Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Duminjo wrote: 05 Nov 2025, 20:21
Gledam neki uzivo prijenos.
Okupili se blokaderi negdje blizu one majke sto joj je sin poginuo i sto strajkuje gladju vec neki dan. A preko puta se okupili Cacijevci i pustaju muziku na neki razglas, ubija koliko su odvrnuli a skoro sve i jedna pjesma rodoljubna i srceparajuca koja pjeva o majci i sinu..
Nevjerovatno
Ona cetnicka pesma u kojoj ide: pošla majka sina da potrazi…
Duminjo wrote: 05 Nov 2025, 20:21
Gledam neki uzivo prijenos.
Okupili se blokaderi negdje blizu one majke sto joj je sin poginuo i sto strajkuje gladju vec neki dan. A preko puta se okupili Cacijevci i pustaju muziku na neki razglas, ubija koliko su odvrnuli a skoro sve i jedna pjesma rodoljubna i srceparajuca koja pjeva o majci i sinu..
Nevjerovatno
Ona cetnicka pesma u kojoj ide: pošla majka sina da potrazi…
Sramota i grehota
Cuo sam baš to u pozadini, nešto kao majka trazi sina i dosta slicno tome.
A od tih cetnickih i slicnih ne znam puno. Znam samo ovakve. Mogli su i oni ovo pustiti
Nacionalna naftna kompanija Abu Dabija - ADNOC najvjerovatniji je kupac ruskog udjela u Naftnoj industriji Srbije (NIS).
Ovo je, kako prenosi Radio 021, novinar Miša Brkić rekao FoNetu, pozivajući se na odlično upućenog insajdera, koji je zamolio za anonimnost.
"Predsednik uprave ADNOC je, njega je zamolio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, njegov prijatelj, da on to kupi i najzad preseče dilemu. Rekao mu je - i ti si prijatelj sa Vladimirom Putinom, lepo, ti to kupi da se više ne mučimo", naveo je Brkić, objašnjavajući kako je došlo do toga da ADNOC postane kupac 56,15 odsto vlasništva NIS.