kako to izgleda

Moderators: spacebound, Duminjo
kako to izgleda
ma nisam vidjela, a moj odgovor je univerzalanspacebound wrote: 01 Mar 2020, 11:59Ali, venero, citarala si post u kojem se zena bukvalno pitanjem obratila sisatim forumasicama.Venera wrote: 01 Mar 2020, 11:58
pa i mi sa malim sisama se znojimo isppod grudanjaka , ako je materijal los , a vani iznad 30 stepeni u plusu![]()
Ja sa par haljinica koje nemaju bretele, nego samo onu gumu gore, ni ne nosim grudnjak ...Julia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 12:01 najgore mi je sto imam par haljinica sa bretelama, i nema sanse da mogu naci grudnjak bez bretela da mi dovoljno cvrsto drzi grudi, tako da imam i grudnjak u boji haljine, da ne odskace puno u odnosu na bretele![]()
Isto, najmrze mi kad mi se svidi nesto sto nema rukave, bretele, nistaJulia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 12:01 najgore mi je sto imam par haljinica sa bretelama, i nema sanse da mogu naci grudnjak bez bretela da mi dovoljno cvrsto drzi grudi, tako da imam i grudnjak u boji haljine, da ne odskace puno u odnosu na bretele![]()
Klasičan grudnjak ali vizuelno smanji izgled za veličinu jedne košarice
space, vidjel si ovaj grudnjak, o tome pisem, najbolji su za sve siseNora Ibsenova wrote: 28 Feb 2020, 21:54Ja ba, i vidi kako ga je okačila.
Ja Liscin grudnjak držim na vješalici![]()
![]()
Nisu za one koje imaju(mo) izrazene bradaviceVenera wrote: 01 Mar 2020, 12:04space, vidjel si ovaj grudnjak, o tome pisem, najbolji su za sve siseNora Ibsenova wrote: 28 Feb 2020, 21:54
Ja ba, i vidi kako ga je okačila.
![]()
![]()
![]()
Nora Ibsenova wrote: 01 Mar 2020, 12:02Ja sa par haljinica koje nemaju bretele, nego samo onu gumu gore, ni ne nosim grudnjak ...Julia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 12:01 najgore mi je sto imam par haljinica sa bretelama, i nema sanse da mogu naci grudnjak bez bretela da mi dovoljno cvrsto drzi grudi, tako da imam i grudnjak u boji haljine, da ne odskace puno u odnosu na bretele![]()
ja ih nosimspacebound wrote: 01 Mar 2020, 12:06Nisu za one koje imaju(mo) izrazene bradaviceVenera wrote: 01 Mar 2020, 12:04
space, vidjel si ovaj grudnjak, o tome pisem, najbolji su za sve sise![]()
![]()
![]()
isto takogospođa Brams wrote: 01 Mar 2020, 12:04 Ja ne mogu bez grudnjaka ista obuc, nema sanse
Nisam izasla iz kuce bez grudnjaka sigurno 15 godina![]()
Ja sam zbog bolidiranog počela kupovati grudnjake s debljim košarama, a ne volim ih.Venera wrote: 01 Mar 2020, 11:54ma znam kao je vama, narocito ako imate izznadprosjcno velike grudi , upravo vas zeza znoj i dizanje grudi , odnosno potpora od strane kosrice i bretelicaJulia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 11:45
Ti nemas sise, ni samim tim probleme sa sisama, i mozes nositi nesto "nako". Nama treba nesto sto sise moze pridrzavati. Nije to isto.![]()
ali debele kosare , narocito sa jastucima su neto najruznije na trzistu grudanjaka , a debljina kosarice ne treba nikome![]()
ja nosim grudnjake jer imam jako izbocene bradavice![]()
Julia-Klara wrote: 01 Mar 2020, 12:06Nora Ibsenova wrote: 01 Mar 2020, 12:02
Ja sa par haljinica koje nemaju bretele, nego samo onu gumu gore, ni ne nosim grudnjak ...![]()
pa ne mogu, razlede se sise na sve stranespustaju se sa strane
Odoh sad probat sa i bez grudnjaka, pa mozda uslikat - ne valja
imamo isti problemZizi wrote: 01 Mar 2020, 12:07Ja sam zbog bolidiranog počela kupovati grudnjake s debljim košarama, a ne volim ih.Venera wrote: 01 Mar 2020, 11:54
ma znam kao je vama, narocito ako imate izznadprosjcno velike grudi , upravo vas zeza znoj i dizanje grudi , odnosno potpora od strane kosrice i bretelica![]()
ali debele kosare , narocito sa jastucima su neto najruznije na trzistu grudanjaka , a debljina kosarice ne treba nikome![]()
ja nosim grudnjake jer imam jako izbocene bradavice![]()
Jednom sam držala neko predavanje i većina auditorija mi je buljila u grudi, ukrutile se bradavice, a imala tanki grudnjak, džaba što je bila deblja i šira bluza, baš se vidjelo. Jesu me kolege zezale, kako sam imala zanimljivo predavanje![]()
Ne svidja mi se ovoVenera wrote: 01 Mar 2020, 12:04space, vidjel si ovaj grudnjak, o tome pisem, najbolji su za sve siseNora Ibsenova wrote: 28 Feb 2020, 21:54
Ja ba, i vidi kako ga je okačila.
![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests