To je već neka druga priroda fotkanja, ali obično ono što radiš samo za sebe je neprocjenjivo. Ideš gdje te mogućnosti i mašta nose.Jonas wrote: 30 Nov 2019, 14:30Moze se zaista napraviti dobra fotka, samo na kraju to ovisi o namjeni, svrhi. Za neke fotke (za komercionalne svrhe) smijem ici sam do ISO 400.SmokingMan wrote: 30 Nov 2019, 14:01
Treba imati, čisto da nešto uradiš iz prve ruke. Ovako dok izvadiš aparat, podesiš parametre, eventualno budeš primoran da zamjeniš objektiv, ako već predhodno nisi. Uz malo sreće a i kreativnost može se napraviti stvarno dobra fotka. Sa ovim svojim Huaweijem sam shvatio da mob nije više tek puka igračkica, a i to da još mnogo toga trebam naučiti sa manual postavkama, koje se mogu otvoriti sa pojedinim aplikacijama. Zagarantovana zabava...![]()

Koliko mi je žao što nisam iskorisito ljeto kako treba, ima tako divnih Sela u okolici Sarajeva koje sam mogao obići i napraviti neku zanimljivu reportažu. Eto, neka su nadanja da bi naredno proljeće/ljeto/jesen mogli biti moji najbolji periodu u životu. Stvar je što me prati prokrastinacija, i što svako malo odgađam planirano...