LGBTIQA+
Moderator: spacebound
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 355 times
- Status: Offline
Re: Dvojica gay muškaraca posvojila sinove i godinama ih seksualno zlostavljali
Bas šokantno,dva lika homoseksualci i ne zanima ih usvojit zensko dijete,tko bi rekao.
I sad jos ih hrani i pazi na njih 100 jbeni godina i cekaj da odapnu a moglo se to rijesit s par metara konopca odmah.
I sad jos ih hrani i pazi na njih 100 jbeni godina i cekaj da odapnu a moglo se to rijesit s par metara konopca odmah.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 599 times
- Been thanked: 896 times
Znas kako, svaka bolest ima vise simptomaMasamune wrote: 25 Dec 2024, 12:50Udar je kad se ovo isključivo i poprilično naglašeno veže za homoseksualce upravo zbog toga što su homoseksualci.Mutevelija wrote: 25 Dec 2024, 11:50
Znači udar je ako sam protiv toga da dijete ima dva babe i dvije tete
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 21583 times
- Been thanked: 19612 times
- Status: Online
Još samo da nađeš naučni konsensuz o tome, pa da ti dam aplauz.tuzlak1212 wrote: 25 Dec 2024, 12:57Znas kako, svaka bolest ima vise simptomaMasamune wrote: 25 Dec 2024, 12:50
Udar je kad se ovo isključivo i poprilično naglašeno veže za homoseksualce upravo zbog toga što su homoseksualci.
Ili je to ipak tvrdio beduin od prije 1400 godina?
- tuzlak1212
- Inventar foruma
WHO je politika, vjerovatno nema konsenzusa ni o emulatorima hrane dok ima naucnih radova o bolestiMasamune wrote: 25 Dec 2024, 13:04Još samo da nađeš naučni konsensuz o tome, pa da ti dam aplauz.
ja tebe zajebajem jer ih branis prije nego je iko spomenuo da su homoseksualci
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Branim jer znam u šta se ovakve teme svaki put pretvore kad se konzerve počnu javljati.tuzlak1212 wrote: 25 Dec 2024, 13:07WHO je politika, vjerovatno nema konsenzusa ni o emulatorima hrane dok ima naucnih radova o bolestiMasamune wrote: 25 Dec 2024, 13:04
Još samo da nađeš naučni konsensuz o tome, pa da ti dam aplauz.
Ne branim monstrume tipa ovih. Te neke poveznice i tvrdnje prvo sami trebate dokazati. Bujrum, napravi studiju. Ja sam sve relevantne pročitao.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
pa ti si onda prva konzerva foruma, ovu temu su svi procitali i izignorisali dok ti nisi nicim izazvan dosao i pretvorio temu u zastitu homoseksualacaMasamune wrote: 25 Dec 2024, 13:08Branim jer znam u šta se ovakve teme svaki put pretvore kad se konzerve počnu javljati.tuzlak1212 wrote: 25 Dec 2024, 13:07
WHO je politika, vjerovatno nema konsenzusa ni o emulatorima hrane dok ima naucnih radova o bolesti
mozes u Nasu Stranku s tim stavom, pogledat poskupljenje grijanja i reci da je to attack na LGBT
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1439 times
- Been thanked: 1372 times
Gluho bilo, pu pu pu pu... 

Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja sam naveo činjenicu. Nikog sa foruma nisam prozvao, već sam govorio uopšteno o slučaju i da će toga biti.tuzlak1212 wrote: 25 Dec 2024, 13:10pa ti si onda prva konzerva foruma, ovu temu su svi procitali i izignorisali dok ti nisi nicim izazvan dosao i pretvorio temu u zastitu homoseksualacaMasamune wrote: 25 Dec 2024, 13:08
Branim jer znam u šta se ovakve teme svaki put pretvore kad se konzerve počnu javljati.
mozes u Nasu Stranku s tim stavom, pogledat poskupljenje grijanja i reci da je to attack na LGBT
A onda se drug Mutevelija javio kao opuren. Pa sad i ti. Kontraši, konzerve i sve skupa što ide s tim.
