ali posto te volim samo cu se lijepo zahvalit
Priroda ličnosti rođenih u znaku Škorpije puna je protivrečnosti - i kako da se ja nekom objasnim, kad sam pokusavala dobijala bih blijede i

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Heidi wrote: 30 Oct 2018, 12:15 Lavovi su ponosni, samouvjereni, srcani, obasipaju voljene sa poklonima i paznjom.
Zauzvrat zele da ih postujemo, uvazavamo kao kraljeve, i da im se divimo.
Zene se mogu pohvaliti sa lijepom kosom.

Rece mi mama neki dan sva ponosna kako me odlicno poznaje, kad se ne izvrnuh od smijeha.Bas se cesto pitam kako je moguce da me toliko ne poznaje i da cak ni moja raspolozenja ni ton ne interpretira ispravno.Hajd, ne rekoh nista, neka je u ubjedjenjuHeidi wrote: 30 Oct 2018, 13:12 Zato se objasnjavas samo kome treba, ko zeli da razumije tvoju kompleksnost.
I ima kapaciteta da ju razumije.![]()

Cijeli ovaj tekst koji je heidi sad postavila meni je haman najpriblizniji od svih koje sam citala.Eventualno bih 2 recenice izbacilamad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 13:17 "Čvrsto veruje da se dobro mora vratiti dobrim, a zlo zlim!"
e kolko mene ovo jebe.....
pa odprilike baš takospacebound wrote: 30 Oct 2018, 13:21Cijeli ovaj tekst koji je heidi sad postavila meni je haman najpriblizniji od svih koje sam citala.Eventualno bih 2 recenice izbacilamad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 13:17 "Čvrsto veruje da se dobro mora vratiti dobrim, a zlo zlim!"
e kolko mene ovo jebe.....
Nisam diplomata i ne znam nista politicki rjesavat, sto me najvise handri u zivotu![]()
Pa vjerovatno poznaje onu koju si glumila pred njom sve vrijemespacebound wrote: 30 Oct 2018, 13:19Rece mi mama neki dan sva ponosna kako me odlicno poznaje, kad se ne izvrnuh od smijeha.Bas se cesto pitam kako je moguce da me toliko ne poznaje i da cak ni moja raspolozenja ni ton ne interpretira ispravno.Hajd, ne rekoh nista, neka je u ubjedjenjuHeidi wrote: 30 Oct 2018, 13:12 Zato se objasnjavas samo kome treba, ko zeli da razumije tvoju kompleksnost.
![]()

Aman zeno, kad mi kaze 'sto padas u vatru' ja bihJulia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 13:23Pa vjerovatno poznaje onu koju si glumila pred njom sve vrijemespacebound wrote: 30 Oct 2018, 13:19Rece mi mama neki dan sva ponosna kako me odlicno poznaje, kad se ne izvrnuh od smijeha.Bas se cesto pitam kako je moguce da me toliko ne poznaje i da cak ni moja raspolozenja ni ton ne interpretira ispravno.Hajd, ne rekoh nista, neka je u ubjedjenjuHeidi wrote: 30 Oct 2018, 13:12 Zato se objasnjavas samo kome treba, ko zeli da razumije tvoju kompleksnost.
![]()
![]()
Julia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 13:18Heidi wrote: 30 Oct 2018, 12:15 Lavovi su ponosni, samouvjereni, srcani, obasipaju voljene sa poklonima i paznjom.
Zene se mogu pohvaliti sa lijepom kosom.![]()
![]()

er kann mich am arsch leckeeeeeeeenHeidi wrote: 30 Oct 2018, 13:29Julia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 13:18Heidi wrote: 30 Oct 2018, 12:15 Lavovi su ponosni, samouvjereni, srcani, obasipaju voljene sa poklonima i paznjom.
Zene se mogu pohvaliti sa lijepom kosom.![]()
![]()
Tjah...sve po zasluzi
Vodolija i Lav moraju uciti jedan od drugog. Sto jedan ima previse kod drugog je premalo.
Po cemu je to zakljucila?Chloe wrote: 30 Oct 2018, 13:43Moj sin je škorpija u škorpiji ali jedna njegova kolegica koja je duboko u ovim astrološkim vodama me pitala jesam li sigurna kad sam ga rodila...
![]()