Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14601 times
- Been thanked: 10087 times
- Status: Offline
Re: Milorad Dodik - SNSD
Danas je Dragan Bursac na svom profilu podijelio tekst lika iz SIPE, koji zna i objasnjava kako se to radi.
Nije na odmet procitati.
Bice to sve ok. Promjena ustava nece biti isglasana 2/3cinskom vecinom, nema sanse.
Onda polako dalje...
Nije na odmet procitati.
Bice to sve ok. Promjena ustava nece biti isglasana 2/3cinskom vecinom, nema sanse.
Onda polako dalje...
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
Nista ne pise sto se vec ne zna.Julia-Klara wrote: 13 Mar 2025, 16:35 Danas je Dragan Bursac na svom profilu podijelio tekst lika iz SIPE, koji zna i objasnjava kako se to radi.
Nije na odmet procitati.
Onda polako dalje...
Sem sto je pogrijesio dvije stvari
1. SIPA se vec ogradila od ucestvovanja u ovoj akciji
2. Trio fantastico nisu vise sticena lica, oni su lica koja se ne odazivaju zakonu, i uskoro ce biti bjegunci pred tim zakonom, tako da Mupu rs nije posao da ih stiti.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

I jebes drzavu koja nema protokol za ovakve situacije nego moras mjesec dana pripremat taktiku kako da uhapsis lice koje zna da ces doci da ga hapsis.
Mogao je otkrit jos koju taktiku SIPE, da se dodik dobro pripremi.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2411 times
- Been thanked: 1133 times
U cemu je problem?Beni wrote: 13 Mar 2025, 13:22Jel ovo objavio da ne listam sad
1634754361_alija-izetbegovic-konacno-dobar-srbin-zato-glasajte.jpg
Znas li ti koliko je reformi uradio Dodik, koliko je sa njim formirano drzavnih agencija, ministarstava...
Sve je on to ovako ili onako uradio cime se jacala drzava. Pored toga on je bio baja u svom brlogu pa se okrenuo lovi. Prvo je spickao pare od Telekoma, opustosio IRB(3 miliona za svoju djecu), pa je unistio tri banke iz kojih je isisao sve sto se moglo, privatizovao je rafineriju a tragovi vode do Rusije gdje je kao suvlasnik svih tih sumnjivih ruskih firmi............do sutra bih mogao nabrajati gdje se sve uglavio.
Sada kada je neko poceo pitati za neke pare on je u stanju uvesti brlog u rat samo da zavara tragove opljackanih para.
Bez ikakvih problema bi se povukao u miran zivot samo ako bi mu neko garantovao miran zivot sa opljackanim parama a ovako, valja mu zabavljati sve oko sebe, prijetiti secesijom, izglasavati neke zakone...a VP jednom recenicom sve to ponisti.
Isto je ovo radio prije nekoliko godina kada je raspisao referendum o nezavisnosti. Dosla je Ketrin Eston i obecala mu da ce otici strani tuzioci(najveca nasa greska) a on je referendum nazvao ''anketom''.
Lopina koja je spremna sve uraditi radi LICNOG interesa.
Last edited by amidza idriz on 13 Mar 2025, 19:43, edited 1 time in total.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Tako je Nora. Ali ko je kriv, niko nije kriv. Desilo se.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Lavlje_srce
- Alienka

Uh.
Memento Mori
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3921 times
- Been thanked: 2952 times
- Status: Online
o ovom sam govorio jos prosle hefteNora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 17:01 I jebes drzavu koja nema protokol za ovakve situacije nego moras mjesec dana pripremat taktiku kako da uhapsis lice koje zna da ces doci da ga hapsis.
nikad nisam shvacen .....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- amidza idriz
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 2411 times
- Been thanked: 1133 times
Koliko je do sada SIPA kriminalaca rijesila slobode znajuci da su naoruzani.
Upali su u G.Maocu pa se nije nista desilo.
Culum je problem a u SIPI ce se naci uvijek dobrovoljaca da odrade taj posao.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Lavlje_srce
- Alienka

