HDZ i hrvatsko nacionalno pitanje u BiH
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3819 times
- Been thanked: 7047 times
- Status: Offline
Re: HDZ ne želi dati zemljište Islamskoj zajednici za džamiju dok se Džafer Alić ne izvini
Ps ajd recimo svi su Hrvati ustase, pa sto insistirate na drzavi sa njima, na gradjanskoj..
jel to apsurdno..
jel to apsurdno..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1664 times
- Been thanked: 3157 times
Re: HDZ ne želi dati zemljište Islamskoj zajednici za džamiju dok se Džafer Alić ne izvini
Ja ću ti jedini realan reći o čemu se inzistira od probosanske trane o teritoriji gdje su većina Hrvati ili Srbi ili gdje nisu nebitnoMatan wrote: 25 Oct 2024, 18:13 Ps ajd recimo svi su Hrvati ustase, pa sto insistirate na drzavi sa njima, na gradjanskoj..
jel to apsurdno..
Ne zanimaju nekoga Srbi ili Hrvati i da li žele gradjansku ili ne već teritoriji koji je Bosna i Hercegovina a u kojem igrom slučaja većinski žive Srbi ili Hrvati.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24571 times
- Been thanked: 6394 times
eh, ovo kad vidim, nista ljudsko ne mogu osjetiti, samo bih im jenu omanju atomsku siknula.
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
Matan wrote: 25 Oct 2024, 18:13 Ps ajd recimo svi su Hrvati ustase, pa sto insistirate na drzavi sa njima, na gradjanskoj..
jel to apsurdno..
eto, recimo da niste...pa sto ti ne napisa nesto drugo, npr. da mu se nayebes mame, familije komplet, ili nesto drugo u tom smislu? ...jok, pa sto ovo, sto ono onda hocete. -izvadis mi huju u sekundi.
pa dje steeeeeeeeeeeeee, vi 'rvati, koji niste za dom spremni? ...samo neke dumine i lafine prosipate, cast malehnim izuzetcima.
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3819 times
- Been thanked: 7047 times
Pa sta hoces, jesu li osudjeni ti u Hagu, jesu..Veca wrote: 26 Oct 2024, 01:11Matan wrote: 25 Oct 2024, 18:13 Ps ajd recimo svi su Hrvati ustase, pa sto insistirate na drzavi sa njima, na gradjanskoj..
jel to apsurdno..
eto, recimo da niste...pa sto ti ne napisa nesto drugo, npr. da mu se nayebes mame, familije komplet, ili nesto drugo u tom smislu? ...jok, pa sto ovo, sto ono onda hocete. -izvadis mi huju u sekundi.
pa dje steeeeeeeeeeeeee, vi 'rvati, koji niste za dom spremni? ...samo neke dumine i lafine prosipate, cast malehnim izuzetcima.
jesu li svi Nijemci krivi za Hitlera, tako i mene zaboli za takve idiote..
nisam ni u sta upetljan, niti sam bio igdje..
tako da se mene prodjes..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Veca
- Uvijek slobodna!

kad se ti prodjes nas, i ja cu se tebe/vas proci. 
- Bobi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 736 times
- Been thanked: 1408 times
Šta se ovo dvoje dijasporaca svadjaju
.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
- Status: Online
to su BH drzavljani ....
bobi....upotjebit cu hepek ...
morat ces kod Remze na terapiju
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Bobi
- Aktivni forumaš

Vidi ovog, sama dijaspora i samo bi see svadjali
Haman ja bi vama sve boravišne takse naplacivao kad dodjete ovdje, nemate prebivalište u BiH
. Ali staš, politika ne da , kako bi vam ja restrikcije opalio da sam nma vlasti
, 2 KM dan, 1 km po putevima 1 KM, 1 dan disanja zraka 1KM, ulazak u shoping po minuti 1 KM 
- Bobi
- Aktivni forumaš

Dobro, ako idete u sarajevo 50 % popusta a ako idete dole u hercegovinu 50 % UP
, čišči zrak dole
.
- Veca
- Uvijek slobodna!

