JK, prelskatka tunka , crvena , i dizjan je odlican
lijepa kombinacija

JK, prelskatka tunka , crvena , i dizjan je odlican
Aha. Izvini
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hvala...Jedna od uspjesnih obilazaka secondhand shopa prije par godinaVenera wrote: 06 Jan 2020, 09:58JK, prelskatka tunka , crvena , i dizjan je odlican![]()
![]()
lijepa kombinacija![]()

znas da je uvijek iskreno kazem, dopada mi seJulia-Klara wrote: 06 Jan 2020, 10:00Hvala...Jedna od uspjesnih obilazaka secondhand shopa prije par godinaVenera wrote: 06 Jan 2020, 09:58
JK, prelskatka tunka , crvena , i dizjan je odlican![]()
![]()
lijepa kombinacija![]()
![]()

Ja sam sigurna da bi ti haljine prelijepo pristajale, imas lijepo tijelo ..samo stvar navike... A i suknjice također.. sa haljinama je super što ne treba razmišljati uz šta je kombinovati kao sa hlacama... odmah obučena..uvijek_kontra wrote: 06 Jan 2020, 11:24 Klaro
Kad te vidim ovako slatku, dodje i meni da obucem haljinicu. Predobro ti stoji, ja bih isto tako obukla.Boje, sta reci..
![]()

kupi i spavacie, umjesto pidzame , moja savjetJulia-Klara wrote: 06 Jan 2020, 11:30 ja sam haljine otkrila prije dvije godine mozda, i sad mi se samo haljine i suknje nose![]()
ka dme prijateljica vidjela sad na odmoru, kaze sokirano " pa ti izgledas kao prava zena"![]()

Ma u pravu si. Dok sam nosila, bila je tako. Pa onda nisam jer sam tidl lidl, jelte, i sad mi tesko. Obucem pa skinem prije odlazka i sve tako.Čupava wrote: 06 Jan 2020, 11:28
Ja sam sigurna da bi ti haljine prelijepo pristajale, imas lijepo tijelo ..samo stvar navike... A i suknjice također.. sa haljinama je super što ne treba razmišljati uz šta je kombinovati kao sa hlacama... odmah obučena..![]()
Probaj vidjet ćeš da će ti se dopasti a i druge ćeš ostaviti bez riječi...![]()

I jos pusti kosu, barem na paz frizuruJulia-Klara wrote: 06 Jan 2020, 11:30 ja sam haljine otkrila prije dvije godine mozda, i sad mi se samo haljine i suknje nose![]()
ka dme prijateljica vidjela sad na odmoru, kaze sokirano " pa ti izgledas kao prava zena"![]()

Sta ti je tidl lidluvijek_kontra wrote: 06 Jan 2020, 11:33Ma u pravu si. Dok sam nosila, bila je tako. Pa onda nisam jer sam tidl lidl, jelte, i sad mi tesko. Obucem pa skinem prije odlazka i sve tako.Čupava wrote: 06 Jan 2020, 11:28
Ja sam sigurna da bi ti haljine prelijepo pristajale, imas lijepo tijelo ..samo stvar navike... A i suknjice također.. sa haljinama je super što ne treba razmišljati uz šta je kombinovati kao sa hlacama... odmah obučena..![]()
Vidit cemo. Tebi svakako hvala jer se uvijek nadjes tu kad blebecem o nekim tim stvarima.
![]()
![]()
Stvarno nemaš potrebe da je skines ( osim u posebnim situacijamauvijek_kontra wrote: 06 Jan 2020, 11:33Ma u pravu si. Dok sam nosila, bila je tako. Pa onda nisam jer sam tidl lidl, jelte, i sad mi tesko. Obucem pa skinem prije odlazka i sve tako.Čupava wrote: 06 Jan 2020, 11:28
Vidit cemo. Tebi svakako hvala jer se uvijek nadjes tu kad blebecem o nekim tim stvarima.
![]()
![]()

ibaci, takav negativan osjecaj , a kao zena, uzivaj u haljnama i suknjicamauvijek_kontra wrote: 06 Jan 2020, 11:33Ma u pravu si. Dok sam nosila, bila je tako. Pa onda nisam jer sam tidl lidl, jelte, i sad mi tesko. Obucem pa skinem prije odlazka i sve tako.Čupava wrote: 06 Jan 2020, 11:28
![]()
![]()