Dasta ce. Pa covjece da si izabrao 5 nasumicnih ljudi s ulice i pustio ih da vode zemlju 30 godina, uradili bi bolji posao. Mile nije od juce, ptice na grani znaju sta zeli on i RS od prvog dana. Sta se uradilo da ne dodje do ovoga? Je li se razvijala odbrana? Je li se razvijala infrastruktura? Je li se razvijala diplomacija i jesu li se lobirali oni od uticaja u svijetu? Kod nas lobiraju svjesni gradjani iz dijaspore i to je to sto se rice diplomacije i lobiranja. Dijaspora upumpava novac u zemlju iz ciste ljubavi prema svojima I zemlji isti broj godina. Ali ne moze diaspora izgraditi infrastrukturu i organizovati odbranu.amidza idriz wrote: 13 Mar 2025, 19:46 Koliko je do sada SIPA kriminalaca rijesila slobode znajuci da su naoruzani.
Mucili su nas mjesecima i prije godinu dana oko Rezolucije o Srebrenici. Tad sam sebi obecala da mi Dodik I Vucic nikad vise nece uzeti ni dan zivota, a evo i ove godine su mi upropastili pola Ramazana. A poznajem ljude koji 30 godina zive u strahu od novog rata. Pazi, to je pola ljudskog vijeka. Za to nije kriv Dodik i Vucic, nego minderasi s Poljina i beskicmenjaci koji su trenutno na vlasti.
I onda dodjes na Bosanski forum i kaze ti se da si "na strani cetnika". SMRT zdravog razuma.
Memento Mori
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Lakrdija.
Ramo Isak se busa u prsa da ce iznijet Dodika iz skupštine ako dobije nalog, a dobro zna da nema nadleznosti da djeluje na teritoriji rsa bez njihove saradnje a oni su svoj stav po pitanju ikakve saradnje vec izjasnili.
Dino predvidja da ce se Dodik zatvorit u Laktase, iako Dodik nema potrebe da to uradi jer je sticena osoba od strane mupa rsa "po zakonu", iako dobro znaju da status sticene osobe ne znaci i imunitet pred institucijama drzave, i sami direktno ucestvuju u krsenju zakona, a moglo bi se okarakterisat i kao teroristicki cin.
SIPA koja jedina pored sudske policije ima nadleznosti a i jedina ima neki respektabilan kapacitet da djeluje pod vodstvom Culuma koji je vec jednom doveo u pitanje svoje ispravno sprovodjenje zakona se na svaki nacin ogradjuje od potencijalnog ucesca i situaciju koju procjenjune kao visoko rizicnu vraca na teret sudske policije koja nema kapacitet da sprovede mjere privodjenja.
Tacno da ga stranci odvedu kako su ga doveli.
Dodik jest propo ko kauc, a i mi sa njim. Nek neko ugasi svjetlo.
Ramo Isak se busa u prsa da ce iznijet Dodika iz skupštine ako dobije nalog, a dobro zna da nema nadleznosti da djeluje na teritoriji rsa bez njihove saradnje a oni su svoj stav po pitanju ikakve saradnje vec izjasnili.
Dino predvidja da ce se Dodik zatvorit u Laktase, iako Dodik nema potrebe da to uradi jer je sticena osoba od strane mupa rsa "po zakonu", iako dobro znaju da status sticene osobe ne znaci i imunitet pred institucijama drzave, i sami direktno ucestvuju u krsenju zakona, a moglo bi se okarakterisat i kao teroristicki cin.
SIPA koja jedina pored sudske policije ima nadleznosti a i jedina ima neki respektabilan kapacitet da djeluje pod vodstvom Culuma koji je vec jednom doveo u pitanje svoje ispravno sprovodjenje zakona se na svaki nacin ogradjuje od potencijalnog ucesca i situaciju koju procjenjune kao visoko rizicnu vraca na teret sudske policije koja nema kapacitet da sprovede mjere privodjenja.
Tacno da ga stranci odvedu kako su ga doveli.
Dodik jest propo ko kauc, a i mi sa njim. Nek neko ugasi svjetlo.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 751 times
- Been thanked: 1136 times
Ne vjerujem da SIPA ima dovoljno ljudstva i logistike da se suoci sa policijom entiteta i da iznese pobjedu sa sigurnoscu
Da se sipi neko prikljuci, pravno legitimno nema i ne moze niko
Ovo sto Isak baljezga sa Federalnim snagama, to nema veze s vezom
Isto tako vojska ne dolazi u obzir
Nema ga ko hapsit et, lahko je srat, ko ce i kako ce
Da se sipi neko prikljuci, pravno legitimno nema i ne moze niko
Ovo sto Isak baljezga sa Federalnim snagama, to nema veze s vezom
Isto tako vojska ne dolazi u obzir
Nema ga ko hapsit et, lahko je srat, ko ce i kako ce
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ali ovo sto radi sa snagama MUPa RSa je fakticki otcjepljenje.
Hapsenje uz asistenciju EUFORa je poraz drzave.
- Pasaga
- Hadžija

