Ja sam izgubio trenerkuina wrote: 31 Oct 2018, 09:10 Ma zaboravljam/gubim i ja (jedan kljuc od auta sam izgubila i jos nije pronadjen) cesto kako godine prolaze.
Ali neke stvari su zalijepljene u glavi k'o asfalt.
Top that n
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja sam izgubio trenerkuina wrote: 31 Oct 2018, 09:10 Ma zaboravljam/gubim i ja (jedan kljuc od auta sam izgubila i jos nije pronadjen) cesto kako godine prolaze.

Hej ja zanemarim zdravlje, pa ja malo malo odo doktrou,Lanci wrote: 31 Oct 2018, 15:11 RIBE
Bakterijske i virusne infekcije redovna su pojava za Ribe koje od svih znakova imaju možda i najosetljiviji imuni sistem. Umeju da zanemare sebe i svoje zdravlje, što ih ne čini idealnim pacijentima, a traže i veliku pažnju onih oko sebe od kojih očekuju da ih neguju.
Njihove boljke često su ogledalo njihove nesigurnosti i strahova koji ih muče. Ribe su sklone da uzimaju i više lekova nego što im je potrebno, te treba da obrate pažnju da ispiju samo onu terapiju koju im je lekar preporučio. Osetljive su prirode, a bilo kakva ograničenja mogu dovesti do pojave psihosomatskih oboljenja.
Preuzimam mjere![]()

ouch podnzak skorpija

ma vi u tom uzivate, no pain no gain

vise si bila impulsivna, sad bolje kontorlises svoje emocijeHeidi wrote: 01 Nov 2018, 14:30 Bila sam prije vise Skorpion, kad nisam razumjela sta osjecam, sve je nesto bilo prenaglaseno. Sad vise nije tako, covjek odraste i sazrije.

Da niste negdje isli... U neki hotel ili goste.mad_max_ba wrote: 31 Oct 2018, 18:12Ja sam izgubio trenerkuina wrote: 31 Oct 2018, 09:10 Ma zaboravljam/gubim i ja (jedan kljuc od auta sam izgubila i jos nije pronadjen) cesto kako godine prolaze.
Top that n![]()

ovako ja konzumiram 3 u 1Čupava wrote: 07 Nov 2018, 16:38
Skorpija namaze cokoladu po telu partnera i onda je svu polize.
Strelac jede samo stranu cokoladu.
Jarac voli cokoladu i kada je bira, trazi najsavrseniju.

Dobra si, nisi kao ja,da sve pojedes odmah...Mala_Mu wrote: 07 Nov 2018, 16:45 Rak najvise vremena provede sredjujuci svoj foto-album
Rak rasporedi cokoladu tako da je ima citavog meseca
e fakat![]()

ovako i ja volimČupava wrote: 07 Nov 2018, 16:42 kako znaci horoskopa rade kucni posao?
Strelac ne voli da radi unutrasnje poslove. Posaljite ga na terasu ili bastu i bice zadovoljan.

ofulala sam reakciju, halali
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest