Sve te razumijem. Svako dodje u tu situaciju, upitnik ogroman iznad glave a odgovora nigdje, spleteš se u vlastiti misli, posebno kad su neke nedorečene situacije, nepoznate, nejasne, jednostavno ne shvataš, a tip sam koji situacije, pitanja, probleme voli rješavati odmah i sad, pa da idemo dalje.BritkiMozak wrote: 20 Feb 2023, 19:52Teško je danas ostaviti privatnost, jer mogućnosti razgovora licem u lice gotovo da i nema. Postavljanje pitanja na forumu ti možda neće riješiti problem, ali ako se dovoljan broj ljudi potrudi da ti pomogne, sagledaš ga iz raznih uglova a ne samo iz svog uskog ugla. Sagledavanje problema iz više uglova je već početak rješenja. Kad pročitam nečiji odgovor na moje pitanje, ponekad se iznenadim, kako se ja te misli ili rješenja nisam sjetio a bilo je tako očito,Chloe wrote: 20 Feb 2023, 12:43
Ne tražiš savjet ali ipak ću ti dati, ostavi svoju privatnost za sebe, ma kakva te pitanja mučila, odgovore na forumima ne traži.
Odgovore najbolje daju oni na koje se pitanje odnosi. Nismo svi isti, na različite načine percipiramo jednu te istu situaciju, tako da ni odgovori koje dobiješ ne moraju biti tačni, ma kako ti se (ne)dopadali.
Kako god sretno.