to je zavrsena prica ....Nora Ibsenova wrote: 13 Mar 2025, 20:46 Ali ovo sto radi sa snagama MUPa RSa je fakticki otcjepljenje.
niko nece da prizna
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Ma otcjepice se od picke materine svoje
Samo sranje pravi bezveze, nit ima teritoriju, nit pare, nit ljudstvo, nit da mu to neko relevantan prizna…
Haza budala, mislio malo sve vuci za nos, kad su ga svi odjebali sad se preznojava i lupa glavom u zid.
Bizi, goni
Samo sranje pravi bezveze, nit ima teritoriju, nit pare, nit ljudstvo, nit da mu to neko relevantan prizna…
Haza budala, mislio malo sve vuci za nos, kad su ga svi odjebali sad se preznojava i lupa glavom u zid.
Bizi, goni
Dozvolite da se obratimo
- Pasaga
- Hadžija

dabogdo da je tako
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Nema od otcjepljenja nista, al sumnjam u hapsenje, nemamo mi infrastrakturu da Sarajevo hapsi po Banja Luci
Eufor i ove nato jedinice su druga prica, al da mi ne izgledamo ko protektorat i da samostalno odradimo hapsenje nema sanse
Eufor i ove nato jedinice su druga prica, al da mi ne izgledamo ko protektorat i da samostalno odradimo hapsenje nema sanse
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14247 times
- Been thanked: 23732 times
Pa nemas sta ne izgledati kao protektorat kad si defakto protektorat. Imas stranca koji je iznad ustava i bukvalno moze da donosi odluke kakve hoce, i to ce tako biti dok god ti je pola zemlje protiv postojanja zemlje u bilo kakvom obliku.
To sto drljave o nekoj ugrozenosti i uskracivanju prava je samo suplja i sredstvo za koje se nadaju da ce im pomoci da je skroz izbrisu sa lica zemlje.
Pisajih
To sto drljave o nekoj ugrozenosti i uskracivanju prava je samo suplja i sredstvo za koje se nadaju da ce im pomoci da je skroz izbrisu sa lica zemlje.
Pisajih
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23803 times
Kakvo ba odcjepljenje,kurko.Onda cemo se bijemo.Trenutno se pokusava bez bitke.Ko misli da neko iz sarajeva moze tek tako otici u banjaluku da ga uhapsi,nije dobre glave.Moze svasta al kad zapuca bice joj kuku.Polako ba dje ste navalili.Svakim danom tone i zatvara sebi vrata i mogucnosti.Prvi put je u bezizlaznoj situaciji,bar se meni tako cini.Il mu je pucat il bjezat,pa bujrum.Samo se jedno ne smije desiti,pregovaranje i vracanje njega na staro.To ako ko dopusti j.... mu rod i porod.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Ma ja, nece i ne treba nista preko noci
On je 25 godina haro po RS a Zorani i Milani mu klicali, sta sad neki Mujo treba da gine da se on uhapsi
Bjezi goni ga
On je 25 godina haro po RS a Zorani i Milani mu klicali, sta sad neki Mujo treba da gine da se on uhapsi
Bjezi goni ga
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2875 times
- Been thanked: 23803 times
Naravno da ne treba.Najlakse je zapucat.Sta onda? Uhapsit ga svakako treba al dok se jos malo poceka i stvore uslovi za to.Sam sebi kopa grob,sto se gurat?On bi sad najvise volio da mi zapucamo.To bi mu bio bingo.I vadiona.Samo polako i smireno.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.