Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ovaj Crnac na videu ovom malom ne da može biti otac, nego deda.
Woke ideologija je čisto zlo. Više od 50% onih koji promijene spol kasnije izvrše samoubistvo, a hormonska podrška koja im se daje u procesu je visoko toksična.
Lavlje_srce wrote: 31 May 2025, 16:42
Woke ideologija je čisto zlo. Više od 50% onih koji promijene spol kasnije izvrše samoubistvo, a hormonska podrška koja im se daje u procesu je visoko toksična.
Ali zašto doktori to pristanu da ubjedjuju ljude u to.
Ima jedan mim, npr ja hocu da kao heteromuskarac u americi uzmem testosteron, zabranjeno, a ak hoce zena da postane muskarac to odobravaju.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Lavlje_srce wrote: 31 May 2025, 16:42
Ali zašto doktori to pristanu da ubjedjuju ljude u to.
Ima jedan mim, npr ja hocu da kao heteromuskarac u americi uzmem testosteron, zabranjeno, a ak hoce zena da postane muskarac to odobravaju.
Pa doktori nisu odvojeni od sistema, niti mogu autonomno donositi odluke, osim eventualno u privatnoj praksi.
Niti ih doktori ubjedjuju, oni prezentiraju problem. Sigurno je da ima onih koji su, sto zbog genetskih faktora sto kroz odgoj i utjecaj šireg društva uvjereni da su rodjeni u pogrešnom tijelu. Samo treba zabraniti hormonalnu terapiju do barem 25 godine života po mom mišljenju.
Quds wrote: 31 May 2025, 17:07
"U pogrešnom tijelu". Jok et', Triconijevo si dobila.b
Que?
Izgleda da sam te ipak zamijenila s nekim drugim forumasem. Salahuddin kog se sjećam je imao nekog ratnika u avataru i pisao je ozbiljne postove, a ne ovo sto ti pises po temama.
Quds wrote: 31 May 2025, 17:07
"U pogrešnom tijelu". Jok et', Triconijevo si dobila.
Que?
Izgleda da sam te ipak zamijenila s nekim drugim forumasem. Salahuddin kog se sjećam je imao nekog ratnika u avataru i pisao je ozbiljne postove, a ne ovo sto ti pises po temama.
Ma nisam citirao tebe, u smislu da odgovaram tebi, nego kada čujem to "u pogrešnom tijelu", to me iritira. Ili neka nađu nešto što zvuči iole ozbiljno, ili neka prestanu više koristiti tu frazu. Zaista mi nema smisla.
A, ne znam šta da ti kažem, ne piše mi se više puno po ozbiljnim temama. Ozbiljne teme zahtijevaju pažnju u postovima, odgovorima ili komentarima.
Kako god, vidim da ne voliš ovo što sada pišem i gdje pišem. Možda si i u pravu. Možda forum zaista više nije za mene.
Ma nisam citirao tebe, u smislu da odgovaram tebi, nego kada čujem to "u pogrešnom tijelu", to me iritira. Ili neka nađu nešto što zvuči iole ozbiljno, ili neka prestanu više koristiti tu frazu. Zaista mi nema smisla.
A, ne znam šta da ti kažem, ne piše mi se više puno po ozbiljnim temama. Ozbiljne teme zahtijevaju pažnju u postovima, odgovorima ili komentarima.
Kako god, vidim da ne voliš ovo što sada pišem i gdje pišem. Možda si i u pravu. Možda forum zaista više nije za mene.
Ali oni se najiskrenije osjećaju kao da su rođeni u pogrešnom spolu. Sasvim druga stvar je sto se to propagira.
Nebitno sta ja mislim, samo sam primijetila veliku promjenu pa sam pomislila da sam te s nekim zamijenila. Možda je do forumske atmosfere.
Ali oni se najiskrenije osjećaju kao da su rođeni u pogrešnom spolu. Sasvim druga stvar je sto se to propagira.
Nebitno sta ja mislim, samo sam primijetila veliku promjenu pa sam pomislila da sam te s nekim zamijenila. Možda je do forumske atmosfere.
Ma atmosfera je OK. Ja sam promijenio platforme na kojima raspravljam o temama koje me zanimaju. Ne bih da me neko pogrešno shvati, ali je vrijeme pregazilo forume po tom pitanju. Ako otvorim temu, ili ostavim komentar na neku temu, poprilično rijetko će više od par osoba da razmijeni mišljenja. Nekada je to bilo drugačije.
Da li je otac pretjerao? Da li je trebao više sa sinom razgovarati vezano za temu umjesto ismijavati?
Ili je opravdano i trebao je dijete još više podyebavati?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
ama i ja ne podnosim tokiwoki, sto je previse, previse je, brate...niti sam procitala ono sto je postavio, ubo me u oci 8 razred i kako djeca nista ni o hetero ne moraju znati, ovo sexualiziranje djece od obdanista i u nizim razredima osnovne skole, ja bih zabranila, mrrrs.
Kako da ne budem stepski vuk, olinjali pustinjak usred svijeta ciji ciljevi nisu moji, cije mi radosti nista ne znace!
Naseef Mushroom wrote: 31 May 2025, 19:06
Pitanje za forumaše.
Da li je otac pretjerao? Da li je trebao više sa sinom razgovarati vezano za temu umjesto ismijavati?
Govno od čoveka/oca. Šta god da je uradio, situaciju ne bi mogao da promeni. Ovakvim ponasanjem rizikuje samo najgore, suicid njegovog deteta. A ako dodje do toga, onda ce biti nebitno dali je to u sanduku sin ili cerka.
Naseef Mushroom wrote: 31 May 2025, 19:06
Pitanje za forumaše.
Govno od čoveka/oca. Šta god da je uradio, situaciju ne bi mogao da promeni. Ovakvim ponasanjem rizikuje samo najgore, suicid njegovog deteta. A ako dodje do toga, onda ce biti nebitno dali je to u sanduku sin ili cerka.
I meni je to bila prva pomisao: 'Ovaj ce malog u grob otjerati'. Idiot kakvih je pun svijet.