Omeksala je u zadnje vrjemeSocrates wrote: 06 Jun 2020, 18:21 Mene čudi da briga nije bila agresivnija da nas sve ubjedi da nismo u pravu.
Moze li zena biti samo za jednog muskarca
Moderators: spacebound, Duminjo
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53264 times
- Been thanked: 9459 times
- Status: Online
Re: Moze li zena biti samo za jednog muskarca
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
- Status: Offline
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Nešto razmišljam, koliko je zapravo bitno zadržati većinu tih krakteristika i dalje koje su je i privukle prvobitno? Mislim na to, da se čovjek ne zapusti/opusti, već da nastavi biti ono što i jeste bio prethodno, eventualno da se trudi i za nešto više? Izgled je nemoguće zadržati, može se čovjek brinuti o sebi, ali izgled ne možemo zadržati kroz život.
Može li neko iz svog ugla napisati šta dovede do zasićenja u vezi/ braku?
Da li je bitno kako se ko vodi u životu i da se nađe sa osobom koja je na istim talasnim dužinama? Ovo mislim na situacije gdje osoba voli da je u vezi taj period dok joj je lijepo, i kada prođe taj period želi da promijeni partnera, u odnosu na osobu koja je spremna da se potrudi i poradi na stvarima kada dođu teška vremena. Ove dvije osobe imaju različite poglede na veze i sve, i nikako neće moći naći zajednički jezik.
Da li je bitno kako se ko vodi u životu i da se nađe sa osobom koja je na istim talasnim dužinama? Ovo mislim na situacije gdje osoba voli da je u vezi taj period dok joj je lijepo, i kada prođe taj period želi da promijeni partnera, u odnosu na osobu koja je spremna da se potrudi i poradi na stvarima kada dođu teška vremena. Ove dvije osobe imaju različite poglede na veze i sve, i nikako neće moći naći zajednički jezik.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ne volim zivotinje
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

zar jesam
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Onda crMcica iz Afrike
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
Venera
- Seksologinja

