Nervira me...

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9800 times
Been thanked: 16484 times
Status: Offline

Re: Nervira me...

Post by spacebound »

Evo ima i lejla takva iskustva :valja
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by lejlamo »

a nemam na društvenim mrežama, nisam nikada imala profile, meni dosta forumi :D. još da imam fejs :jok
ali razumijem o čemu govoriš...
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 3952 times
Been thanked: 3769 times

Post by uvijek_kontra »

spacebound wrote: 11 Sep 2018, 10:22 Ma ovi su aktivni, stalno nesto objavljuju, cak sam izbrisala "prijateljicu" kojoj sam u maju poslala poruku i naravno odmah je procitala, ali od tada nije nasla za shodno da mi odgovori :mah
I ja sam tako obrisala hrpu ljudi. Nit daju znak da zive, nit imas osjecaj da necemu koristi sto ih imas na listi. I uopste ne ide tu za lajkove I komentare. Briga mene svidja li se nekome nesto moje, al da vedri tu I prati sve... e nece vala.

Cim sam ih obrisala, za par dana sretnem jednu u gradu I odma sto sam je izbrisala. Rekoh ja te obrisala? Nisam ni primjetil da si bila na mojoj listi prijatelja. :D. Prica zavrsena.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

zamisli posvadjas se s nekim jer ti ne lajka slike
🐽
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1211 times
Been thanked: 3835 times

Post by Laser »

Hannibal wrote: 11 Sep 2018, 13:31 zamisli posvadjas se s nekim jer ti ne lajka slike
Jel to ljudi zbilja rade?
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Laser wrote: 11 Sep 2018, 13:32
Hannibal wrote: 11 Sep 2018, 13:31 zamisli posvadjas se s nekim jer ti ne lajka slike
Jasta. Da vidis belaja jos ako uz like i ne komentarises :DD
Tako je mene jedna curica uvijek smarala, od mamine kolegice cerka.. kuku jos mi napise sta cu napisati u komentaru, pa da ja samo copy/paste :valja a bilo mi je zao brisati..
Mirna sam kako nemam fb :D
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

auu ima svega
🐽
Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

Post by Čupava »

Jovan M. student iz Negotina na svom Fejsbuk profilu dobio je poruku od poznanice Milane P. da je neozbiljan i “da takvog igrača u životu nije srela“.

Kako Njuz saznaje, povod Milanine ljutnje je taj što joj je Jovan lajkovao nekoliko slika na Fejsbuku, iako sa njom ne želi ništa da ima.

– Iznenadio sam se kada me je Milana pitala zbog čega joj lajkujem slike, a zatim me je obasula uvredama kada sam joj rekao da ne postoji neki konkretan razlog – rekao je Jovan – Tek sam od druga čuo da postoji neko pravilo da ako lajkuješ nekome sliku, to znači da ga muvaš. Ne mogu da verujem da ljudi gledaju samo slike onih koje muvaju, ispašće da im Fejsbuk služi samo za to.

Milana u izjavi nije krila svoju ogorčenost i smatra da je grubo izigrana.

– Shvatila sam da je Jovan jedan veliki blefer i igrač kakvog nema. Ne verujem da sa mnom neće ništa da ima, garant ga je blam da prizna. Lajkovao mi je sliku svega dan nakon što sam stavila status “Ljubi mi se“, a pre toga mi je lajkovao pesmu od Nevernih beba “Da ima nas“. Da ne pričam da sam na jednoj fotografiji koju je lajkovao na plaži. Ako vama to nisu jasni dokazi muvanja, ja onda ne znam šta su – izjavila je Milana.

Milanine drugarice je podržavaju i navode da će sve one izbrisati Jovana sa liste prijatelja jer “šta će im osoba koja Fejsbuk ne shvata ozbiljno“. Jovan dodaje da mu je žao što je došlo do ovog, kako kaže “smešnog nesporazuma“.

-Veliki sam esteta, a volim i detalje. Na jednoj slici mi se dopao pas pored kojeg stoji Milana. Nije da Milana nije lepa devojka, ali da želim nešto sa njom logičnije bi mi bilo da je pozovem na kafu – ističe Jovan.

