Vojska BiH
Moderator: Krokodil Behko
- Chloe
- Žena za sva vremena
- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3483 times
- Status: Offline
Re: Vojnik Oružanih snaga BiH pijan masturbirao u vozilu
Još jedan bum naslov vijesti kojeg tekst ne prati ... Pijan uniformisan vojnik Armije BiH u parkiranom auto je jedino sigurno za mastrubiranje postoji osnovana sumnja koja je bazirana na izjavi svjedoka.
Strašno je ako on to jeste radio i dokaže li se velika ljaga pada i na Armiju BiH koja prilikom prijema ima stroge kriterije kao i psiho- fizičke preglede. ( mada ne znam može li se takav poremečaj teka tako otkriti)
Po onom što piše u vijesti već postoje prijave nepoznate(ih) osoba takvog ponašanja u okolini, i pozivani su svjedoci na idetifikaciju pri kojoj nije on prepoznat.
U slučaju, da gospođa nije dobro vidjela ( nije isključeno ako već imaju u podsvijesti takvu pojavu) život ovog momka je poprilično uništen, jer ipak nije isto biti pijan i biti "poremećen".
Previše je kod nas slučajeva gdje se iza prijava kriju razno razni motivi, a novine i narod na prvu osude i popljuju osumnjičenog.
Ne branim momka, kritikujem naše "novinarstvo" koje itekako utječe na nas i naše živote svojim izvještavanjem.
Strašno je ako on to jeste radio i dokaže li se velika ljaga pada i na Armiju BiH koja prilikom prijema ima stroge kriterije kao i psiho- fizičke preglede. ( mada ne znam može li se takav poremečaj teka tako otkriti)
Po onom što piše u vijesti već postoje prijave nepoznate(ih) osoba takvog ponašanja u okolini, i pozivani su svjedoci na idetifikaciju pri kojoj nije on prepoznat.
U slučaju, da gospođa nije dobro vidjela ( nije isključeno ako već imaju u podsvijesti takvu pojavu) život ovog momka je poprilično uništen, jer ipak nije isto biti pijan i biti "poremećen".
Previše je kod nas slučajeva gdje se iza prijava kriju razno razni motivi, a novine i narod na prvu osude i popljuju osumnjičenog.
Ne branim momka, kritikujem naše "novinarstvo" koje itekako utječe na nas i naše živote svojim izvještavanjem.

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40452 times
- Been thanked: 26622 times
Armija bih ima myda 

Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Pa zato sam zamolio njega a sad i tebe da se preciznije izražavate. Nisam ja čitač misli.damir5 wrote: 25 Feb 2018, 10:26Nisi ni ti procitao a jos manje skontao sta sam ja htio reciSocrates wrote: 25 Feb 2018, 10:23Šta je bolan boldao?damir5 wrote: 25 Feb 2018, 10:17 Pa kvotao je, boldao dio komentara i napisao priču o skupljačici kondoma. I to sve nije ništa, ccc![]()
I kakve veze ima skupljanje kondoma sa spejs?
Šta joj je htio reći time?
Da previše moralise? Da ide skupljat' kondome?
Jel' čitate vi nekad sami sebe?![]()

Jedino razumno objašnjenje kondom incidenta je da stare žene koje moralisu i skupljaju kondome su iste kao i ove sto prijavljuju javne drkadzije.
Lude, i jedne i druge, dakle. Jel' se slazemo svi sa tim? Trebali bi pustiti sve manijake da drkaju u javnosti, i imacemo happy society.

Kakve veze spejs ima sa tim?

Pogotovo mi ne ide u glavu Mutino ukljucivanje posto bi on trebao da odobrava i prijavljivanje drkadzije i lady sakupljacicu kondoma.

