Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Tigris wrote:sto se tice tebe i mene .............od uleme, ja pripadam paparazziju....ali.....kad budemo na ahiretu., a kad ja odlezim svoj dzehenem.............bicu jedna od njegovih hurija
EE nemoj da ti nađem post kad si me htjela a ja pristao, ne može to tako kao da sam ja birao, nema tog odbacivanja, kakvo je to ponašanje uzet ću te kad hoću odbaciti ću te kad hoću. Ali etop opraštam ti, samo više nismo spareni. Nemoj me pokušavat više spariti sa sobom, koristeći moj merhametluk. Možemo ostati samo foumaši ništa više, ne spareni forumaši.
Allah te nagradio
naravno samo forumasi........mazno me storm svakako
a to
a pa ja... fali to, fali ... mogla sam se ja usemit foruski sa salahudinom
ali ne mogu, brate, kad je u svaku zaljubljen, ne mogu to
cak ni forumski
Last edited by Julia-Klara on 27 Mar 2016, 01:13, edited 1 time in total.
Tigris wrote:sto se tice tebe i mene .............od uleme, ja pripadam paparazziju....ali.....kad budemo na ahiretu., a kad ja odlezim svoj dzehenem.............bicu jedna od njegovih hurija
Ma kakav bre dzehennem, sad ne mogu aminovati post
Dakle Storm na zemlji, Pape na nebu....usput, gdje li se skrila ta dobra krajiska dusa
Tigris wrote:spini i pavlako..................ajte na crtu..............da vidimo...............samo probno.............. ne biste vjerovali kako to zna da sjevne
@Mirelam
Spincicu sada bi ti jednu onako iza usiju
-- pogresno mjesto
Samo da citiram ono sta se desilo i vadjenje iz konteksta od nase Spicice. Vidim da cita Avaz redovno.
Ako laze koza, ne laze rog
Mirelam wrote:
Chloe wrote:
SPINERKA wrote:@Mirelam
--jel ovo sigurno -tvojih ruku djela.
I ja sam ogledala tanjure pronicljivo, međutim, najbolje je vjerovati i pohvaliti ga.
Spincicu sada bi ti jednu onako iza usiju , medjuti obzirom da si curica ni cvijecem se ne usudjujem
A tebi Krajiskinjo za povjerenje