On dodaje da je ceo ovaj slučaj ipak doneo nešto pozitivno, jer je konačno shvatio da je jedan kolega možda prestao da mu se javlja, zato što mu je lajkovao sliku na kojoj stoji pored motora i prokomentarisao: “Želim ovu zver“.
:D. Svega i svačega ...
.
Laser
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 1211 times
Been thanked: 3835 times

Post by Laser »

Mala_Mu wrote: 11 Sep 2018, 13:44
Jasta. Da vidis belaja jos ako uz like i ne komentarises :DD
Tako je mene jedna curica uvijek smarala, od mamine kolegice cerka.. kuku jos mi napise sta cu napisati u komentaru, pa da ja samo copy/paste :valja a bilo mi je zao brisati..
Mirna sam kako nemam fb :D
Nisam znao pošto nikada nisam imao profil na fejzbuku. Pa ta "stvarnost" se doživljava kao prava stvarnost. :D.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

Kod mene nije to u pitanju, jer da pucam na lajkove ne bih imala tek malo preko 100 prijatelja vec 1000, 2000, 3000...nego mi ne trebaju ljudi koji ne daju znakove zivota, a sve prate i zele znati.Voz :mahanje
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe »

spacebound wrote: 11 Sep 2018, 15:18
Kod mene nije to u pitanju, jer da pucam na lajkove ne bih imala tek malo preko 100 prijatelja vec 1000, 2000, 3000...nego mi ne trebaju ljudi koji ne daju znakove zivota, a sve prate i zele znati.Voz :mahanje
:D .... ja sam to regulisala tako što nisam aktivna, rijetko nešto, malo .... Promjenim samo fotku profila da znaju da sam živa i eventulano neki link zakačim ... i svi imaju mahanje od mene ... nek' misli k'o šta hoće, pa i to da možda mirujem a pratim ... boli me uvo za njih, imam svoje sne (ili da kažem životne brige i probleme ) a oni koji nemaju pametnijeg posla nek' smisle šta ima kod mene ... mogu i meni reći da znam ... neće biti prvi put ... :cudi
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

A ja hocu da stavljam slike s lijepih mjesta, slike djece kad su vazni dogadjaji i ne zelim da to komsinica u trecoj kuci do moje gleda izmedju stavljanja "dubokoumnih" citata pa na kafi s konama raspreda o mojoj kosi, haljini, djecijoj majici.Ukinem ih i mirna Bosna :naklon
toxic
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by toxic »

Tako sam ja mamu upitala za neku njenu drugaricu, odg je bio u stilu, ma dobro je, vidim je na fb, koza nece nikad nista da mi lajkuje :valja
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3483 times

Post by Chloe »

toxic wrote: 11 Sep 2018, 15:31 Tako sam ja mamu upitala za neku njenu drugaricu, odg je bio u stilu, ma dobro je, vidim je na fb, koza nece nikad nista da mi lajkuje :valja
I ja se ismijem nekima po tom pitanju.

Meni je lani :hm ma da lani malo falili da deaktiviram al' sin me odgovorio. Imali smo dogovor od prije dvije-tri godine
nema naših fotki po FB kud išli, šta radili, šta slavili itd.
Do tad je sin bio jako aktivan, puno putovao, i znala sam povući objave vezane za te aktivnosti.
E, odjednom - tajac ... ništa. Slavilo se, pjevalo, putovalo - nema ništa ... :D
Koliko ljudi uživaju u tom čeprkanju, čitanju između redova uvjerila sam se iz više primjera .... npr.
Došli do zaključka da mom sinu nije išao fax, pa se vratio kući i zaposlio.
Doduše, godinu je bio očistio, došao kući na raspust i radio - da bi trošio. Ama dijete za poželjeti.
Da bi mene rodica srela, ne vidimo se često al' otvoreno pričamo, i počela me tiješiti,
neka je on živ zdrav, nije fax za svakoga i itd. itd. meni ništa nije bilo jasno.
Kaaaad, narod priča. Narod zaključio tako. Umirila se na FB. Ne fali se. Sram je. :maja
:D. :D. :D. :D. :D.