. . . . . . . . .
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9789 times
- Been thanked: 16439 times
- Status: Online
vjerovatno spejs ima veze jer ima "muda'"( vidi vraga
) da stvari nazove onako kako vidi i nikad nece presutit, zazmirit ili preskocit gadost kad je prepozna.
Damire, ja sam skontala u kojem smjeru ide tvoj komentar, sve ok

Damire, ja sam skontala u kojem smjeru ide tvoj komentar, sve ok

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7734 times
- Been thanked: 18222 times
Prestanite odmah.
Ti Soc nesto tu pises o Pasaginom poredjenju a zaboravljas tvoje jucesnje poredjenje u vezi prostitutki i Chlo koje se isto ovako dvosmisleno moglo shvatiti kao Pasagin post.
Zato nijedne vise. Ni ti ni Spejs ni damir ni Pasa.
Muta je banovan i kraj price.
Ti Soc nesto tu pises o Pasaginom poredjenju a zaboravljas tvoje jucesnje poredjenje u vezi prostitutki i Chlo koje se isto ovako dvosmisleno moglo shvatiti kao Pasagin post.
Zato nijedne vise. Ni ti ni Spejs ni damir ni Pasa.
Muta je banovan i kraj price.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4312 times
- Been thanked: 3237 times
I ja bih, da se kojim slučajem zadesim sam i pijan u vozilu, zavrnuo rukave, pljunuo u šake i... Šta drugo da se radi u tom slučaju, msm 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
spacebound wrote: 25 Feb 2018, 07:13 moj komentar, ne na njega, on je samo jedan, vec na vas sve muske koji ste komentarisali dosadna temi, osim ovog kojeg ne vidim sta pise i storma jeTreba sto vise citati, pokazete se
![]()

Samo sabura
Ne znam sta je ovdje toliko strasno osim da je on onanirao na javnom mjestu u vozilu gdje i nije bas lako vidljivo sta se desava osim ako se ne zastane i zagleda.Cudno jest,neprikladno,isto tako.Bilo bi interesantno vidjeti sta bi se desilo da je to bila "pripadnica ljepseg spola"koja je onanisala.Zna se da to i zene rade u istom obimu kao i muskarci,mozda i vise,mada je skuplje.
Pitam se da li bi muskarci prijavili to nedolicno ponasanje,ja ne bih....... 

Pametni uce i od budala, budale ni od pametnih
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Jesi li ti čitao sta piše u uvodnom tekstu ili samo napamet komentarises?gaga wrote: 25 Feb 2018, 13:07 Ne znam sta je ovdje toliko strasno osim da je on onanirao na javnom mjestu u vozilu gdje i nije bas lako vidljivo sta se desava osim ako se ne zastane i zagleda.Cudno jest,neprikladno,isto tako.Bilo bi interesantno vidjeti sta bi se desilo da je to bila "pripadnica ljepseg spola"koja je onanisala.Zna se da to i zene rade u istom obimu kao i muskarci,mozda i vise,mada je skuplje.Pitam se da li bi muskarci prijavili to nedolicno ponasanje,ja ne bih.......
![]()
Lijepo piše da je pokazivao spolni organ ženama na parkiralištu autobuske stanice i masturbirao.

. . . . . . . . .
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1469 times
- Been thanked: 1383 times
Mozda je zapravio bio mlin za kavu...Socrates wrote: 25 Feb 2018, 13:24Jesi li ti čitao sta piše u uvodnom tekstu ili samo napamet komentarises?gaga wrote: 25 Feb 2018, 13:07 Ne znam sta je ovdje toliko strasno osim da je on onanirao na javnom mjestu u vozilu gdje i nije bas lako vidljivo sta se desava osim ako se ne zastane i zagleda.Cudno jest,neprikladno,isto tako.Bilo bi interesantno vidjeti sta bi se desilo da je to bila "pripadnica ljepseg spola"koja je onanisala.Zna se da to i zene rade u istom obimu kao i muskarci,mozda i vise,mada je skuplje.Pitam se da li bi muskarci prijavili to nedolicno ponasanje,ja ne bih.......
![]()
Lijepo piše da je pokazivao spolni organ ženama na parkiralištu autobuske stanice i masturbirao.![]()

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
Nisam detaljno procitao,kako ti kazes,uvodni tekst.U pravu si.Ali,cini mi se da su te,kojima je pokazivao svoju muskost,dobro i detaljno to pogledale,da bi,u dokaznom postupku valjda,mogle da opisu isti.......nepristojni cin.zloćko tokmak wrote: 25 Feb 2018, 13:25Mozda je zapravio bio mlin za kavu...Socrates wrote: 25 Feb 2018, 13:24Jesi li ti čitao sta piše u uvodnom tekstu ili samo napamet komentarises?gaga wrote: 25 Feb 2018, 13:07 Ne znam sta je ovdje toliko strasno osim da je on onanirao na javnom mjestu u vozilu gdje i nije bas lako vidljivo sta se desava osim ako se ne zastane i zagleda.Cudno jest,neprikladno,isto tako.Bilo bi interesantno vidjeti sta bi se desilo da je to bila "pripadnica ljepseg spola"koja je onanisala.Zna se da to i zene rade u istom obimu kao i muskarci,mozda i vise,mada je skuplje.Pitam se da li bi muskarci prijavili to nedolicno ponasanje,ja ne bih.......
![]()
Lijepo piše da je pokazivao spolni organ ženama na parkiralištu autobuske stanice i masturbirao.![]()
![]()