U pravu je Behko. Koliko nekad i on zna pretjerati toliko i ti vazda samo ideš u kontru bilo gdje. Vazda samo tražiš neku konfrontaciju. Ili ubijaš vrijeme ili ti je to generalno odlika.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
pa ti si kreno s lobiranjem bez da je ijedna konzerva ista pisala i sad kad ti to predocim ja kontriramMasamune wrote: 25 Dec 2024, 13:15Ja sam naveo činjenicu. Nikog sa foruma nisam prozvao, već sam govorio uopšteno o slučaju i da će toga biti.tuzlak1212 wrote: 25 Dec 2024, 13:10
pa ti si onda prva konzerva foruma, ovu temu su svi procitali i izignorisali dok ti nisi nicim izazvan dosao i pretvorio temu u zastitu homoseksualaca
A onda se drug Mutevelija javio kao opuren. Pa sad i ti. Kontraši, konzerve i sve skupa što ide s tim.
U pravu je Behko. Koliko nekad i on zna pretjerati toliko i ti vazda samo ideš u kontru bilo gdje. Vazda samo tražiš neku konfrontaciju. Ili ubijaš vrijeme ili ti je to generalno odlika.
u pravu si, vijest je o silovanju djece i neko dodje da lobira da nije do homoseksualaca, pa kontriram lobiranju gdje mu nije mjesto to je tacno, briga me da me svi mrze ne znaci mi nista
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Auh jeste mi osjetljivi jbt. Čuj lobiranje. NiĐe veze 
Prosipaš iz šupljeg u prazno samo i isključivo zbog konfrontacije. Nastavi dalje, ali sam.

Prosipaš iz šupljeg u prazno samo i isključivo zbog konfrontacije. Nastavi dalje, ali sam.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
Jasta, nije niko spomenuo beduina od prije 1400 godina, nije niko napao homoseksualce ko grupu ljudi, nije niko ovo uznemiravanje djece kategorisao po homoseksualcima i na kakav nacin, ti si sve sam od sebe poceo, ti si ekstremno liberalna konzerva znatno veca nego sto je iko na forumu desnicarska konzerva.
I ne ustrucavas se na svim temana suptilno ujedat ljudima vjerske vrijednosti iako niko nista nije pisao al neces konfrotacije, tolko o tebi onda nemoj ujedat razmisli sta si reko kad nesto napises slj put
I ne ustrucavas se na svim temana suptilno ujedat ljudima vjerske vrijednosti iako niko nista nije pisao al neces konfrotacije, tolko o tebi onda nemoj ujedat razmisli sta si reko kad nesto napises slj put
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Tako je. Ajd razguli ba.
Dosadan kao proljev. Čitao 51 statea, Bosnian Norda ili tebe. Kao da piše ista osoba.
Dosadan kao proljev. Čitao 51 statea, Bosnian Norda ili tebe. Kao da piše ista osoba.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
smeta ti kad ti neko dokaze da ispoljavas mrznju a nista pametno ne pises
razguli ti, idi malo do soline mozda ima terapija protiv mrznje i prividjanja beduninskih duhova na svakoj temi
razguli ti, idi malo do soline mozda ima terapija protiv mrznje i prividjanja beduninskih duhova na svakoj temi
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ma ti brate mržnju vidiš očigledno tamo gdje je nema. Ti si ideološki obolio žestoko. Zglajzo si stazom očiglednog fanatizma da ti se pričinjavaju stvari. To sam ti već rekao na jednoj drugoj temi, a ovdje samo ponavljaš isto.
I ne znam šta je uvreda kod beduina od prije 1400 godina? Čovjek to jeste bio. Kao većina Arapa i predarapa tog doba.
Šta više da ti kažem.
I ne znam šta je uvreda kod beduina od prije 1400 godina? Čovjek to jeste bio. Kao većina Arapa i predarapa tog doba.
