na

:P
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovaj post sam napiso prije toga. I drzacu se onoga sto sam rekoPasaga wrote:Hannibal Lecter wrote:Prevaspito jednog momka...rece veceras da vise neces budalit....bit ces fin.....

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Biba wrote:Napustila sam bašču. Nisam se umorila i ne bole me leđa ali užasno me boli vrat i glava. Popila sam i drugi zaldiar i ne pomaže mi. Nije mi dobro, ali čekam da se smiri. u jednom trenutku sam imala dojam da ću se srušiti, majke mi...
Nije mi nikad smetao. Znam da je jak i za želudac nije baš dobar. Dobro sam ga podnosila prije. Maloprije mi je bila jako muka. Sasvim sam bila klonula.storm wrote:Biba wrote:Napustila sam bašču. Nisam se umorila i ne bole me leđa ali užasno me boli vrat i glava. Popila sam i drugi zaldiar i ne pomaže mi. Nije mi dobro, ali čekam da se smiri. u jednom trenutku sam imala dojam da ću se srušiti, majke mi...
zaldiar je vrlo jak .....ja sam ga uzimao, kad su mi koljeno praktički novo sastavili

Stigao mi je aparati za espresso kafu sa servisa. Popravka je kostala 70,89 €. Sad sve radi kako treba. Vec popio prvu salicu. Tko je za kavu?Jonas wrote:Pokvario mi se aparati za espresso kafu, cappuccina i machiata, a istekla garancija. Aparat sam spakovao i sutra šaljem poštom na servis.

durex wrote:I ja sam malo planinario sa sinom.