Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41976 times
- Been thanked: 28824 times
- Status: Offline
Re: Poruka za forumaša
Sandzija nema sta drugo biti
Jedna od najtežih kazni za čovjekovo srce jeste da ga Allah udalji od Kur'ana.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2913 times
- Been thanked: 9189 times
Sta mislis da nareze Luka u lavor pun vrele vode i pokiseli noge? More malo i posolit.
I bokvice malo na koljena. Poslije aksama veceras triput rabijesir, triput nek puhne u luster i ko nova
- Duminjo
- Urednik foruma

Salu na stranu. Ufati mene ovo bar jednom mjesecno. Malo propuh, malo natezanje.
Bas ovako od plecke do vrata. Pa ne da vrat okrenuti ni ruku podici. A cim se malo zagrijem kao da popusti. Pa kad sjedim opet ufati. A kad sjedim ili legnem, nikako se nastimati. Stalno nesto zajebava "ispod" plecke
Bas ovako od plecke do vrata. Pa ne da vrat okrenuti ni ruku podici. A cim se malo zagrijem kao da popusti. Pa kad sjedim opet ufati. A kad sjedim ili legnem, nikako se nastimati. Stalno nesto zajebava "ispod" plecke
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3490 times
Moglo bi biti svašta pomalo od navedenog, a tješim se da nije nešto opasno.Calla wrote: 23 Apr 2021, 14:27Ja uvjek krenem od obicnog uzroka ako vec doktori nisu nista pronasli razmisli o losem pognutom drzanjem tjela gornjeg djela kicme plus vrata pri tipkanju na racunaru, drzanje teske torbe na ramenu da nisi prenosala kakve ruckove po komsilukuChloe wrote: 23 Apr 2021, 12:28
Callaaaa, od juče me boli lijeva plećka, prema vratu i na momente otežano dišem,
dok sam sinoć iftar pravila, razvijala, kretala se kao da je malo popustilo bilo,
opet svu noć me boljelo, spvala sam u poluležećem položaju na hrpi jastuka ... šta bi moglo biti?
Imam kamen u žuči i bolovi se razliježu slično, al' kod žuči je to kod jakog stresa i nerviranja, rijetko od hrane
i nije konstantno, nego napadi, ali na desnoj strani.![]()
Imam ja doktora u reali za zvati al' ne smijem ih nazvati, bolnice, nalaza, specijalista i termina mi je preko glave,
nedavno su me pretresli uzduž i poprijeko.puno sikirancije emocionalni pritisak tjeskoba na mozak moze dovesti do otezanog disanja pa I bolova bilo gdje, cak I obicno starenje moze napraviti velike promjene u tjelu sa staroscu se gubi Gustoca kostiju pa ako si kada padala u mladosti I ništa nije bilo sad se pojavljuje nekakva bol pri mjenjaju vremena napolju ili si mozda uklijestila zivac nehoticnim pranjem kuhinje gdje si se morala puno istezati za coskovima koji nisu bas na ruku pa prenaglo nategla tetive, za obicne stvarcice nece naskoditi ako odradis jednostavne vjezbe istezanja a ibuprofen od 600mg 1 mozes popiti pred spavanje ako naravno poteskoce pri disanju potraje duze od 7 dana moras se javiti doktoru ako imas nekog osteopatha u blizini pojadaj mu se oni su dobra adresa,
brz oporavak ti zelim
![]()
Za disanje, mislim da se samo poklopilo sa ovim jer sikiracije mi ne fali
Hvalaa Calla ...
- Chloe
- Žena za sva vremena

da, upravo to, kod udisaja tek probada i boli, iako imam veliku toleranciju na bol, jutros sam zaplakala spremajući se za posao.paja patak wrote: 23 Apr 2021, 14:44 Salu na stranu. Ufati mene ovo bar jednom mjesecno. Malo propuh, malo natezanje.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Duminjo
- Urednik foruma

- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
a rece da ide bol uz vrat jel. sandzija ?
al nema sta bokvica rulz. fuad kolega
sve sa njom lijeci... i prouci el fatiha.
il bismile
al nema sta bokvica rulz. fuad kolega
sve sa njom lijeci... i prouci el fatiha.
il bismile
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 10086 times
- Been thanked: 10365 times
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Duminjo
- Urednik foruma

