B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, Andora

Zaključane teme i one bez ikakvog smisla
Locked
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9978 times
Been thanked: 11848 times
Status: Offline

Re: B: Bosna i Hercegovina, Belgija, Izrael, Vels, Kipar, An

Post by Krokodil Behko »

Da repriziramo tabelu..

Image

Momci, poraz nam ne igra, a ni bod ne pomaže mnogo.
Bit će teško ali jbg.. Hajmo, hajmo hajmo , hajmo ih satrati
:tooo
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Teško.. Belgija je odlučila da proradi baš večeras, poslije nekoliko slabih partija.
Možda naši i nisu toliko loši i stičem takav utisak (sjetimo se gostovanja u Izraelu) ali Belgija zasluženo vodi.

Izrael večeras uzima svoje bodove protiv Andore, a Cipar i Wales neriješeno na poluvremenu. Sad ćemo opet biti predzadnji i neizostavno moramo dobiti sve ostalo, samo da bi stigli do treće pozicije.
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Post by greeneyes »

KaRastrofa! Ništa pozitivno nisam vidio včrs, možda prvih dvadesetak minuta smo dobro branili gol i odolijevali napadima Belgijanaca, al' poslije prvog primljenog gola sve je otišlo u hurac krasni. Jedina pozitivna stvar jeste bogotac Džeko i njegov majstorski gol i donekle Muhamed Bešić i njegovo iznošenje lopte, ovo ostalo je čuča. Počevši prije svega od postavke Baždarevića, Vranješ onako "nizak" nije smio igrati u prvih jedanaest ako se znalo da su Belgijanci strašno jaki u skok igri(a kako i ne bi bili kad ih je 8 od 11 preko 185-6 cm.), morao je sa Spahićem igrati visoko Šunjić, morao! Dalje, Begović me strašno razočarao, on i njegovo (ne)branjenje šuteva s distance je postalo smiješno-tužno. :roll
Pjanića nema nigdje, doduše dobro je čuvan, Medunjanin je igrač manje.. Ne znam, s ovakvim prsitupom nemamo se čemu dobrom nadati.
Samo sabura
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator

Post by Krokodil Behko »

Pa eto, u drugom poluvremenu su i zaigrali ofanzivnije ali nemamo mi dovoljno štofa, dasavladamo Belgiju. Wales opet pobijedio i sudeći po situaciji na tabeli, maksimalno možemo do trećeg mjesta pa u baraž. Čak što se tiče Izraela, ne zavisi od nas dalje i nadati se da će biti potučeni bar jednom do kraja kvalifikacija, a mi sve da tučemo, pa čak i tada imat će bod više.

Image
REMB
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 7 times

Post by REMB »

Zijanili smo ga ovo prvenstvo...
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14698 times
Been thanked: 10229 times

Post by Julia-Klara »

Ono sto je cinjenica je ha damo goL u prvom dijelu prvog poluvremena gubimo utakmicu skoro pa po difoltu.
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Anonimus 9
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Anonimus 9 »

Vec odavno je poznato da mi imamo tjesne sanse za plasman tj minimalnu sansu da preko baraža odemo na prvenstvo to je nebitno pape je napravio te kixeve koje je napravio al i to je ne bitno bilo proslo stav nas iz BHF i moj licni stav je da je za sinocnji potop kriv i samo kriv Ognjen Vranješ i ovdje cu da podvucem crtu OGNJENE TVOJ SAT JE OTKUCAO ODLAZI !!!
Em sam izbjeglica ,em rođen na carski rez ,nit kuce nit picke materine
Pasaga
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 3940 times
Been thanked: 2966 times
Status: Online

Post by Pasaga »

Anonimus 9 wrote:Vec odavno je poznato da mi imamo tjesne sanse za plasman tj minimalnu sansu da preko baraža odemo na prvenstvo to je nebitno pape je napravio te kixeve koje je napravio al i to je ne bitno bilo proslo stav nas iz BHF i moj licni stav je da je za sinocnji potop kriv i samo kriv Ognjen Vranješ i ovdje cu da podvucem crtu OGNJENE TVOJ SAT JE OTKUCAO ODLAZI !!!
...dodaj tu i Pjanica...... :djed
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Ma ne treba puno ni prigovarati momcima, istina je da su mogli bolje(što su i dokazali u drugom poluvremenu) i da su trebali više pokušavati šutirati na gol s distance, jer i Medunjanin a i posliej Hajrović su dokazali da imaju projektil u nogama, al' isto tako istina je i da je Belgija svjetski vrh i da na svim pozicijama imaju svjetske klase, a o klupi i njenoj širini da i ne govorimo, strašna ekipa. Da još imaju boljeg selektora siguran sam da bi bili top 3 najjače ekipe i jedan od favorita na svim jačim takmičenjima poput SP-a i EP-a.