Ili, neko me lani pita kako sam izašla na kraj sa kčerkom od rodice na moru, obzirom da je živahna,
a ona druga se ubaciva, aaaaa pa kako jaaaa ne znaaaam da si ti bila na moru :sok ... Ko je ona da mora znati? :lupi

E tek od tad ne znaju ništa ... :cudi
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by spacebound »

E iz takvih i slicnih razloga ja brisem, nisu lajkovi bitni vec muzevirluk :grana Kako su sposobni iskonstruisat price bolje bi im bilo da pisu vikend romane vec sto mahali 'prepricavaju" :kafa
toxic
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by toxic »

hahah, pa show :D.
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by lejlamo »

Chloe wrote: 11 Sep 2018, 15:49 npr.
Došli do zaključka da mom sinu nije išao fax, pa se vratio kući i zaposlio.
Doduše, godinu je bio očistio, došao kući na raspust i radio - da bi trošio. Ama dijete za poželjeti.
Da bi mene rodica srela, ne vidimo se često al' otvoreno pričamo, i počela me tiješiti,
neka je on živ zdrav, nije fax za svakoga i itd. itd. meni ništa nije bilo jasno.
Kaaaad, narod priča. Narod zaključio tako. Umirila se na FB. Ne fali se. Sram je. :maja
:D. :D. :D. :D. :D.

Hahaha, joj kako se narodu to da... :lud
Mala_Mu
atomica
atomica
Mood:
Has thanked: 551 times
Been thanked: 1391 times

Post by Mala_Mu »

Čupava wrote: 11 Sep 2018, 14:34
Jovan M. student iz Negotina na svom Fejsbuk profilu dobio je poruku od poznanice Milane P. da je neozbiljan i “da takvog igrača u životu nije srela“.

Kako Njuz saznaje, povod Milanine ljutnje je taj što joj je Jovan lajkovao nekoliko slika na Fejsbuku, iako sa njom ne želi ništa da ima.

– Iznenadio sam se kada me je Milana pitala zbog čega joj lajkujem slike, a zatim me je obasula uvredama kada sam joj rekao da ne postoji neki konkretan razlog – rekao je Jovan – Tek sam od druga čuo da postoji neko pravilo da ako lajkuješ nekome sliku, to znači da ga muvaš. Ne mogu da verujem da ljudi gledaju samo slike onih koje muvaju, ispašće da im Fejsbuk služi samo za to.

Milana u izjavi nije krila svoju ogorčenost i smatra da je grubo izigrana.

– Shvatila sam da je Jovan jedan veliki blefer i igrač kakvog nema. Ne verujem da sa mnom neće ništa da ima, garant ga je blam da prizna. Lajkovao mi je sliku svega dan nakon što sam stavila status “Ljubi mi se“, a pre toga mi je lajkovao pesmu od Nevernih beba “Da ima nas“. Da ne pričam da sam na jednoj fotografiji koju je lajkovao na plaži. Ako vama to nisu jasni dokazi muvanja, ja onda ne znam šta su – izjavila je Milana.

Milanine drugarice je podržavaju i navode da će sve one izbrisati Jovana sa liste prijatelja jer “šta će im osoba koja Fejsbuk ne shvata ozbiljno“. Jovan dodaje da mu je žao što je došlo do ovog, kako kaže “smešnog nesporazuma“.

-Veliki sam esteta, a volim i detalje. Na jednoj slici mi se dopao pas pored kojeg stoji Milana. Nije da Milana nije lepa devojka, ali da želim nešto sa njom logičnije bi mi bilo da je pozovem na kafu – ističe Jovan.

On dodaje da je ceo ovaj slučaj ipak doneo nešto pozitivno, jer je konačno shvatio da je jedan kolega možda prestao da mu se javlja, zato što mu je lajkovao sliku na kojoj stoji pored motora i prokomentarisao: “Želim ovu zver“.
:D. Svega i svačega ...
Sreca pa je satiricnii sajt tj tekst inace bih se zabrinula za ljudsku rasu :valja
Mada ima garant i ovakvih slucajeva :DD
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by Hannibal »

spacebound wrote: 11 Sep 2018, 15:18
sumnjiva si mii
🐽
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40581 times
Been thanked: 26910 times

Post by Rum »

Cime se ljudi zamaraju brete mili