Pa ako je to kao ovo moje.. Proci ce za par Dana. Ne bi trebalo biti nista ozbiljno. Malo te hastra nekad udahnuti, a? Volila bi udahnuti punim plucima vise neg išta a ne smiješ?Chloe wrote: 23 Apr 2021, 15:11da, upravo to, kod udisaja tek probada i boli, iako imam veliku toleranciju na bol, jutros sam zaplakala spremajući se za posao.paja patak wrote: 23 Apr 2021, 14:44 Salu na stranu. Ufati mene ovo bar jednom mjesecno. Malo propuh, malo natezanje.
Bas ovako od plecke do vrata. Pa ne da vrat okrenuti ni ruku podici. A cim se malo zagrijem kao da popusti. Pa kad sjedim opet ufati. A kad sjedim ili legnem, nikako se nastimati. Stalno nesto zajebava "ispod" plecke![]()
Mene zeza otvoren prozor u autu i terasa za pusenje. Nafatam sad pa sad.
- Chloe
- Žena za sva vremena

Hvalaa ....
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 59772 times
- Been thanked: 10782 times
Jes pajdo, kad se nesta radi zajebano a sjednes go da se odmoris, godi oni propuhpaja patak wrote: 23 Apr 2021, 14:44 Salu na stranu. Ufati mene ovo bar jednom mjesecno. Malo propuh, malo natezanje.
I ondara tri dana bas i ne godi ali sve to ide u staz
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10539 times
- Been thanked: 12407 times
Calla wrote: 23 Apr 2021, 14:27Ja uvjek krenem od obicnog uzroka ako vec doktori nisu nista pronasli razmisli o losem pognutom drzanjem tjela gornjeg djela kicme plus vrata pri tipkanju na racunaru, drzanje teske torbe na ramenu da nisi prenosala kakve ruckove po komsilukuChloe wrote: 23 Apr 2021, 12:28
Callaaaa, od juče me boli lijeva plećka, prema vratu i na momente otežano dišem,
dok sam sinoć iftar pravila, razvijala, kretala se kao da je malo popustilo bilo,
opet svu noć me boljelo, spvala sam u poluležećem položaju na hrpi jastuka ... šta bi moglo biti?
Imam kamen u žuči i bolovi se razliježu slično, al' kod žuči je to kod jakog stresa i nerviranja, rijetko od hrane
i nije konstantno, nego napadi, ali na desnoj strani.![]()
Imam ja doktora u reali za zvati al' ne smijem ih nazvati, bolnice, nalaza, specijalista i termina mi je preko glave,
nedavno su me pretresli uzduž i poprijeko.puno sikirancije emocionalni pritisak tjeskoba na mozak moze dovesti do otezanog disanja pa I bolova bilo gdje, cak I obicno starenje moze napraviti velike promjene u tjelu sa staroscu se gubi Gustoca kostiju pa ako si kada padala u mladosti I ništa nije bilo sad se pojavljuje nekakva bol pri mjenjaju vremena napolju ili si mozda uklijestila zivac nehoticnim pranjem kuhinje gdje si se morala puno istezati za coskovima koji nisu bas na ruku pa prenaglo nategla tetive, za obicne stvarcice nece naskoditi ako odradis jednostavne vjezbe istezanja a ibuprofen od 600mg 1 mozes popiti pred spavanje ako naravno poteskoce pri disanju potraje duze od 7 dana moras se javiti doktoru ako imas nekog osteopatha u blizini pojadaj mu se oni su dobra adresa,
brz oporavak ti zelim
![]()
Prelijepa naša Calla, meni lijevo rame nije u redu. Jel to zato što spavam na tom boku, ili sam se šlogirao?
Ili možda zato što sam ljevak, a puno koristim laptop, pa zbog tog nekog položaja ruke? Katkad se širti po lijevoj strani grudnog koša, mahom gore uz rame, gdje je tetiva, ili od pazuha desetak cm niže? Ali osjetim centar na vrhu ramena.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Jesil probo akorde jamljat na gitari?

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10539 times
- Been thanked: 12407 times
Nisam. Jesam šmirglo zidove, ovih dana, pika li se to?
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1052 times
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14893 times
- Been thanked: 10425 times
Djevojcice, pametnije ti da odes sa foruma skroz, ionako ti nije lijepo. Zasto dolazis?
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
Julia-Klara wrote: 23 Apr 2021, 19:00 Djevojcice, pametnije ti da odes sa foruma skroz, ionako ti nije lijepo. Zasto dolazis?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Ti nisi djevojcica ti si djevojka i to custaMala_Mu wrote: 23 Apr 2021, 19:02Julia-Klara wrote: 23 Apr 2021, 19:00 Djevojcice, pametnije ti da odes sa foruma skroz, ionako ti nije lijepo. Zasto dolazis?
![]()