I samo bih rekao da one koji pljuju Džeku treba protjerati iz BiH. Takav igrač se niej rodio, niti će se više roditi u BiH. Kad završi karijeru statuu mu napraviti. Samo njegov sinoćnji pogodak iz gotovo ničega, skoro s vrha šesnasesterca govori kakav je to majstor. :bih3
Samo sabura
Anonimus 9
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Anonimus 9 »

Pasaga wrote:
Anonimus 9 wrote:Vec odavno je poznato da mi imamo tjesne sanse za plasman tj minimalnu sansu da preko baraža odemo na prvenstvo to je nebitno pape je napravio te kixeve koje je napravio al i to je ne bitno bilo proslo stav nas iz BHF i moj licni stav je da je za sinocnji potop kriv i samo kriv Ognjen Vranješ i ovdje cu da podvucem crtu OGNJENE TVOJ SAT JE OTKUCAO ODLAZI !!!
...dodaj tu i Pjanica...... :djed
Da ti kazem sto se tice Miralema slazeem se da je lose odigrao sinoc ne samo on vec kompletna ekipa svaki igrac ima pravo na los dan a Ognjen ima losu godinu ne dan imao sam utisak da namjerno grijesi pa cak i onaj penal nije ni malo naivan siguran sam da je Ognjen nula od igraca a jos veca nula od covjeka zauzima mjesto nekim boljim igracima .
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

...ama,vidio sam ga kad je trebo izvest onaj slobodni.....
...pitam se,na osnovu cega ga smatraju nezamjenjivim....koje kredite ima .....
...zatim Kolasinac,dobar je momak,samo to nema nista veze sa fudbalom....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Hajmo sad nastaviti s pričom-ne valja pola ekipa, treba to rastjerati i sl. Ne mo'š naći boljeg od Pjanića bez obzira kako on odigrao. Jednostavno nemaš takav kvalitet(pogotovo s tehničke strane) u repki i to je to. Sinoć se nije vidio, ali su tome zaslužni strahovito jaki(ne samo fizički) defanzivni veznjaci kod Belgijanaca, a i nedostatak pomoći od npr. jednog Medunjanina koji osim onog jednog dobrog šuta nije ništa uradio, nit' ofanzivno, nit' defanzivno. Bešić je bio najbolji i još jedan tako sličan igrač bi nam zlata valjao. Ali ne mo'š s dva vezna igrača postići ništa, pogotovo ako nemaš ni pomoći od krilnih igrača, koji su non stop morali visiti u defanzivi kao ispomoć bekovima, jer sami nisu mogli protiv strahovito jake navale Belgije.
Samo sabura
Anonimus 9
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Anonimus 9 »

Pasaga wrote:...ama,vidio sam ga kad je trebo izvest onaj slobodni.....
Sejo Kolasinac je vjeruj mi igracina samo je dugo bio van terena ispo iz forme vidjet ces aBd dok formu vrati vjeruj mi stijena lik
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

greeneyes wrote:Hajmo sad nastaviti s pričom-ne valja pola ekipa, treba to rastjerati i sl. Ne mo'š naći boljeg od Pjanića bez obzira kako on odigrao. Jednostavno nemaš takav kvalitet(pogotovo s tehničke strane) u repki i to je to. Sinoć se nije vidio, ali su tome zaslužni strahovito jaki(ne samo fizički) defanzivni veznjaci kod Belgijanaca, a i nedostatak pomoći od npr. jednog Medunjanina koji osim onog jednog dobrog šuta nije ništa uradio, nit' ofanzivno, nit' defanzivno. Bešić je bio najbolji i još jedan tako sličan igrač bi nam zlata valjao. Ali ne mo'š s dva vezna igrača postići ništa, pogotovo ako nemaš ni pomoći od krilnih igrača, koji su non stop morali visiti u defanzivi kao ispomoć bekovima, jer sami nisu mogli protiv strahovito jake navale Belgije.
...Besic je cigra......iznenadio me....
krilni igraci....nula....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

Anonimus 9 wrote:
Pasaga wrote:...ama,vidio sam ga kad je trebo izvest onaj slobodni.....
Sejo Kolasinac je vjeruj mi igracina samo je dugo bio van terena ispo iz forme vidjet ces aBd dok formu vrati vjeruj mi stijena lik
...nadam se,u svemu treba iskustvo...
nekako mi je vise ...snagator...ho-ruk...
pod hitno se mora tehnicki usavrsit.....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Anonimus 9
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Anonimus 9 »

Samo je problem u globalu loša igra i ne zalaganje a mume je mašina i polahko al sigurno jedan od naj bitnih igraca repke mislim da je lulic jako los kreator igre pa cak smatram da bi se mume jako bolje snalazio da rotira poziciju sa lulom to je iz moje perspektive
greeneyes
Hadžija
Hadžija

Post by greeneyes »

Bešić je zvijer od igrača, samo da još bude standardan u klubu i biće još bolji. Mali ima damu povući loptu kad to niko ne smije, a o njegovoj defanzivi i borbenosti da ne trošimo riječi, još ovo sinoć nije ni izbliza dobro odigrao kako zna.
Samo sabura
Anonimus 9
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo

Post by Anonimus 9 »

greeneyes wrote:Bešić je zvijer od igrača, samo da još bude standardan u klubu i biće još bolji. Mali ima damu povući loptu kad to niko ne smije, a o njegovoj defanzivi i borbenosti da ne trošimo riječi, još ovo sinoć nije ni izbliza dobro odigrao kako zna.
Slazem se oko 100%
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8210 times
Been thanked: 19309 times

Post by Maja »

Prikazuje kamera zene na tribini kao i uvijek prije utakmice kad prepoznah
Ibisevicevu zenu, ona kovrdzava, bila je na forumu vijest o njoj.

Slabo navijaca.
Pasaga
Hadžija
Hadžija

Post by Pasaga »

Maja wrote:Prikazuje kamera zene na tribini kao i uvijek prije utakmice kad prepoznah
Ibisevicevu zenu, ona kovrdzava, bila je na forumu vijest o njoj.

Slabo navijaca.

..po stadiona prazno.....
... :pusi
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce

Locked

Return to “Kontejner”