pokusati promjeniti nekoga u vezi je ortodoksna glupostalmir90 wrote: 06 Jun 2020, 18:43 Nešto razmišljam, koliko je zapravo bitno zadržati većinu tih krakteristika i dalje koje su je i privukle prvobitno? Mislim na to, da se čovjek ne zapusti/opusti, već da nastavi biti ono što i jeste bio prethodno, eventualno da se trudi i za nešto više? Izgled je nemoguće zadržati, može se čovjek brinuti o sebi, ali izgled ne možemo zadržati kroz život.
to mi je grozno
tko zaista zeli ulagati sebe sa ciljem promjeni osobu u vezi ili braku
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Slijepa ljubav nije zdrava...almir90 wrote: 06 Jun 2020, 18:10Zbog čega ne bi poželjela tako nešto nikome?Chloe wrote: 06 Jun 2020, 16:35
Normalno je da smo različiti, i da te neko ne razumije. Pusti to. Imaš svoje.
Ja sam u brak uşla iz ljubavi. Oboje smo bili ko crkveni miševi. Problemi se pojave i pored ljubavi. Ja sam voljela slijepo. To nikad nikom ne bih poželjela, ni vlastitoj djeci.
- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4923 times
Arzo, arzonja
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4404 times
- Been thanked: 3356 times
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 753 times
- Been thanked: 1136 times
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 9716 times
- Been thanked: 8353 times
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1665 times
- Been thanked: 3158 times
- Status: Online
Mora kad ja kazem. Ako nece u Hag je posalati.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Onda je ne znas zadovoljiti
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2877 times
- Been thanked: 23822 times
Pokusavo ne pokusavo brak ce te svakako promijeniti ako potraje. Onaj ko voli ce ulagati sebe.A zena ko zena, ako je nasla ono sto je trazila to je taj i to. Tezi su muskarci sto se toga tice.Venera wrote: 06 Jun 2020, 19:17pokusati promjeniti nekoga u vezi je ortodoksna glupostalmir90 wrote: 06 Jun 2020, 18:43 Nešto razmišljam, koliko je zapravo bitno zadržati većinu tih krakteristika i dalje koje su je i privukle prvobitno? Mislim na to, da se čovjek ne zapusti/opusti, već da nastavi biti ono što i jeste bio prethodno, eventualno da se trudi i za nešto više? Izgled je nemoguće zadržati, može se čovjek brinuti o sebi, ali izgled ne možemo zadržati kroz život.
Da li je bitno kako se ko vodi u životu i da se nađe sa osobom koja je na istim talasnim dužinama? Ovo mislim na situacije gdje osoba voli da je u vezi taj period dok joj je lijepo, i kada prođe taj period želi da promijeni partnera, u odnosu na osobu koja je spremna da se potrudi i poradi na stvarima kada dođu teška vremena. Ove dvije osobe imaju različite poglede na veze i sve, i nikako neće moći naći zajednički jezik.![]()
![]()
to mi je grozno![]()
tko zaista zeli ulagati sebe sa ciljem promjeni osobu u vezi ili braku![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2877 times
- Been thanked: 23822 times
Ti si ono sto si i to ces i ostati. Mnoge stvari ce se mijenjati al one osnovne kakav si ostaju tvoja crta. Ako ste se u osnovnim nasli a ne u prolaznim furkama,to je dobra osnova. Dalje gradis. U teskim fazama zivota se najbolje vidi s kim si i kakav je. A bice ih. Mora. To zapustanje zavisi od tebe. Jebo izgled, nema ga da nije ostario. Bitno je kako se ti osjecas i da si sebi dobar i zdrav, onda si i drugom. Sa 130 kila, pretjerivanjem u bilo cemu, tesko. Garderoba, trening, hobi, neka zadovoljstva samo tvoja ili sa partnerom, nebitno, te cine zadovoljnim.Ako i nisu bitna partneru, tebi jesu. Pici. Ako te sprjecava u tome, minus ko kuca. Na to vise te zivot tjera i normalno da ces teziti ka visem. I u finansijama i drugim stvarima. Sam zivot te na to tjera, kuca, djeca, potrebe, dolazi vrijeme da i o roditeljima brines i pomazes. Sve manje si ti potrosac a sve vise brines da drugi imaju dovoljno. Ko je nakrivo nasadjen i vazda hoce vise, samo ja, ja, i ja mu na pameti, tesko ce ostati sretan i zadovoljan. Izace mu ja i ja na nos.Sto bi pjesma rekla.... Samo zivi samo budi, svi odgovori doci ce sami...almir90 wrote: 06 Jun 2020, 18:43 Nešto razmišljam, koliko je zapravo bitno zadržati većinu tih krakteristika i dalje koje su je i privukle prvobitno? Mislim na to, da se čovjek ne zapusti/opusti, već da nastavi biti ono što i jeste bio prethodno, eventualno da se trudi i za nešto više? Izgled je nemoguće zadržati, može se čovjek brinuti o sebi, ali izgled ne možemo zadržati kroz život.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
Venera
- Seksologinja

HAVANA, dobar jutrek, nisam razumejla, u vezi cega su tzi muskarci ? da promjene sebe?HAVANA wrote: 07 Jun 2020, 06:16Pokusavo ne pokusavo brak ce te svakako promijeniti ako potraje. Onaj ko voli ce ulagati sebe.A zena ko zena, ako je nasla ono sto je trazila to je taj i to. Tezi su muskarci sto se toga tice.Venera wrote: 06 Jun 2020, 19:17
pokusati promjeniti nekoga u vezi je ortodoksna glupost![]()
![]()
to mi je grozno![]()
tko zaista zeli ulagati sebe sa ciljem promjeni osobu u vezi ili braku![]()