Šta više da ti kažem.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
druze ja nisam nista ideoloski rekao ni u jednom postu, ti i dalje uvidjas stvari koje nisu tu to je moja poenta od pocetka ovdje, pricam s tobom ko na kafi bez ikakvih politickih ciljeva samo ti uvidjam sta ti radis
al hajd necemo se slozit nikad
al hajd necemo se slozit nikad
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Druže... krenulo je od
"Nažalost, jedan dio ljudi će ovaj slučaj iskoristiti da isključivo udaraju po gay i lesbian zajednicama kao da ovog nema među heteroseksualnim parovima."
Znaš li zašto je ovo napisano? Zato što pojedini jedva čekaju da napadnu homoseksualce u cjelini, koji unaprijed imaju stav da je to bolest i sve ostalo, pa onda koriste ovakve situacije da im se napakuju dodatno. Ne bih ovako nešto napisao za tradicionalnu porodicu, jer se to smatra normalnim svugdje. Ljudi koji tako žive nisu ugroženi. Ja nisam ciljao na bilo koga ovdje, već ste se sami nakačili na to. To nije nikakvo lobiranje. Pa i ja sam imam sličan stav po pitanju usvajanja djece od strane homoseksualnih parova kao i Havana i ne smatram da je prirodno da oni imaju djecu i da ih odgajaju, ali to što su po seksualnoj orijentaciji nije neprirodno. Naprotiv, prirodno je i prisutno je i u životinjskom svijetu iako je rijetkost. S pravom djetetu trebaju i majčinska i očinska figura u životu. Toliko o tome da sam liberalna konzerva. To ti je trebalo biti jasno sa teme o Americi ako si čitao moje postove posljednjih mjeseci. Ja jesam liberal, ali umjereni. Osuđujem anomalije kod liberala gotovo jednako kao svi vi. Međutim, samo kad je osnovano.
I onda ti upadaš u priču da svaka bolest ima više simptoma. Ja odakle je to ako nema konsensuza ili bilo čega drugog? Bazirano je na religiji. Šta želiš da kažeš s time? Evo, obrazloži šta hoćeš da kažeš? Kad ponestane argumenata onda se vrlo često ovdje ubacuje i pedofilija, a koja je nešto skroz drugo. I to se homoseksualcima želi posebno napakovati, a sveprisutna je kod heteroseksualaca.
I ono najgore od svega, spočitavaš mi mržnju. Znaš li ti koliko je to teška riječ? Jesi li svjestan toga uopšte? Zaslijepljen si u tom pogledu. Tu te već smatram fanatikom, jer izgleda svaku kritiku bilo čega svrstavaš u mržnju. Ja ne mrzim religije niti mrzim vjernike bilo koje vrste. Kad je tema opće vrste i ako se dotaknemo nekih stvari tad iznesem stav koji ne mora biti u sklad sa vašim stavovima, ali tu nema mržnje niti je ikad bilo.
Ne radi se o tome hoćemo li se složiti ili nećemo. Ti poturaš stvari kojih nema i to je ono što me bar ovdje iznerviralo. Ja jesam ateista, ali moj problem sa Bogom je samo moj. Na kritike o Islamu naći ćeš ovdje mnogo više postova u kojima sam branio Islam u odnosu na neke druge ateiste tipa Matana i drugih. Nećeš naći nigdje nikakvu mržnju i da ti dam 100 godina vremena da preroviš čitav forum. To si ti sebi nešto umislio i ovo je već drugi ili treći put da ti ovo govorim. Spusti malo loptu.
Držaćemo se ubuduće sporta, IT-a i slično. O ovome sigurno više neću s tobom razgovarati, jer nisi fer. Evo, nisi konzerva, ali spusti malo loptu.
"Nažalost, jedan dio ljudi će ovaj slučaj iskoristiti da isključivo udaraju po gay i lesbian zajednicama kao da ovog nema među heteroseksualnim parovima."
