogotovo što je on često aktivan u tom periodu", rekao je glasnogovornik Peskov.
Radi guza ko meduza
Lider SAD-a Joe Biden i ruski predsjednik Vladimir Putin trebali bi večeras u 21:30 sati po centralnoevropskom vremenu obaviti telefonski razgovor, a glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov iznio je određene detalje i teme o kojima će državnici razgovarati.
Peskov je pojasnio kako je telefonski razgovor inicirala Moskva te je naglasio kako je Putin smatrao da je razgovor neophodan prije januarskih sastanaka između zapadnih zemalja, NATO-a i Rusije.
"Inicijator razgovora bio je Vladimir Putin. Što se tiče satnice, sastanak će se održati u 23:30 po moskovskom vremenu. To je sasvim normalno ukoliko se u obzir uzme vremenska razlika. Znate da ruskom predsjedniku kasno vrijeme nikada nije predstavljalo problem, pogotovo što je on često aktivan u tom periodu", rekao je glasnogovornik Peskov.
Radi guza ko meduza
Dozvolite da se obratimo
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Narode, avion iznad 15 godina starosti nemaju kao mlađi modeli, kompjutersko/strujno zaključavanje svih vrata aviona. Ako nestane struje u avionu, vrata se automatski otključaju.
Skin
Skin
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Fuddo wrote: 30 Dec 2021, 14:58https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/reg ... jim-721197insomnia wrote: 30 Dec 2021, 14:37 Nece. Pustili ga. Cojk je izgleda ptsp ovac zahvaljujuci upravo Srbima.
Ako je stvarno istina ono sto svijet pise po internetu mogu ga za k.... povuci
U Srbiji je predstavljen kao srbomrzac bez razloga.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3840 ... nska-video- J...m vam gospodsku srpsku majku, j...m Vam mater u usta srpska, j...m Vam mater balijsku što me vodite u Srbiju, srušiću avion ubiću sebe i ženu - vikao je Imamović, očigledno nezadovoljan što su sleteli u Srbiju.
Kako je "Kuriru" rečeno u MUP-u, on je saslušan pred policijom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva protiv njega je podneta krivična prijava za dva dela - izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog prostora, zbog čega će danas i biti saslušan ped tužiocem.
Inače, krivični zakonik prepoznaje članom 317. krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Prema tom članu zakona, svako ko izaziva ili raspiruje nacionalnu, rasnu ili versku mržnju, ili netrpeljivost među narodima ili etničkim zajednicama koje žive u Srbiji, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/sulej ... og/jpqfgs4Podsetimo, Imamović je podivljao nakon što je objavljeno da će umesto u Tuzlu avion sleteti u Beograd, psovao je "srpsku majku" i pljuvao putnike, a pretio je i da će oboriti avion.
ITD
Ali, budućnost je u regionalnim integracijama
I nemoj da bi ko uzeo Jugoslaviju u svoja prljava usta
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Sreca mu je sto je danski drzavljanin,Krokodil Behko wrote: 30 Dec 2021, 15:11Fuddo wrote: 30 Dec 2021, 14:58
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/reg ... jim-721197
U Srbiji je predstavljen kao srbomrzac bez razloga.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3840 ... nska-video- J...m vam gospodsku srpsku majku, j...m Vam mater u usta srpska, j...m Vam mater balijsku što me vodite u Srbiju, srušiću avion ubiću sebe i ženu - vikao je Imamović, očigledno nezadovoljan što su sleteli u Srbiju.
Kako je "Kuriru" rečeno u MUP-u, on je saslušan pred policijom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva protiv njega je podneta krivična prijava za dva dela - izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog prostora, zbog čega će danas i biti saslušan ped tužiocem.
Inače, krivični zakonik prepoznaje članom 317. krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Prema tom članu zakona, svako ko izaziva ili raspiruje nacionalnu, rasnu ili versku mržnju, ili netrpeljivost među narodima ili etničkim zajednicama koje žive u Srbiji, kazniće se zatvorom od šest meseci do pet godina.https://www.blic.rs/vesti/beograd/sulej ... og/jpqfgs4Podsetimo, Imamović je podivljao nakon što je objavljeno da će umesto u Tuzlu avion sleteti u Beograd, psovao je "srpsku majku" i pljuvao putnike, a pretio je i da će oboriti avion.
ITD
Ali, budućnost je u regionalnim integracijama
I nemoj da bi ko uzeo Jugoslaviju u svoja prljava usta![]()
Nikad se robije ne bi kutariso.
Dozvolite da se obratimo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

And fajnali, proglašen je ratnim zločincem

- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
I u mene babo proglašen ratnim zločincem, pa šta?
Ne mereeee