Bobi wrote: 26 Oct 2024, 20:45 Vidi ovog, sama dijaspora i samo bi see svadjaliHaman ja bi vama sve boravišne takse naplacivao kad dodjete ovdje, nemate prebivalište u BiH
. Ali staš, politika ne da , kako bi vam ja restrikcije opalio da sam nma vlasti
, 2 KM dan, 1 km po putevima 1 KM, 1 dan disanja zraka 1KM, ulazak u shoping po minuti 1 KM
![]()
zaboravio si i cvrkut ptica da mi naplatis
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
Dosado dosadna, kako vrijeme ide, omladina se sve vise zanima za islam. Djeca idu u mejtefe i na vjeronauku u skolu, mladi poste, idu na teravije i zajednicke iftare, ljudi idu na dzumu, puno je druzenja po dzamijama, puno ucenja, ilahija, razgovora, promocija. Malo prosetaj, obidji koju dzamiju a ne donisi zakljucke slusajuci bipolarnog celavca fatmira i kojekakvih "islamskih" influensera po tik toku.bosnjakinja wrote: 24 Oct 2024, 20:36Ja sam spomenula brata svog koji s hodzom razgovarap na tu temu, nakon rata su dzamije bile pune do prije 5,7 godina se za vrijeme dzume klanjalo i ispred dzamije, sad ne treba jer ima mjestaTokmak wrote: 24 Oct 2024, 19:32 Prije rata u Mostaru je u džamije išlo brat bratu maximalno 10ak posto Muslimana.
U predgrađima možda koji postotak više.
Ako i toliko.
Druga stvar sto su prije rata stari isli na mevlude tehvide itd, nene su ucile djecu kako d klanjaju.Danas nene i djedovi idu na planinarenje veze s vjerom nemaju
Prazne se i dzamije dakle polako, cim je stabilnost i mir vjera ovdje opada.Dakle sto ce nam tolike npve dzamije?
Konkretno za mostar, toliko ljudi ide u dzamije, sto domacih, sto turista tokom citave godine a za Bajram se upravo u ovoj zoni, o kojoj se pise na temi, Bajram namaz klanja u sportskoj sali. Tako da dzamijaaaa ne moze biti malo i blago pameti onima kojima smetaju.
Jos samo da neko izvuce onu staru 30 godina "bolje da su napravili fabriku umjesto dzamije" ko da je islamska zajednica duzna da radi ono sto je obaveza jAdne vlasti i drzave, plus sto kazete da se IZ ne treba mijesati u politiku i drzavne poslove
- Anestzijaaa
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 6958 times
- Been thanked: 4933 times
j.... mater i jednim i drugim.
End after ol jo maj wondervol
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Turisti nisu gradjani i ne treba radi turista graditi dzamije, jos kad uvedemo pi naredbi EU vize turskoj i istoku, pola turista nestajeMaja wrote: 27 Oct 2024, 01:47Dosado dosadna, kako vrijeme ide, omladina se sve vise zanima za islam. Djeca idu u mejtefe i na vjeronauku u skolu, mladi poste, idu na teravije i zajednicke iftare, ljudi idu na dzumu, puno je druzenja po dzamijama, puno ucenja, ilahija, razgovora, promocija. Malo prosetaj, obidji koju dzamiju a ne donisi zakljucke slusajuci bipolarnog celavca fatmira i kojekakvih "islamskih" influensera po tik toku.bosnjakinja wrote: 24 Oct 2024, 20:36
Ja sam spomenula brata svog koji s hodzom razgovarap na tu temu, nakon rata su dzamije bile pune do prije 5,7 godina se za vrijeme dzume klanjalo i ispred dzamije, sad ne treba jer ima mjesta
Druga stvar sto su prije rata stari isli na mevlude tehvide itd, nene su ucile djecu kako d klanjaju.Danas nene i djedovi idu na planinarenje veze s vjerom nemaju
Prazne se i dzamije dakle polako, cim je stabilnost i mir vjera ovdje opada.Dakle sto ce nam tolike npve dzamije?
Konkretno za mostar, toliko ljudi ide u dzamije, sto domacih, sto turista tokom citave godine a za Bajram se upravo u ovoj zoni, o kojoj se pise na temi, Bajram namaz klanja u sportskoj sali. Tako da dzamijaaaa ne moze biti malo i blago pameti onima kojima smetaju.
Jos samo da neko izvuce onu staru 30 godina "bolje da su napravili fabriku umjesto dzamije" ko da je islamska zajednica duzna da radi ono sto je obaveza jAdne vlasti i drzave, plus sto kazete da se IZ ne treba mijesati u politiku i drzavne poslove
I ne brini ja sve to znam, vjera opada i imala je taj svoj vrhunac do neke 2015 , rastli tipovi daije Pezici itd
Sada to slabi
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9868 times
- Been thanked: 11663 times
- Status: Online
bosnjakinja wrote: 27 Oct 2024, 09:10 jos kad uvedemo pi naredbi EU vize turskoj i istoku, pola turista nestaje
Opet će trebati, zbog Evropljana koji hrle u islam.
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1610 times
- Been thanked: 1456 times
Korisnije bi bilo da su napravili tvornicu ili vrtić... 
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16873 times
Promijeni joj nik u nadobudna rijetka stolicaMaja wrote: 27 Oct 2024, 01:47Dosado dosadna, kako vrijeme ide, omladina se sve vise zanima za islam. Djeca idu u mejtefe i na vjeronauku u skolu, mladi poste, idu na teravije i zajednicke iftare, ljudi idu na dzumu, puno je druzenja po dzamijama, puno ucenja, ilahija, razgovora, promocija. Malo prosetaj, obidji koju dzamiju a ne donisi zakljucke slusajuci bipolarnog celavca fatmira i kojekakvih "islamskih" influensera po tik toku.bosnjakinja wrote: 24 Oct 2024, 20:36
Ja sam spomenula brata svog koji s hodzom razgovarap na tu temu, nakon rata su dzamije bile pune do prije 5,7 godina se za vrijeme dzume klanjalo i ispred dzamije, sad ne treba jer ima mjesta
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Bobi
- Aktivni forumaš

Nece dole niko u tvornici da radi
- Dupli_skalp
- Sitna buranija

- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 23 times
nažalost, umjesto da pohađaju fakultete, obrazuju se (kao što islam propisuje kao obavezu), idu u pozorišta, biblioteke, edukacije, seminare, bave se naukom i obrazovanjem...Maja wrote: 27 Oct 2024, 01:47 kako vrijeme ide, omladina se sve vise zanima za islam. Djeca idu u mejtefe i na vjeronauku u skolu, mladi poste, idu na teravije i zajednicke iftare, ljudi idu na dzumu, puno je druzenja po dzamijama, puno ucenja, ilahija, razgovora, promocija.
zato nam i jeste omladina kakva jeste - nikakva i nikad gora!
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8065 times
- Been thanked: 19073 times
Zemljo indijo....
Jel to neko vrsio nekakvo istrazivanje pa se doslo do zakljucka da onaj ko ide u dzamiju ne ide u pozoriste, biblioteku, seminare itd?
Gdje ti ides, jesi li, kad je kultura i nauka u pitanju, dobacio dalje od stripa?
Jel to neko vrsio nekakvo istrazivanje pa se doslo do zakljucka da onaj ko ide u dzamiju ne ide u pozoriste, biblioteku, seminare itd?
Gdje ti ides, jesi li, kad je kultura i nauka u pitanju, dobacio dalje od stripa?