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14318 times
- Been thanked: 9906 times

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- Melek
- Deer Hunter
Pa eto, uvodni ne uvodni, ne treba prejudicirati. Mozda se pitomcu pridrkalo a cajke odnekuda nabasale pa eto, ispade da je jos i egzibicionista osim sto je podmirivao vlastite potrebe. U autu, diskretno. Sam sa sobom 
Uostalom, sta? Treba li se puno vjerovati babi od 61 godinu koja ce sve i svasta lupiti samo da i ona ispadne seksualno atraktivna

Uostalom, sta? Treba li se puno vjerovati babi od 61 godinu koja ce sve i svasta lupiti samo da i ona ispadne seksualno atraktivna

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Aha...OK, razumijem... Svejedno vam ako se nesto ovako dogovdi vasim majkama, kcerkama, sestrama.
Hvala na objasnjenju

Hvala na objasnjenju

Cuda se desavaju sa tim zenama danas.Neki dan citam da su se mnoge,glumice,pjevacice,poznate zene,sjetile poslije dvadeset i vise godina bile zlostavljane.Ponizavali su ih kazu,razni glumci,pjevaci,reziseri,politicari itd.I to su iznijele u jednom kratkom periodu,otprilike u deset dana.Melek wrote: 25 Feb 2018, 15:49 Pa eto, uvodni ne uvodni, ne treba prejudicirati. Mozda se pitomcu pridrkalo a cajke odnekuda nabasale pa eto, ispade da je jos i egzibicionista osim sto je podmirivao vlastite potrebe. U autu, diskretno. Sam sa sobom
Uostalom, sta? Treba li se puno vjerovati babi od 61 godinu koja ce sve i svasta lupiti samo da i ona ispadne seksualno atraktivna![]()
Doslo im valjda iz podsvjesti,svima,u istom trenutku.Kao neka kampanja.

Cime su to "majke,sestre,kcerke"ostecene.Okrenes glavu i prodjes.Jedino ako je to radio na autobuskom stajalistu,pjesackom prelazu i sl.Onda je to malo teze.Ali i to se moze srediti,ruku na oci nekoliko sekundi i eto.Julia-Klara wrote: 25 Feb 2018, 15:57 Aha...OK, razumijem... Svejedno vam ako se nesto ovako dogovdi vasim majkama, kcerkama, sestrama.
Hvala na objasnjenju
![]()

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Znas li ti sta je seksualno uznemiravanje? Ocito da ne znas.
Bitno je da na nekim drugim temama moraliziras
Necu pozeljeti da se tvojima ovako nesto desi, jer one to nisu zasluzile, ali bih voljela da se desi tebi, pa da vidim da li bi prijavio ili samo prosao.
Fuj! U kojem svijetu ja zivim u pm!

Bitno je da na nekim drugim temama moraliziras
Necu pozeljeti da se tvojima ovako nesto desi, jer one to nisu zasluzile, ali bih voljela da se desi tebi, pa da vidim da li bi prijavio ili samo prosao.

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
Gora sma ja budala sto pokusavam ukazati na ono sto neki od vas ne razumiju.
Bitno je izvadit i izdrkat, pa gdje god to bilo.

Bitno je izvadit i izdrkat, pa gdje god to bilo.

- Melek
- Deer Hunter
A znas na sta se meni povraca? Na ime naselja "Lazarevo" u BL koje se prije rata zvalo "Budzak" a sad dobilo ime po caru\knezu\cemu li vec Lazaru. Plus jos kad ljigavi Avaz objavi tu vijest sa svojim precutnim blagoslovom tog imena, na to mi se povraca. Sve ostalo moze a i ne mora biti istina i mi mozemo samo da nagadjamo.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.