Ledena wrote:Sta je bolan?

Moderator: VIP
Ledena wrote:Sta je bolan?
Ma ja sam to ledenu upitaoSalahuddin wrote:E moj Rethna...Najlakse vam je nas stare pody.....rethna wrote:Dobro...a ti kako te
Sumnjiva je biboni...ima nesto u njoj sto nagoni ljudeSalahuddin wrote:Eto, i ja onda nasjedoh k'o Bibac.rethna wrote:Ma ja sam to ledenu upitaoSalahuddin wrote:E moj Rethna...Najlakse vam je nas stare pody.....rethna wrote:Dobro...a ti kako tesamo je nisam citirao...
a biba sve shvata da se njoj govori
Ja sam imo neke kapi neko vrijeme, drug mi prodo al slabo je pomagaloToruk Makto wrote:
oprosti sad, molim te....ne glupiraj se... apsolutno si i jasna i pismena...Biba wrote:Malo mi je nezgodno, ali ipak ću pitati. Zanima me - Ima li ovdje netko tko baš nikako ne razumije moje postove? Znam da često pišem i razmišljam o nekoliko stvari i zbog toga mi je lakše staviti nekoliko točkica i nastaviti pisti malim slovima. Ne radim to ipak uvijek.
Ma ne mislim da je netko od forumaša nesposoban shvatiti što pišem. Zanima me jesu li moji postovi nerazumljivi, ono baš nerazumljivi da bi to trebalo istaknuti kao manu? Ne pitam ovo bez razloga. Imam dobar razlog ali ne mogu ga navesti.
Zmaju, nisam se glupiala. Zaista ne mogu navesti razlog zbog kojeg sam to pitala. Ipak ću ti objasniti, ali malo uopćeno. Dogodilo mi se da sam bila u društvu obrazovanih ljudi, ali procijenila sam da me izazivaju. Stalno su mi govorili da ništa ne razumiju. Stalno su mi nabijali na nos to.ZMAJ wrote:oprosti sad, molim te....ne glupiraj se... apsolutno si i jasna i pismena...Biba wrote:Malo mi je nezgodno, ali ipak ću pitati. Zanima me - Ima li ovdje netko tko baš nikako ne razumije moje postove? Znam da često pišem i razmišljam o nekoliko stvari i zbog toga mi je lakše staviti nekoliko točkica i nastaviti pisti malim slovima. Ne radim to ipak uvijek.
Ma ne mislim da je netko od forumaša nesposoban shvatiti što pišem. Zanima me jesu li moji postovi nerazumljivi, ono baš nerazumljivi da bi to trebalo istaknuti kao manu? Ne pitam ovo bez razloga. Imam dobar razlog ali ne mogu ga navesti.