naravno da trebasGospođa Brams wrote:Probudim se i dobijem poruku od starog da me čekaju ćevapi za sat vremena, mislim moram li nešto više reć
pozvati i nas
Moderator: VIP
naravno da trebasGospođa Brams wrote:Probudim se i dobijem poruku od starog da me čekaju ćevapi za sat vremena, mislim moram li nešto više reć

i kaze neko skupa janjetina , pih ode janje za kanticu brasna CIJENA: 139.00 KM 

Bolje da nam Ideja ostale detalje ispričaniska grana wrote:Jučerašnji bi bilo ispravnije reći....uljepšalo u tolikoj mjeri da je večer balansirala na tankoj žici između jave i sna (:sadbiišaoonajjulijinsmajli)
Međutim, ne znam imam li dozvolu da pišem, pa ću se dok je ne dobijem suzdržati![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
niska grana wrote:Jučerašnji bi bilo ispravnije reći....uljepšalo u tolikoj mjeri da je večer balansirala na tankoj žici između jave i sna (:sadbiišaoonajjulijinsmajli)
Međutim, ne znam imam li dozvolu da pišem, pa ću se dok je ne dobijem suzdržati![]()

niska grana wrote: usput zaboravivši svima platiti kafu i promašivši izlazna vrata prilikom čega sam umalo odalamio glavom od rešetke protivpožarnog izlaza.

Ma zasto, pa ti si njih sa Idejom dočeko, zar ne?niska grana wrote:Eh, pošto su izgleda Rusija i Kina skinule privremeni veto i odobrile mi dozvolu - pohvalio bih se da sam imao priliku da upoznam & uživo vidim Tigris i Heidi, što mi je nemalo uljepšalo jednu kratku ali veoma posebnu večer. Čiji će utisci možda tu i tamo izgledati pretjerano, patetično i besmisleno, ali je to ono što zaista mislim i što sam osjetio pa ću ih podijeliti s vama dok su još svježi (iako imam neumitan osjećaj da će mi Mr. No nakon svega uz laganu mezu piti krv na slamku danima)

Ma to ti samo uzvraćam malopređašnju usluguHeidi wrote:jooojodoh sad u sumu
![]()

dje ti dusa?! tako hranis samo jedna usta, a janjetom bi nahranio sve nas ovdje. stidi se svojih postupaka.Rum wrote:Narucio hapicu stize sutra![]()
i kaze neko skupa janjetina , pih ode janje za kanticu brasna CIJENA: 139.00 KM

Users browsing this forum: dert, Matan, Mutevelija, uvijek_kontra, Zana and 7 guests