Pazi sad, rumena malina.
Ne znam tacan naziv sorte, sorry.
Moderator: spacebound

Pazi sad, rumena malina.

Ja sam ti se bavio tim malinama skoro pa boze me oprosti intimno dvitri godine, znam vilamet i polku ha vidim stabljiku

Polku znam da ne mama dole narucila.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
I ha sam ih kod mene brala prije 15 dana. Čudno mi je kako tako kasno da u oktobru i još su bile baš krupne.uvijek_kontra wrote: 15 Oct 2025, 17:12 Ne znam jel tako i kod vas, ali kod nas maline tek sad pocele pravo da rade, iako je hladno i ogromne su.

Da, bas cudno. Ja svaki dan 200, 300g stavim u skrinju. A i jedu se dnevno.Zizi wrote: 25 Oct 2025, 22:04
I ha sam ih kod mene brala prije 15 dana. Čudno mi je kako tako kasno da u oktobru i još su bile baš krupne.![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Gledaj mi jagoda krajem novembra, još se ibretim. Nikad ih nije bilo u ova doba.uvijek_kontra wrote: 26 Oct 2025, 13:46Da, bas cudno. Ja svaki dan 200, 300g stavim u skrinju. A i jedu se dnevno.Zizi wrote: 25 Oct 2025, 22:04
I ha sam ih kod mene brala prije 15 dana. Čudno mi je kako tako kasno da u oktobru i još su bile baš krupne.![]()

Kad su moji dolazili iz Bosne kuci u novembru, zamolila sam mamu da ponese par da sebi posadim, na svakoj je bilo jagoda, isto kao i u tebe. Bas zanimljivo. Izgleda takva godina.Zizi wrote: 11 Dec 2025, 00:13
Gledaj mi jagoda krajem novembra, još se ibretim. Nikad ih nije bilo u ova doba.IMG_20251125_145006.jpg
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest