Zar ti nisi na moru?! Odjebi na plazu
Moderator: VIP

Zar ti nisi na moru?! Odjebi na plazu

Amin

zovi ambasadora ...namaKrokodil Behko wrote: 02 Oct 2023, 17:25 O zakonima.
U FBiH invalidninu dobiješ, samo ako si 100% invalid. Ono donesu te na nosilima, a za tobom pokop ide i mjere te za tabuta. Sa 90% samo tuđa njega. Ispod toga niko ništa ne dobija.
Sestra moje prijateljice, ima korak od deset cenata, sva polomljena, kuk, kraća noga, kičma, jedva je živa i procijene je na oko 75%. Bagra majku im j.....
Opet glavnu ulogu igra institut za vještačenje medicinskog stanja kantona Sarajevo. Najkorumpiraniji ljudi u državi. Ti doktori imaju sa toplim po 3000 mjesečno i NIŠTA nikom ne daju dok im se ne donese mito.
Ali, vjerovali li ne, postoje i gori i oni su u RŠ.
Makar ovdje ko nekako i dobije, ima 500 maraka invalidnine, ili isto toliko tuđe njege. Tamo je invalidnina za 100% invalidnosti ( vjerovali ili ne ) 170 maraka, a ni tuđa njega nije mnogo veća.
Minimalna im je penzija i dalje 270 maraka. Kod nas je 540
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Krokodil Behko wrote: 02 Oct 2023, 17:25
Opet glavnu ulogu igra institut za vještačenje medicinskog stanja kantona
Ti doktori imaju sa toplim po 3000 mjesečno

Vanilla wrote: 02 Oct 2023, 21:34Krokodil Behko wrote: 02 Oct 2023, 17:25
Opet glavnu ulogu igra institut za vještačenje medicinskog stanja kantona
Ti doktori imaju sa toplim po 3000 mjesečno
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

U rs i 100% invalidi radeKrokodil Behko wrote: 02 Oct 2023, 17:25 O zakonima.
U FBiH invalidninu dobiješ, samo ako si 100% invalid. Ono donesu te na nosilima, a za tobom pokop ide i mjere te za tabuta. Sa 90% samo tuđa njega. Ispod toga niko ništa ne dobija.
Sestra moje prijateljice, ima korak od deset cenata, sva polomljena, kuk, kraća noga, kičma, jedva je živa i procijene je na oko 75%. Bagra majku im j.....
Opet glavnu ulogu igra institut za vještačenje medicinskog stanja kantona Sarajevo. Najkorumpiraniji ljudi u državi. Ti doktori imaju sa toplim po 3000 mjesečno i NIŠTA nikom ne daju dok im se ne donese mito.
Ali, vjerovali li ne, postoje i gori i oni su u RŠ.
Makar ovdje ko nekako i dobije, ima 500 maraka invalidnine, ili isto toliko tuđe njege. Tamo je invalidnina za 100% invalidnosti ( vjerovali ili ne ) 170 maraka, a ni tuđa njega nije mnogo veća.
Minimalna im je penzija i dalje 270 maraka. Kod nas je 540

Kod mene obratno, uvjek sam bio mrsav, sad sam malo manje.spacebound wrote: 03 Oct 2023, 08:14 Sta su ti nepravde i trendovi i sta donose djevojkama. Ja sam kao curetak i cura izgledala kao ova desna, a tad su bile u modi ove lijeve, bez ikakve obline, ja smatrana debelom. Danas su u modi ove zakrivljene, a sta mi je to kompleksa donijelo, i tesko sam ih se rijesila, puna nesigurnosti i bez imalo samopouzdanja i s ruznim misljenjem o sebiA danas se operisu da tako izgledaju.