Ja kažem - Ne!!! Udebljala sam se ko prasica

Moderator: VIP
ma razbio sam ga sprijeda i to prilicno,ne salje mi se slika...bolno mi za oci,svega mi..Bijeli badem wrote:šta si razbio?...retrovizor?
STrendzer wrote:ma razbio sam ga sprijeda i to prilicno,ne salje mi se slika...bolno mi za oci,svega mi..Bijeli badem wrote:šta si razbio?...retrovizor?
A ja nemam dozvolu....polucijo krumpurana....wartburg 353w ni ogreban još nijeSTrendzer wrote:razbio sam ga....prilicno..
nije vise nov,ima 5 godina vozio sam ga stalno i ima 190 000 km sto i nije puno za njega obzirom na veliki motor,ali osto je u Bosni u jednoj velikoj garazi da se sredi nekako,nabavio sam skoro sve dijelove za opravku....kad sredim posaljem sliku udarenog..Krokodil Behko wrote:STrendzer wrote:ma razbio sam ga sprijeda i to prilicno,ne salje mi se slika...bolno mi za oci,svega mi..Bijeli badem wrote:šta si razbio?...retrovizor?
Dobar je još, ipak, ako ti to smeta, divi nešto staro za novo.
Hej čuj, to na slici staro
Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
Halali, do mene je, nisam se na vakat oglasio.STrendzer wrote:greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
nisam znao,steta sto mi to nisi prije reko![]()
![]()
a sad silom prilka vozim ovoga (egzaktno kao na slici) srebrni,bolji je za te stvari sto si pomenuoZMAJ wrote:Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
ma skuzio sam da si se zafrko u vremenskim intervalima,inace bi sve bilo na vakatgreeneyes wrote:Gotov' svaki karavan je dobar za te bludne radnje, ne samo taj raspali Wartburg.![]()
Halali, do mene je, nisam se na vakat oglasio.STrendzer wrote:greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
nisam znao,steta sto mi to nisi prije reko![]()
![]()
Ih ima mesta....pa baš si tak'i natovareni ja'šleperi.... Nd lagi u tom nisi niša i nijada:bleSTrendzer wrote:a sad silom prilka vozim ovoga (egzaktno kao na slici) srebrni,bolji je za te stvari sto si pomenuoZMAJ wrote:Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
,ima mjesta nazad koliko hoces a niko te ne vidi s polja...
![]()
![]()
![]()
ZMAJ wrote:Ih ima mesta....pa baš si tak'i natovareni ka'šleperi.... Ne lagi, u tom nisi nišata i nikada..STrendzer wrote:a sad silom prilka vozim ovoga (egzaktno kao na slici) srebrni,bolji je za te stvari sto si pomenuoZMAJ wrote:Danas ne postoji bolji auto za sex....nema naslonjača za glavu na sedištu, a kada spustiš sedišta spavaća soba....svi momci od dvadesetak godina trebaju voziti wartburge....ok radili smo i u fići....ma ni blizu....greeneyes wrote:A nisi ga trebao razbiti. Što ti je to trebalo.![]()
,ima mjesta nazad koliko hoces a niko te ne vidi s polja...
![]()
![]()
![]()
Zeleni,steta jeste ali to je tako,auto se moze sredit ili kupit drugi-postoje vaznije stvari od auta...i mene pomalo tuga oko srca uhvati ponekad ali nije to za plakanje---Boze zdravljagreeneyes wrote:Šteta Merca bome, bolje što nisi postavio slike, plakao bih i ja s tobom.