Znaš li zašto je ovo napisano? Zato što pojedini jedva čekaju da napadnu homoseksualce u cjelini, koji unaprijed imaju stav da je to bolest i sve ostalo, pa onda koriste ovakve situacije da im se napakuju dodatno. Ne bih ovako nešto napisao za tradicionalnu porodicu, jer se to smatra normalnim svugdje. Ljudi koji tako žive nisu ugroženi. Ja nisam ciljao na bilo koga ovdje, već ste se sami nakačili na to. To nije nikakvo lobiranje. Pa i ja sam imam sličan stav po pitanju usvajanja djece od strane homoseksualnih parova kao i Havana i ne smatram da je prirodno da oni imaju djecu i da ih odgajaju, ali to što su po seksualnoj orijentaciji nije neprirodno. Naprotiv, prirodno je i prisutno je i u životinjskom svijetu iako je rijetkost. S pravom djetetu trebaju i majčinska i očinska figura u životu. Toliko o tome da sam liberalna konzerva. To ti je trebalo biti jasno sa teme o Americi ako si čitao moje postove posljednjih mjeseci. Ja jesam liberal, ali umjereni. Osuđujem anomalije kod liberala gotovo jednako kao svi vi. Međutim, samo kad je osnovano.
I onda ti upadaš u priču da svaka bolest ima više simptoma. Ja odakle je to ako nema konsensuza ili bilo čega drugog? Bazirano je na religiji. Šta želiš da kažeš s time? Evo, obrazloži šta hoćeš da kažeš? Kad ponestane argumenata onda se vrlo često ovdje ubacuje i pedofilija, a koja je nešto skroz drugo. I to se homoseksualcima želi posebno napakovati, a sveprisutna je kod heteroseksualaca.
I ono najgore od svega, spočitavaš mi mržnju. Znaš li ti koliko je to teška riječ? Jesi li svjestan toga uopšte? Zaslijepljen si u tom pogledu. Tu te već smatram fanatikom, jer izgleda svaku kritiku bilo čega svrstavaš u mržnju. Ja ne mrzim religije niti mrzim vjernike bilo koje vrste. Kad je tema opće vrste i ako se dotaknemo nekih stvari tad iznesem stav koji ne mora biti u sklad sa vašim stavovima, ali tu nema mržnje niti je ikad bilo.
Ne radi se o tome hoćemo li se složiti ili nećemo. Ti poturaš stvari kojih nema i to je ono što me bar ovdje iznerviralo. Ja jesam ateista, ali moj problem sa Bogom je samo moj. Na kritike o Islamu naći ćeš ovdje mnogo više postova u kojima sam branio Islam u odnosu na neke druge ateiste tipa Matana i drugih. Nećeš naći nigdje nikakvu mržnju i da ti dam 100 godina vremena da preroviš čitav forum. To si ti sebi nešto umislio i ovo je već drugi ili treći put da ti ovo govorim. Spusti malo loptu.
Držaćemo se ubuduće sporta, IT-a i slično. O ovome sigurno više neću s tobom razgovarati, jer nisi fer. Evo, nisi konzerva, ali spusti malo loptu.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
Pa nista nisi novo rekao, WHO je politika imas naucne stavove i radove i da je bolest i da nije i politika je morala izabrat jedno, nije to sramota, sramota je pravit da se da ima samo jedan sistem misli o nekoj temi i sve drugacije stavljat na etiketu zaostalosti a najpozeljnije je pripisivat religijama. A ti kad si osudio instiktivno da je do vjerskog pogleda a ne naucnog pokazujes mrznju, to je tacno definicija mrznje. Kao kad se desi krivicno djelo u Americi i odmah Amerikanac pomisli da je crnac, isto si ti uradio cim je edgy tema price i neko se s tobom ne slaze to je do beduinskog razmisljanja. Ovdje covjek ako kaze da je musliman vise ne moze pricat, stavio je etiketu na sebe za sva vremena, cim se tako lijepo sjecas i popisujes svacije nickove iz teme u temu, a to sto si se iznerviro je do tebe...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
Necu vise ovdje nastavljat
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ništa, da završimo.
Pozdrav
Pozdrav
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1620 times
- Been thanked: 3025 times
Eto kao homoseksualci će odgajati djecu tabijatli po sunetu.Masamune wrote: 25 Dec 2024, 12:50Udar je kad se ovo isključivo i poprilično naglašeno veže za homoseksualce upravo zbog toga što su homoseksualci.Mutevelija wrote: 25 Dec 2024, 11:50
Znači udar je ako sam protiv toga da dijete ima dva babe i dvije tete
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820