Stvar je dosljednosti odnosno nedosljednosti za koju si i sam priznao da ne postoji, sta sad kvakas kvake.insomnia wrote: 08 Feb 2022, 17:29 Kako simpaticno. Kad je kako islamsko pravilo onda neka hin, takav je zakon.
Kad Francuska sprovodi svoje zakone onda sto jezika
Hidžab, nikab, burka
-
The 51st State
- Inventar foruma

- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Francuski Vogue uzburkao javnost: Promoviranje marame, dok su muslimanke zbog toga progonjene
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Re: Francuski Vogue uzburkao javnost: Promoviranje marame, dok su muslimanke zbog toga progonjene
Al dopisivao se s nekom rajom iz Irana 

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Calla wrote: 03 Feb 2022, 15:11 Eh mozete vi reci sto god hocete,
ali da se osvaja kakav prostor za pobjedu nad muskarcima meni bi Mundzi, Venera I Lavlje bile u prvim redovima
![]()
Ni jedna.
Prvo Mundzi se svađa sa ženama isto. Više čak njima kopa oči, nema kod nje ćesera
Venera bijedi seksovima
Takva jos nije bila koja je isključivo nastrojena prema muškarcima, možda koja lezbejka, ali i takve su nam fejkuše nađu muškarca.
Nije ista ogorčenost muškarca prema ženi, i žene prema muškarcu
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Calla
- Legenda foruma

- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Dobro Mute, dobro je,
kako si ti??
kako si ti??
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
sta sam lose rekao :O
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4119 times
- Been thanked: 3086 times
Naravno da mogu, Pariz nije nista posebno, drzi se na staroj slavi.bosnjakinja wrote: 02 Feb 2022, 11:30evo 2 zene u Teheranu,i islamskoj vlasti je ok...dakle mogu tako proci vjerovatno i u parizu:Calla wrote: 02 Feb 2022, 11:24 Ququ cabrioletke , skidajte te marame marame su zabranjene, trazite kackete kape
Screenshot_20220202_105530.jpg
Inace, ako je zena lijepa, lijepa je. Nema pokrivala koje to moze sakriti.
Ona bi bila lijepa i da joj se ne vidi ni milimetar kose. Vidjala sam takve Iranke - pokrivene od glave do pete, a opet se vidi da su ljepotice.

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9733 times
- Been thanked: 11469 times
Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović

Vlada Kantona Sarajevo osuđuje neprimjerenu izjavu bivšeg člana Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Stjepana Kljuića, a koja se odnosi na ministricu odgoja i obrazovanja KS Naidu Hota-Muminović.
Kljujić je gostujući na televiziji Face izjavio:
“Ja kad vidim onu ministricu obrazovanja u Kantonu Sarajevo, zabrađena. Pa šta ona misli, šta misle ona inovjeraca djece, kad je vide ... Pa to se pojačava ... Javna funkcija mora biti takva."
Voditelj emisije Senad Hadžifejzović je poručio kako je to njeno pravo i njen izbor, na što je Kljuić rekao: "Ma nemoj...".
Odmah je reagovala Vlada Kanton Sarajevo, kao i premijer Edin Forto.
"Vlada KS potcrtava da sloboda vjeroispovijesti ili uvjerenja podrazumijeva pravo svakog da može postupati u skladu sa svojim vjerskim uvjerenjima, te odbacuje Kljuićevu insinuaciju da hidžab vrijeđa bilo koga. Ovakav komentar u javnom prostoru je govor mržnje koji se, nažalost, normalizuje diljem BiH.
Vlada KS, na čelu s premijerom Edinom Fortom, daje punu podršku ministrici Hota-Muminović, koja neumorno pokreće promjene sistema obrazovanja, dok njena posvećenost i predanost plijeni pažnju. Ministrica Hota-Muminović niti jednim svojim gestom nije pokazala nepoštovanje prema bilo kome, dajući lični primjer odgovornosti za postupke i riječi u javnom prostoru", navedeno je.
Forto je na svom Twitteru poručio da se u Sarajevu nikada neće tolerisati uvrede i diskriminaciju po bilo kojem osnovu.
"Ministrica Hota Muminović ima i uvijek će imati moju punu podršku i svaka uvreda na račun njenog hidžaba bit će uvreda i na moj račun lično. Neka je sram Stjepana Kljuića koji je sebi ovo dozvolio", napisao je.
(klix)
- carobnjak N
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
Re: Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović
Kljuic stara budala
samo je problem i to smijesan, sa ovim uvrijedenim sto su se upalili, sto je tu usko povezano sa zastitom lgbt
U smislu da su vjerska prava,barocuto manjina, u Eu na istom rangu sa zastitom sexualnih manjina.
ne mozes danas srati po lgbt, a sutra kukati kako tebe neko vrijeda
samo je problem i to smijesan, sa ovim uvrijedenim sto su se upalili, sto je tu usko povezano sa zastitom lgbt
U smislu da su vjerska prava,barocuto manjina, u Eu na istom rangu sa zastitom sexualnih manjina.
ne mozes danas srati po lgbt, a sutra kukati kako tebe neko vrijeda
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4357 times
- Been thanked: 3290 times
Re: Vlada Kantona Sarajevo oštro osudila izjavu Stjepana Kljuića o ministrici Hota-Muminović
Ovo bi i ja lupio u studiju, ko da gledam.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Duh
- Inventar foruma

- Has thanked: 1707 times
- Been thanked: 2324 times
Prepadati djecu koja sve pobise i poklase u onim igricama.
Ne vidim problem u maramama ili slicnom.
Cak bi i neke muške trebalo dobro umotati.
Ne vidim problem u maramama ili slicnom.
Cak bi i neke muške trebalo dobro umotati.
- bagra
- Forum [Bot]
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
staj njemu
bio je normalan doskora
pomilanovićio i on haman.
a i ima nakav mahniti pogled
kad ga covjek malo bolje zagleda

bio je normalan doskora
pomilanovićio i on haman.
a i ima nakav mahniti pogled
kad ga covjek malo bolje zagleda

- Melek
- Deer Hunter

Al, “zabradjena” 
Uvijek je bio ko stvoren za Nadrealista
Uvijek je bio ko stvoren za Nadrealista
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4079 times
- Been thanked: 3750 times
Pa to je problem kod nekih Senadovih gostiju koji su postali i inventar i ne bi više nigdje gostovali da ih on ne pozove.
To je isto kao kada imaš tetka koji je bio ugledan, školovan, definicija gospodina, znao sve, od žena pa do pravnog sistema i onda ga poslije 20-30 godina posjetiš u staračkom domu i slušaš kako ti upljuskan govori kako ga hoće ubiti sa ozračenim krastavicama kada mu ih serviraju za ručak i da tu radi jedan narkoman i peder samo zato što ima minđušu u uhu.
Mnogi i dalje očekuju za ličnosti iz 1991./1992. da i dalje funkcionišu isto u 2022. i očekuju da će nas i dalje nekom mudrošću objasjati i onda se osvjeste kada dobiju nekog depresivnog starca što mrzi cijeli svijet što valja ovakve gluposti.
To je isto kao kada imaš tetka koji je bio ugledan, školovan, definicija gospodina, znao sve, od žena pa do pravnog sistema i onda ga poslije 20-30 godina posjetiš u staračkom domu i slušaš kako ti upljuskan govori kako ga hoće ubiti sa ozračenim krastavicama kada mu ih serviraju za ručak i da tu radi jedan narkoman i peder samo zato što ima minđušu u uhu.
Mnogi i dalje očekuju za ličnosti iz 1991./1992. da i dalje funkcionišu isto u 2022. i očekuju da će nas i dalje nekom mudrošću objasjati i onda se osvjeste kada dobiju nekog depresivnog starca što mrzi cijeli svijet što valja ovakve gluposti.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Lavlje_srce
- Alienka

Koga briga sta ovaj lupeta?
A sta ce djeca misliti o uciteljici sa tetovazama i pink kosom?
Djeca inace prihvataju odrasle onakvim kakvi jesu, sve dok ih roditelji i okolina ne indoktriniraju.
A sta ce djeca misliti o uciteljici sa tetovazama i pink kosom?
Djeca inace prihvataju odrasle onakvim kakvi jesu, sve dok ih roditelji i okolina ne indoktriniraju.
Memento Mori
- Melek
- Deer Hunter

A jel se iko zamislio da li je Stjepan u pravu sa tom svojom izjavom (osim neprikladnog rječnika)? Zaista, jedna javna osoba u sekularnom društvu gdje imaš dječji paprikaš koji u tome participira. Ne znam ni sam 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Lavlje_srce
- Alienka

Pa sekularno drustvo i treba biti saroliko, a ne uniformno. Sekularno drusto nije isto sto i jednoumlje.
Memento Mori
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4079 times
- Been thanked: 3750 times
Okrenimo se sadasnjosti i kako će se prema današnjem društvu ponašati Forto, Dino, Benjamina, Bakir i ostale osobe koje su relevantne jer ih funkcija čini relevantnom.
Uz dužno poštovanje svim ličnostima iz prošlosti ali nema mjesta više tom staromodnom laprdanju koje se ne uklapa u sadašnjost
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Melek
- Deer Hunter

Vjerovatno si u pravu.Lavlje_srce wrote: 07 May 2022, 12:20 Pa sekularno drustvo i treba biti saroliko, a ne uniformno. Sekularno drusto nije isto sto i jednoumlje.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- bosnjakinja
- Inventar foruma

- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Mjesas sekularizam i komunizam.Evo ja zivim u svedskoj ubacuju zabradjene gdje ne treba cak(evo ovdje u gradskom centru gdje su shopping centri npr reklama za neku odjecu pored drugih modela jedna pokrivenaMelek wrote: 07 May 2022, 12:14 A jel se iko zamislio da li je Stjepan u pravu sa tom svojom izjavom (osim neprikladnog rječnika)? Zaista, jedna javna osoba u sekularnom društvu gdje imaš dječji paprikaš koji u tome participira. Ne znam ni sam![]()
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3781 times
- Been thanked: 6953 times
Ne znam..
ali Kljuic je uvijek bio glas razuma..
ne poznam tu ministricu, pa ne mogu nista reci..
ali pogledacu..ali ako je ministrica za cijelu BiH, onda mora biti primjerena sekularnom drustvu..
ne moze casna sestra koja je isto zamotana biti ministrica u BIH..zar ne..
ali Kljuic je uvijek bio glas razuma..
ne poznam tu ministricu, pa ne mogu nista reci..
ali pogledacu..ali ako je ministrica za cijelu BiH, onda mora biti primjerena sekularnom drustvu..
ne moze casna sestra koja je isto zamotana biti ministrica u BIH..zar ne..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..