Momci, poraz nam ne igra, a ni bod ne pomaže mnogo.
Bit će teško ali jbg.. Hajmo, hajmo hajmo , hajmo ih satrati

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

...dodaj tu i Pjanica......Anonimus 9 wrote:Vec odavno je poznato da mi imamo tjesne sanse za plasman tj minimalnu sansu da preko baraža odemo na prvenstvo to je nebitno pape je napravio te kixeve koje je napravio al i to je ne bitno bilo proslo stav nas iz BHF i moj licni stav je da je za sinocnji potop kriv i samo kriv Ognjen Vranješ i ovdje cu da podvucem crtu OGNJENE TVOJ SAT JE OTKUCAO ODLAZI !!!

Da ti kazem sto se tice Miralema slazeem se da je lose odigrao sinoc ne samo on vec kompletna ekipa svaki igrac ima pravo na los dan a Ognjen ima losu godinu ne dan imao sam utisak da namjerno grijesi pa cak i onaj penal nije ni malo naivan siguran sam da je Ognjen nula od igraca a jos veca nula od covjeka zauzima mjesto nekim boljim igracima .Pasaga wrote:...dodaj tu i Pjanica......Anonimus 9 wrote:Vec odavno je poznato da mi imamo tjesne sanse za plasman tj minimalnu sansu da preko baraža odemo na prvenstvo to je nebitno pape je napravio te kixeve koje je napravio al i to je ne bitno bilo proslo stav nas iz BHF i moj licni stav je da je za sinocnji potop kriv i samo kriv Ognjen Vranješ i ovdje cu da podvucem crtu OGNJENE TVOJ SAT JE OTKUCAO ODLAZI !!!

Sejo Kolasinac je vjeruj mi igracina samo je dugo bio van terena ispo iz forme vidjet ces aBd dok formu vrati vjeruj mi stijena likPasaga wrote:...ama,vidio sam ga kad je trebo izvest onaj slobodni.....
...pitam se,na osnovu cega ga smatraju nezamjenjivim....koje kredite ima .....
...zatim Kolasinac,dobar je momak,samo to nema nista veze sa fudbalom....

...Besic je cigra......iznenadio me....greeneyes wrote:Hajmo sad nastaviti s pričom-ne valja pola ekipa, treba to rastjerati i sl. Ne mo'š naći boljeg od Pjanića bez obzira kako on odigrao. Jednostavno nemaš takav kvalitet(pogotovo s tehničke strane) u repki i to je to. Sinoć se nije vidio, ali su tome zaslužni strahovito jaki(ne samo fizički) defanzivni veznjaci kod Belgijanaca, a i nedostatak pomoći od npr. jednog Medunjanina koji osim onog jednog dobrog šuta nije ništa uradio, nit' ofanzivno, nit' defanzivno. Bešić je bio najbolji i još jedan tako sličan igrač bi nam zlata valjao. Ali ne mo'š s dva vezna igrača postići ništa, pogotovo ako nemaš ni pomoći od krilnih igrača, koji su non stop morali visiti u defanzivi kao ispomoć bekovima, jer sami nisu mogli protiv strahovito jake navale Belgije.

...nadam se,u svemu treba iskustvo...Anonimus 9 wrote:Sejo Kolasinac je vjeruj mi igracina samo je dugo bio van terena ispo iz forme vidjet ces aBd dok formu vrati vjeruj mi stijena likPasaga wrote:...ama,vidio sam ga kad je trebo izvest onaj slobodni.....
...pitam se,na osnovu cega ga smatraju nezamjenjivim....koje kredite ima .....
...zatim Kolasinac,dobar je momak,samo to nema nista veze sa fudbalom....

Slazem se oko 100%greeneyes wrote:Bešić je zvijer od igrača, samo da još bude standardan u klubu i biće još bolji. Mali ima damu povući loptu kad to niko ne smije, a o njegovoj defanzivi i borbenosti da ne trošimo riječi, još ovo sinoć nije ni izbliza dobro odigrao kako zna.

Maja wrote:Prikazuje kamera zene na tribini kao i uvijek prije utakmice kad prepoznah
Ibisevicevu zenu, ona kovrdzava, bila je na forumu vijest o njoj.
Slabo navijaca.